- Konu Sahibi elanaz_efe
Kızlarr olmadıı bu ayda..Amannnn bıraktım artık zaten o kadr istek yokkk bende...Evliliğimin tadını çıkartıcamm artık.Olduğu kadar olmadığı kaderrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) hamıleyıııııııııııııııııııııııııııımm..darısı sızlerın basına kızlarr..bugun cok mutluyum konuscak kelıme bulamıorum :)
canmmmm çok sevındımmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş...darısı başımızaaa:)
cok teskkr ederım cnm ıns.hamılesındırr senınde guzel haberlerını alırz..
bugun test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) hamıleyıııııııııııııııııııııııııııımm..darısı sızlerın basına kızlarr..bugun cok mutluyum konuscak kelıme bulamıorum :)
ben anlamadım gitti..2 gündür sabahları test yapıyorum silik çizgi çıkıyordu.. akşama doğru yaptım negatif çıktı. karnım çok ağrıdı ve şuan damla şeklinde kan geldi Allahım çıldıracağım.adet oldum sanırım. neden 2. çizgi silik çıktıki umutlanmıştım..
Kızlaaaaaaaaar bende hamileyim darısı hepinizin başına olsun inşallah
14 eylül benimde beklenen adet tarihim ama %99 kırmızı kartı yiyeceğimm