Bitmeyen bir akıntınızın olması lazım iç çamaşırınızın ıslak olması lazım bide meme uçlarında kabarcıklar oluşmaya başlar bunlar en erken olanı
arkadaşlar merhaba benimde reglime 5-6 gün var göğüslerim sızlıyo akıntımvar belim ağrıyo ayrıca çok da başım ağrıyo fakat doğum kontrol hapını daha yeni bıraktım hamile olma ihtimalim var mı acaba
arkadaşlar merhaba.ben çok üzgünüm.bu tarafa yazmak pek istemiyorum.ama korkarım kı adet olacağım.artık umudum söndü.bilmiyorum bende anne olmak istiyorum.lütfen bana dua edin.
arkadaşlar merhaba bende ayın 26 yada 27sinde adet olabilirim.dün idrar testi aldım eczaneden yaptım tek çizgi çıktı.çok üzüldümama hala bi umudum var daha günüm gelmediği için gerçi gögüslerimin şişmesinden başka bi belirtim yok.akıntım falanda yok.ne diyeyim beklicez ve görücez
inş selincim çift çizgileri görürüz.siz ne zamandan beri korunmuyosunuz.bizim bu ilk ayımız daha 5 aylık evliyiz zaten.çok umutluydum olur diyodum yumurtlama günümü falan takip ettik sıkı çalıştık ama dün testte tek çizgiyi görünce çok moralim bozuldu(
cnm ozaman bizim seninle günlerimiz aynı bende bu akşam test almayı düşünüyordum yarın sabahta yaparım diye planlıyordum demekki erken ozaman beklicez inşallah çift çizgileri görürüz :))))))
arkadaşlar benimde adetime 3 gün var.ama belirtilerim adet olacağımı gösteriyor.hamilelik belirtileri hiç yok.test alıpta moralimi bozamam.şu zamana kadar teste harcadığım parayı kenara ayırsaydım zengin olmuştum.moralim sıfır.kimseyle bişey paylaşmak istemiyorum
Bende de hiç belirti yoktu.Sadece regl olucakmışım gibi ağrı oluyodu kasıklarımda. 3 gün gecikince test yaptım.Pozitif çıktı.Daha öncesinde test yapmadım, bekledim . opuyorumnanaktan
cnm belirtilerin nezaman başlamıştı senin mesela döllenmeyi hissettin mi en erken neyi hissettin ???
valla ben bu ay hiç kendimi dinlemediğim için , hiç bişey hissetmedim.hatta ben regl olucam diye bekledim, 3 gün geçince test alıp yaptım.hatta ilk 30 saniye tek çizgiydi, yok dedim bu ay hamilelik.sonra 3 dk dolmadan 2 . çizgi çıktı, gittikçe koyulaştı. Ne mide bulantısı, ne de başka bi belirti olmadı yani.sadece kasıklarımda regl olucakmış gibi ağrı oldu.testten 2 gün sonra da doktora gittik. :lepi: Opuyorumnanaktan
hayırlı olsun cnm dikkat et bundan sonra kendine !!! Aslında bende takmak istemiyorum ama yapamıyorum ben çalışıyorum işyerindeyim şuanda da mesela işlerim yoğun olmasına rağmen arada burayada yetişiyorum :)))) off off nasıl rahatlıcam ben yaaaa
başka şeylerle ilgilen ,aklına getirmemeye çalış.kafan rahat olunca daha iyi olur bence.kaydirigubbakcemile3