Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Evet canim belirti var ama gögsum aciyor yanlardan bastirinca daha cok belli hamile olanlar ucunun cok acidigini söyluyor oda bende mevcut degil bi dahaki ay hic takmayacam kafama bu ne yaa gunler yil gibi geciyor

Visneli_Turtam .!.:
q

Sağol canım allah razı olsun çok şükür :)
Canimmmm tebrik ederim gozuun aydin Allahsaglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah cok sevindim gelismelerden haberdar edersin umarimmm :) :) :)

Testi yaptım negatif acele yapmıstım sonra farkettim zemin duzgun degilmis o etkilermi sizce?

Ben hamile oldugumu hissediyorum kasıgımda dunden beri batmalar oluyo adetimde gecikti 2gun.erken mi yaptım acaba kafam karıstı iyice

Canimmmm tebrik ederim gozuun aydin Allahsaglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah cok sevindim gelismelerden haberdar edersin umarimmm :) :) :)

Sağol Birtanem teşekkür ederim
tabikide perşembe tekrar değere baktiricaz haftayada doktor kontrolum olucak..
Inşallah değeri artık sıkı sıkı tutunur annesine . Çok ama çok güzel bir duygu bütün gece uyuyamadim.
Allahım isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu inşallah.

Merhaba arkadaslar bugun adet gunumdu sabah 5 de ilk idrarimla test yaptim ikinci cizgimi gordum ins hamileyimdir bugun kan testi yaptiricam.acaba saglik ocaklarinda kan testi yapiyorlarmi bilen varmi.rabbim herkese bebisler nasip etsin

Visneli_Turtam, post: 38082046, member: 613447"]Sağol Birtanem teşekkür ederim
tabikide e değere baktiricaz haftayada doktor kontrolum olucak..
Inşallah değeri artık sıkı sıkı tutunur annesine . Çok ama çok güzel bir duygu bütün gece uyuyamadim.
Allahım isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu inşallah.
[/QUOTE]
İnsallah Cnm cok sevindim senin adina insallah bebis saglikli bi sekilde gelir dikkat et kendine bebiste annede yorulmasin :)

kızlar hamile olanlara tekrar hayırlı olsun. ben bugün kırmızıları gördüm. batım ayın 3 üydü ve kaç gündür tutuyodum kendimi test yapmamak için. iyikide yapmamışım. bence sizde tutun kendinizi illa regl den 1 gün geçmesi lazım ki testte bişeyler çıksın.
ilk hamileliğimde adetimden 3 gün önce yapmıştım negatifti 2 gün sonra yaptım pozitif çıktı bunun gibi yani. bende bu ay umutluydum ama napalım kısmet

rmant, post: 38083181, member: 529066"]çıkmadı bekliyorum adet olacakmışım gibi ağrım da var [/QUOTE]
Umutsuzluga Kapilma canim hayirlisiyla vardir insallah yoksada uzulme Allah en yakin zamanda nasip eder insallah haberini bekliyorum cnm

rmant, post: 38083181, member: 529066"]çıkmadı bekliyorum adet olacakmışım gibi ağrım da var
Umutsuzluga Kapilma canim hayirlisiyla vardir insallah yoksada uzulme Allah en yakin zamanda nasip eder insallah haberini bekliyorum cnm[/QUOTE]
teşekkür ederim nasip artık dediğin gibi...

ben dün adetimin 25. günü adet oldum bünyem iyice şaşırdı, kendime eziyet ediyorum başka birşey değil kendimi artık özgür bırakıyorum kafaya takmayacağım inşallah, inşallah başarılı olurum bu selametle beklememde. Rabbim hepimize sabır selamet versin.

vişneli turtam burayı takip ediyordum öncelikle senin hamile olduğunu görünce çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir sorum olacak sana ovulasyon testi kullandım demişsin ya şu mikroskobik olanlardan mı hangi test söyleyebilir misin acaba ben yumurtlama günlerii bilemiyorum da

kan verdim az önce bekliyorum şimdi. ama umutsuzum çünkü gerçekten Incelediğim kadarıyla yanlış çıkabiliyormuş bu idrar testi
Insallah bu kez dogru cikar da kavusursun bebegine , her zaman yanlis cikiyor diye bir sey yok canim..kan vererek en iyisini yapmissin hadi hayirlisi :)

Insallah bu kez dogru cikar da kavusursun bebegine , her zaman yanlis cikiyor diye bir sey yok canim..kan vererek en iyisini yapmissin hadi hayirlisi :)
aldım sonucu negatif çıktı bir daha o testi almam herkese de söyleyelim insanın aklı karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…