- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Ç
ok şukur rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin beraber umitlendk ama olsun birimz hüsran da olsa birimzn güzel haberi geldi :)
amin canım çok Sağol Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip eder inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ç
ok şukur rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin beraber umitlendk ama olsun birimz hüsran da olsa birimzn güzel haberi geldi :)
Canim bende ayni testi kullaniyordum silik cizgi cikiyor ama hamile degilim, hatta gecen hafta yasadim boyle birsey forumda bakarsan cok olumsuz yorum var genel olarak.. hatta yabanci forumlarda daha agir elestiriyorlar .. hep yanlis cikacak diye bir sey yok tabiki ama baska bir testle ya da kan tahliliyle garantilemek lazim ozellikle erken gebelik testlerini.. örnek olmasi acisindan gecen hafts cikan testimi yukluyorum ne demek istedigimi anlayacaksinbnde bu testtii kullanıyorum.bugun reglymn 3 günü kanamam var ama silik çizgi gösterip aynı şekilde.neden güvenme dedin ki?açıklarsan bnde oğrenmş olurm
Gozun aydinnnn:)) kaç aydır yada ne kadar süredir bekliyo dün bu haberi :)) ve hamile kalmak isteyenlere tavsiyen varmi
Canim tekrar hayirli olsun bebisin:)sen ovulasyon testi kullanmistin degil mi bu ay ne zamandi pozitifKızlar 2 haftalik hamileyim.
60.73 çıktı çok mutluyuz
Peki tam yumurtlama günlerin de mi hamile kaldincanım Sağol 1 senedir bekliyorduk.
:)
Stres yapmayın herseyin zamanı var. bol bol dua edin ve çalışın![]()
Canim tekrar hayirli olsun bebisin:)sen ovulasyon testi kullanmistin degil mi bu ay ne zamandi pozitif
evet canım tam yumurtlama günümde :)Peki tam yumurtlama günlerin de mi hamile kaldin
ÇOK soru soruyorum ama Hürriyet aileme göre benim yumurtlama günüm adetimin ilk gününden itibaren 8. Gün ile 14. Günü arasimis. 14.günden sonra yumurtlama olmuyo mu yani 14 16.17.18. Günlerde. Senin adetiin birinci gününden itibaren hangi günler yumurtlama donemindievet canım tam yumurtlama günümde :)
Test yaptim ama sonuc negatif silik cizgi bile yok ben idrarimi cok sik yaparim acaba onun etkisi olmusmudurki ????? Gun icinde test yapip ögrenenler yardim
Bende esime yeni aldırdım testi sabahı beklicem ama merak ediyorum simdi yapsam cıkarmı acaba
Bence sabah yapmamakla hata ettik
Bir de acele ettik :)
Adetim 2gun gecti cnm ve 2gun once bel agrımve adet sancım oldu genelde hep oyle baslar ve akıntım baslardı bu defa akıntı gelmedi cok hafif leke gelmis adet gunumde.gününüz geçti mi? ya da kaç gün var?
Esim bide sabah yap dedi ama yapmam galiba negatifi görmek daha kötu bence. Ama bu gögus agrisi beyaz akinti niye 1 haftadir dvm ediyor onu anlamadim onlar benim umudumdu. Acaba testmi iyi degildiki ilk kez böyle bir testle yaptim
'Pregnancy Test Timing Calculator' sitelerinde hesap yapabiliyorsun, test için ideal zamanı söylüyor. Fakat her durumda gününüz geçtiyse doğruluk %99 yazıyor, 1 gün bile geçmiş olsa bile.Adetim 2gun gecti cnm ve 2gun once bel agrımve adet sancım oldu genelde hep oyle baslar ve akıntım baslardı bu defa akıntı gelmedi cok hafif leke gelmis adet gunumde.
simdi yapsam cıkarmı meram ettim
Tesekurler canım bakayım simdi :) insallah iyi haberler alırız bu ay'Pregnancy Test Timing Calculator' sitelerinde hesap yapabiliyorsun, test için ideal zamanı söylüyor. Fakat her durumda gününüz geçtiyse doğruluk %99 yazıyor, 1 gün bile geçmiş olsa bile.