- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
bak en azından belirtilerin varmış, bence ilerleyen zamanlarda tekrar testi denemelisin.
bende de regl belirtileri var. hemen öncesinde kahverengi lekeler ve sonra başlar. Çok stresli bir ay yaşadım, normalden erken oluyorum sanırım.
Daha yeni başladım, gelecek aylarda denemeye devam edeceğim :) :)
Canimmmm tebrik ederim gozuun aydin Allahsaglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah cok sevindim gelismelerden haberdar edersin umarimmm :) :) :)Visneli_Turtam .!.:q
Sağol canım allah razı olsun çok şükür :)
Canimmmm tebrik ederim gozuun aydin Allahsaglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah cok sevindim gelismelerden haberdar edersin umarimmm :) :) :)
kan verdim az önce bekliyorum şimdi. ama umutsuzum çünkü gerçekten incelediğim kadarıyla yanlış çıkabiliyormuş bu idrar testiInsallah guzel haberle gelirsin :)
Canim ciktimi sonucunkan verdim az önce bekliyorum şimdi. ama umutsuzum çünkü gerçekten incelediğim kadarıyla yanlış çıkabiliyormuş bu idrar testi
çıkmadı bekliyorum adet olacakmışım gibi ağrım da varCanim ciktimi sonucun
Umutsuzluga Kapilma canim hayirlisiyla vardir insallah yoksada uzulme Allah en yakin zamanda nasip eder insallah haberini bekliyorum cnm[/QUOTE]rmant, post: 38083181, member: 529066"]çıkmadı bekliyorum adet olacakmışım gibi ağrım da var
inş güzel haberler alırsın canımkan verdim az önce bekliyorum şimdi. ama umutsuzum çünkü gerçekten incelediğim kadarıyla yanlış çıkabiliyormuş bu idrar testi
Insallah bu kez dogru cikar da kavusursun bebegine , her zaman yanlis cikiyor diye bir sey yok canim..kan vererek en iyisini yapmissin hadi hayirlisi :)kan verdim az önce bekliyorum şimdi. ama umutsuzum çünkü gerçekten Incelediğim kadarıyla yanlış çıkabiliyormuş bu idrar testi
aldım sonucu negatif çıktı bir daha o testi almam herkese de söyleyelim insanın aklı karışıyorInsallah bu kez dogru cikar da kavusursun bebegine , her zaman yanlis cikiyor diye bir sey yok canim..kan vererek en iyisini yapmissin hadi hayirlisi :)
negatif çıktı maalesef sakın o testle yapmayın arkadaşlar inanmayıninş güzel haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?