- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
Canım muhtemelen hamilesin :)
Ay inşallah canım yarın hastaneye gitmeye caliscam adetim hala sokulmedi leke şeklinde kahverengi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım muhtemelen hamilesin :)
Ay inşallah canım yarın hastaneye gitmeye caliscam adetim hala sokulmedi leke şeklinde kahverengi
Bebek varmiydi pekiBenim adet günüm geçtiğinde pozitif çıkmıştı ama neye göre bilememiştim
İnsAllah canım bakalım haberdar ederim mutlakaO yüzden kuvvetle muhtemel dedim. Belki yerleşme kanamasıdır.
Çünkü ya yumurta olduğunda böyle koyu çıkıyor yada gebelikte.
İnşallah güzel haber alırsın
yoktu kuzum bende var sanmıştım ama 1 hafta sonra regl olmuştum herkesinki farklı olur tabiki bi baktır vardır inşallah bebişBebek varmiydi peki
Tatlim bu pozitf demek degl. T cizgisı C kadar koyu veya daha koyu olmasi sartEki Görüntüle 2574595
Kızlar bakın 9 yazan bugüne ait
Tatlim bu pozitf demek degl. T cizgisı C kadar koyu veya daha koyu olmasi sart
yoktu kuzum bende var sanmıştım ama 1 hafta sonra regl olmuştum herkesinki farklı olur tabiki bi baktır vardır inşallah bebiş
Canm hamilesin büyük ihtimal bende gebeligimi öğrendiğim de meraktan ovu testi yaptım koyu çıkmıştıKızlar test yaptiramadim kahverengi leke kesildi bugün ki test te dün ki gibi
Ay inşallah canım gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa erken diye çıkmaz mıCanm hamilesin büyük ihtimal bende gebeligimi öğrendiğim de meraktan ovu testi yaptım koyu çıkmıştı
Regl günün dimi bugunAy inşallah canım gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa erken diye çıkmaz mı
Evet canım 2 gün önce başladı kahverengi leke şeklinde bugün hiç bişey yok gelen gidenRegl günün dimi bugun
Anladım CCanm test yap o zaman varsa çıkarEvet canım 2 gün önce başladı kahverengi leke şeklinde bugün hiç bişey yok gelen giden
Eki Görüntüle 2574950 Benm ovu testim böyleydi en ustteki
T daha koyuymus canım benim bundan biraz daha silik şuan
[/QUOT
OO beta 620 lerdeydi yaptığımda seninki NNormal canm yeni olduğu icin seninki