- Konu Sahibi Minicikpandam
Inşallah vardır canm güzel haberlerini bekliyorumCanım pazartesi kan testi vericem insAllah vardır hayırlı sağlıklı bana da dua edin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah vardır canm güzel haberlerini bekliyorumCanım pazartesi kan testi vericem insAllah vardır hayırlı sağlıklı bana da dua edin nolur
Pik olmasi için t cizgisinin çok daha koyu olması gerek burdan hamile olduğunuzu anlamanız imkansız gebelik testi yaptırın acile gidip
Adetliyken ovulasyon pozitif çıkıyor . Tam adette sayilmaz leke şeklinde acaba üstüne görme falan olabilir mi ? Yoksa adetliyken zaten test pozitif mi çıkar?
Benimde adet li iken böyle çıktı ovulasyon testi üstüne mi görüyorum diye şüphelendşm siz kan testi yaptırdınız mı hamile misiniz şu an?Kızlar sizce catlama ne zaman olur bu 6. Test ayin 12 si diye numaralandiriyorum
Benimde adet li iken böyle çıktı ovulasyon testi üstüne mi görüyorum diye şüphelendşm siz kan testi yaptırdınız mı hamile misiniz şu an?
Merhaba canım sen yazalı çok olmuş ama bende aynı durumdayım ben 12 ocakta adet oldum 5 gün sonra lekelenme yaşadım ve Ogün ovalisyon testi yaptım ve pozitif çıktı bende merak ettim açıkcasıAdetliyken ovulasyon pozitif çıkıyor . Tam adette sayilmaz leke şeklinde acaba üstüne görme falan olabilir mi ? Yoksa adetliyken zaten test pozitif mi çıkar?
Canım hamile değildim lekelenme şeklinde oldumMerhaba canım sen yazalı çok olmuş ama bende aynı durumdayım ben 12 ocakta adet oldum 5 gün sonra lekelenme yaşadım ve Ogün ovalisyon testi yaptım ve pozitif çıktı bende merak ettim açıkcası
Anladım canım hakında hayırlısı olsun inşallah rabbim en yakın zamanda nasip eder sanada banada hepimize canım ben adetimi olduktan sonra lekelenme oldum ve olduğum gün 21. gündü ve bugünde devam ediyor yani bazen var bazen yok peçeteyle silince görüyorum anca benimkide bu şekilde oldu bende bu ayı bekliyorumCanım hamile değildim lekelenme şeklinde oldum
İnşallah vadir canım haber ver bana daAnladım canım hakında hayırlısı olsun inşallah rabbim en yakın zamanda nasip eder sanada banada hepimize canım ben adetimi olduktan sonra lekelenme oldum ve olduğum gün 21. gündü ve bugünde devam ediyor yani bazen var bazen yok peçeteyle silince görüyorum anca benimkide bu şekilde oldu bende bu ayı bekliyorum
Tamam canım olursa olmasada yazıcam inşallahİnşallah vadir canım haber ver bana da
Hakkında hayırlısı olsun canımCanım adetime var daha pazartesi günü hastaneye gittim başka birşey için gebelikte bakalım dediler 0.269 değerim bu hafta içi tekrar kan vericem yükselmiş olabilir mi diye 6 Şubat adet olmam lazım