- 29 Kasım 2014
- 34
- 16
- 13
Belçika'dayım, çok yeniyim. Eczane dışında nereden alınır henüz keşfedemedim. Ama kan testi ve diğer sağlık hizmetleri konusunda endişeliyim. Türkiye'de Florance Nightingale gibi prestijli bir hastanede bile SGK sayesinde 60 tl ye muayne olabiliyordum.Ben de bugün ucuz bir gebelik testi almak istedim, gittiğim eczanede en ucuzu 14 euroydu...
Sen nerde kaliyorsun canim? Hollandada en ucuzu 6 euroydu. Action diye bir dukkan acildi. Oradada satiyorlar 1,50 euro icinde 2 tane var. Ilk baslarda guvenilir degildir dedim ama kullanan okadar cokki cok iyi diyorlar. Oyle ucuz bulunca habire test yapiyorum.
Kizlaaaarrr yarin adet gunum yine dayanamadim test yaptim silik gibi bir bakar misiniz?Eki Görüntüle 1321878
Yarin yaptiricam kan testini de tesekkur ederim :)Canim bu teste guvenme hic baska bir markayla dene ya da kan testi yaptir insallah hamilesindir
Insallah guzel haberle gelirsin :)Yarin yaptiricam kan testini de tesekkur ederim :)
Cok sevindim canim saglikla insallah kucagina alirsin :)Kızlar 2 haftalik hamileyim.
60.73 çıktı çok mutluyuz
Cok tebrık ederımmmmCok sevindim canim saglikla insallah kucagina alirsin :)
Kızlar 2 haftalik hamileyim.
60.73 çıktı çok mutluyuz
Cikmazsa da uzulme cunku ben bes gun kala yaptim hicbirsey yoktu :)Tebrik ederim canim hayirli olsun bebisin. Esim iş cikisi nöbetci eczane bulursa alacak bende yapacam 5 araligi bekleyemedim silik fln belki görurum
Moralini bozma sakin benim de cikmamisti 28 inde yapmistim bugun silik cikti batim yarin canim :)Kızlar bat4 aralık test yaptım negatıf cıktı(((((Çok moralim bozuk uaaa
İnşallah canım ya inşallah adet belırtısıne benzer belrıtılerın varmı gecen arkadasım adet olcak gıbı belırtılerı agrıları oldu ama gebeymıs o yuzden sana da sormak ıstedımMoralini bozma sakin benim de cikmamisti 28 inde yapmistim bugun silik cikti batim yarin canim :)
Sağol canım allah razı olsun çok şükür :)Tebrik ederim canim hayirli olsun bebisin. Esim iş cikisi nöbetci eczane bulursa alacak bende yapacam 5 araligi bekleyemedim silik fln belki görurum
Evet benziyor ama gelip geciyor agri sizi anlik oluyor hatta sanki olacakmisim gibi geliyor suan bile :)İnşallah canım ya inşallah adet belırtısıne benzer belrıtılerın varmı gecen arkadasım adet olcak gıbı belırtılerı agrıları oldu ama gebeymıs o yuzden sana da sormak ıstedım
Sabah yapAyyyyy esim almis simdi dört gözle isten gelmesini bekliyorum cisim var ama yapmayim demi daha iyi sonuc almak icin..
bnde bu testtii kullanıyorum.bugun reglymn 3 günü kanamam var ama silik çizgi gösterip aynı şekilde.neden güvenme dedin ki?açıklarsan bnde oğrenmş olurmCanim bu teste guvenme hic baska bir markayla dene ya da kan testi yaptir insallah hamilesindir
ok şukur rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin beraber umitlendk ama olsun birimz hüsran da olsa birimzn güzel haberi geldi :)Kızlar 2 haftalik hamileyim.
60.73 çıktı çok mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?