aldım sonucu negatif çıktı bir daha o testi almam herkese de söyleyelim insanın aklı karışıyor
Tebrikler canim hamilesin:) kan testi yaptir kesinlessinSabah 5 de yaptigim test
canım yok öyle bir şey yaa :) eğer bebiş bekliyorsan her ay hamile hissediyor insan diğer anne adayları da bana katılıyordur eminimAdetime altı gün var kızlar.Beyaz akıntım var ve sol yumurtalığımda da biraz ağrı var ama bu ay hamile kalamadım gibi geliyor bana.Hani insan hissediyor diyor ya annişler :)Pazartesi günü belli olur artık:)
Canım bu ay ilk denememiz :) üstelik de benim rahmim ters,pek ilk atışta hedefi vurmuşuz gibi gelmiyor bana.Eğer öyle olursa herkese benden muzlu süt :)canım yok öyle bir şey yaa :) eğer bebiş bekliyorsan her ay hamile hissediyor insan diğer anne adayları da bana katılıyordur eminim
cnm bence bugün bekle adet olmazsan yarın tekrar yap.adet doneminde kadının hormonlarında yükselme olduğu için test ynıltabiliyor.hayal kırıklığına uğramamak adına yarın Bi daha yap bugün adet olmazsan.ben bu hataya düştüm çünkü.çizginde pek belli inş gebesindirSabah 5 de yaptigim test
cnm bnm rahim ağzıda arkaya donuk,düşün Bi kızım var hamileyken kalçalar büyüme yaptı karından çokCanım bu ay ilk denememiz :) üstelik de benim rahmim ters,pek ilk atışta hedefi vurmuşuz gibi gelmiyor bana.Eğer öyle olursa herkese benden muzlu süt :)
olsun üzme kendini bu ay bende ümitliydim ama olmadı Allahtan yapacak bişey yoknegatif çıktı maalesef sakın o testle yapmayın arkadaşlar inanmayın
Tskler canim darisi herkesin basina kan verdim sonuc yarin insTebrikler canim hamilesin:) kan testi yaptir kesinlessin
Yarin sabah bida yapicam olmadim cok sukur normalde ginunden once gelirdi yarin kan sonucumuda alicam rabbim idteyen herkese nasip etsinCa
cnm bence bugün bekle adet olmazsan yarın tekrar yap.adet doneminde kadının hormonlarında yükselme olduğu için test ynıltabiliyor.hayal kırıklığına uğramamak adına yarın Bi daha yap bugün adet olmazsan.ben bu hataya düştüm çünkü.çizginde pek belli inş gebesindir
inşallah canım ben gebe olduğun kanısındayım çizgi maşallah pek belirgin yanıltmaz umarım biziYarin sabah bida yapicam olmadim cok sukur normalde ginunden once gelirdi yarin kan sonucumuda alicam rabbim idteyen herkese nasip etsin
Ay hadi inşallah canımsn :)cnm bnm rahim ağzıda arkaya donuk,düşün Bi kızım var hamileyken kalçalar büyüme yaptı karından çokama tutmaz değil ben kızımı çok şükür sağlıkla aldım kucağıma.inş sende bende Bi evlat sahibi oluruz.ben bu ay hüsrana uğrayanlardanım.kzm 4 yaşında kardeş çabasındayız ama :) rabbim yüzümüze gülsün inş
Ins caniminşallah canım ben gebe olduğun kanısındayım çizgi maşallah pek belirgin yanıltmaz umarım bizi
idrarda LH olandan canımvişneli turtam burayı takip ediyordum öncelikle senin hamile olduğunu görünce çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir sorum olacak sana ovulasyon testi kullandım demişsin ya şu mikroskobik olanlardan mı hangi test söyleyebilir misin acaba ben yumurtlama günlerii bilemiyorum da
Canim yeni gordum haberini :) allah sagkikla kucagina almayi nasip etsin ins hayirlisiyla bana da nasip etsin bi an once ins:))Kızlar 2 haftalik hamileyim.
60.73 çıktı çok mutluyuz
Sağol canımın içi :)Canim yeni gordum haberini :) allah sagkikla kucagina almayi nasip etsin ins hayirlisiyla bana da nasip etsin bi an once ins:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?