Gebeliğe Hazırlık Adetliyken ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetliyken ovulasyon pozitif çıkıyor . Tam adette sayilmaz leke şeklinde acaba üstüne görme falan olabilir mi ? Yoksa adetliyken zaten test pozitif mi çıkar?

Kızlar sizce catlama ne zaman olur bu 6. Test ayin 12 si diye numaralandiriyorum

Eklentiler

• IMG_20200112_174258.jpg
    IMG_20200112_174258.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 124
Benimde adet li iken böyle çıktı ovulasyon testi üstüne mi görüyorum diye şüphelendşm siz kan testi yaptırdınız mı hamile misiniz şu an?

Canım adetime var daha pazartesi günü hastaneye gittim başka birşey için gebelikte bakalım dediler 0.269 değerim bu hafta içi tekrar kan vericem yükselmiş olabilir mi diye 6 Şubat adet olmam lazım

Adetliyken ovulasyon pozitif çıkıyor . Tam adette sayilmaz leke şeklinde acaba üstüne görme falan olabilir mi ? Yoksa adetliyken zaten test pozitif mi çıkar?
Merhaba canım sen yazalı çok olmuş ama bende aynı durumdayım ben 12 ocakta adet oldum 5 gün sonra lekelenme yaşadım ve Ogün ovalisyon testi yaptım ve pozitif çıktı bende merak ettim açıkcası

Canım hamile değildim lekelenme şeklinde oldum
Anladım canım hakında hayırlısı olsun inşallah rabbim en yakın zamanda nasip eder sanada banada hepimize canım ben adetimi olduktan sonra lekelenme oldum ve olduğum gün 21. gündü ve bugünde devam ediyor yani bazen var bazen yok peçeteyle silince görüyorum anca benimkide bu şekilde oldu bende bu ayı bekliyorum

Anladım canım hakında hayırlısı olsun inşallah rabbim en yakın zamanda nasip eder sanada banada hepimize canım ben adetimi olduktan sonra lekelenme oldum ve olduğum gün 21. gündü ve bugünde devam ediyor yani bazen var bazen yok peçeteyle silince görüyorum anca benimkide bu şekilde oldu bende bu ayı bekliyorum
İnşallah vadir canım haber ver bana da

Eski konu ancak hemen hemen ayni sorunu yaşıyorum şuan. 20 gun önce hsg cektirmistim denedik 2 gun. Sonra adetim tarihinde geldi. Yani olmam gereken zamanda kanamam oldu.normalde 6 7 gun sürer. Ama bugün 9.gun ve çamaşır gelmiyor ama tuvalette damla damla kan geliyordu. Bugum sabahtan gelmedi ovulasyon testi yaptım iki çizgi de eşit koyulukta ama testi yaptıktan hemen sonra kahverengi leke geldi.anlamadim ben de. Yani adetim bitmedi mi yoksa yumurtlama oldu mu ? Yoksa adetken lh hormonu hep mi yüksek cikar. ?

Eklentiler

• 20210404_161234.jpg
    20210404_161234.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 106
Pozitif diyebilmek için t çizgisinin de en az c kadar köyü olması lazım canım bu silik sayılır yani

X