asilsoy benim adet tarihim 18 kasım benimde bata 10 gün var kasık ağrısı falan devam...acaba neNe güzel dileğine kavuşmuşsun. Allah yardımcın olsun bu süreci en rahat şekilde geçirip sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Ben bu ayda umudu kestim. Adetime 10 gün var ve aşırı kasık ağrısı ve mide bulantısı var, sanırım idrar enfeksiyonu yine nüks etti. Yarın doktora gidip tekrar gerekirse ilaç kullanacağım. Hayırlısı artık.
özletmem bitanem.seni takip etmeye dvm edeceğim.guzel haberlerini izleyeceğim seviliyorsunCanlarim hepinizin dilekleri için çok teşekkürler inşallah sağlıkla alırım kucağıma..
Rabbim isteyenlere en kisa zamanda sağlıkla verir inşallah en güzeli hayirlisini dilemek ve sabırla bekleyip tevekkül edebilmek....
@tkglcn canım üzme kendini özletme çok
Ya yazzzzz hadiiiiiBakın ne anlatıcam. Mayıs ayından bu yana hamile kalmaya uğraşıyorum. Her ay hayal kırıklığı. Her ay forumlarda orda burda belirtiler nedir diye okuyorum. Ve inanın hepsini yaşıyorum. Ama sonu hüsran. Bu ay yine ilişkiden 1 hafta sonra başlayarak hergün test yapmaya başladım. Hatta bir sabah bir akşam. Adetime 3 gün var. Ama 2 gün önce testte yarım saat sonra çooookkk silik belki başkası baksa göremez bir çizgi belirdi. Sonra başka bir test yaptım. Onda da yarım saat sonra aynısı çıktı. Yoktur dedim. Ertesi gün yani dün sabah bir test yaptım. Çıkmadı birşey. Akşamüstü birtanem daha yapayım dedim. Yine yarım saat sonra 2. Çizgi ve yine çoooook silik. Dayanamadım hastaneye gittim. Kan testi yaptırdım. 0-5 arası hamilelik yok dediler. Benim 7,6 çıktı.Ama kesin var diyemiyorlar. 2 gün sonra yine yapalım dediler. Yarın 2 gün oluyor ve tekrar yaptırıcam. Tabi yarını bekleyene kadar bugün hatta biraz önce bir test daha yaptım. :) ikinci çizgiyi artık başkası da görebilir. Yine silik ama en azından görülebiliyor. Heyecanla yarını bekliyorum. Bu arada pozitif çıkarsa belirtileri tek tek not aldım. Normalde olmayıp bu dönemdeolan tüm farklılıklarımı yazıcam kızlar..:)
Adet belirtilerinden farklı bişi var mıydııYa yazzzzz hadiiiii
Kızlar önce bana Bi konuda akıl verin bnm her ay 2-1 arası olan bat günüm bu ay 29 una aldı yani ayın başında adettim 2 snde başladı 5 gün surdu ayın sonunda 29 unda yine adet oldum.sanıyorum strese bağlı braz erken oldu.ben şimdi buna göre yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağım kızlar.kaçı olacak tahminen o günler kocişimin tepesine tuneyeyim :)
adetimin başladığı günden mi hesaplamaya başlayayım yoksa bitiminden mi?Adetin 11.gununden tibaren gun asiri bnce.15.gun catlar en gec.
adetimin başladığı günden mi hesaplamaya başlayayım yoksa bitiminden mi?
Kızlar hep duyardım. Eskiler gözlerden anlarmış diye. Bu göz olayı gerçek. Göz bebeğinin en dış çizgisi inanılmaz belirginleşiyor.sanki gözbebeğinin etrafını 2 kat kalemle çizmişsin gibi. Birde benim saçlarım düzdür. Ve hiç dolaşmazlar. 1 haftadır Arap saçı gibi oluyor. Özellikle ense. Birde bacak kıllarında çok hızlı uzama. Bunu duymuştum çok saçma gelmişti ama bendede öyle oldu. Ben ki bacak kıllarımı 3 ayda bir alırım. O kadar az yani. Ama 1 haftada 2 katı boyuna çıktı.Adet belirtilerinden farklı bişi var mıydıı
ben onu adetin bitimnden snra 14. Gün biliyorum ama bi internetten sağlam bakmam gerek.sana da yazarm.bide doktor ben çocuk çabasındayım diye bana folidıce verdi 18 nde kullanmaya başladım galiba yumurtlama donemim geçmşti bakalım bu ay işe yarayacak mı sen bişey kullanıyor musun?Yk adetin 1.gununden basla.11 gunde gun asiri iliski diyorlar.bnm yumurtam catliyo esimin sperm sonucunda sorun yk rahim filmimde temiz.neden hamile kalamiyoum 2 yildir acaba.
ben onu adetin bitimnden snra 14. Gün biliyorum ama bi internetten sağlam bakmam gerek.sana da yazarm.bide doktor ben çocuk çabasındayım diye bana folidıce verdi 18 nde kullanmaya başladım galiba yumurtlama donemim geçmşti bakalım bu ay işe yarayacak mı sen bişey kullanıyor musun?
anladım cnm ne kadardır uğraşıyorsunzBn folic trio ve glukofen kullanyorum.asilama dusunuyorum artik.sanirim vucudumda sperm olduren hucreler var.
anladım cnm ne kadardır uğraşıyorsunz
Bnm Bi kızım var zaten 4 yaş da ikinci evliliğin şmdi kızıma kardeş istiyorum evliliğin çok şükür çok iyi.babalık duygusunu tatsın bnde tekrar anneliği tadayım istiyorum.daha yeni biz 3-4 aydr uğraşıyoruz.bzde yaptrdk eşinzn sonucu ne çktı acaba?% kaç hareketlilik
cnm yanlş anlama da doktor biraz düşük demedi mi hareketlilik?benm eşimin %55 çıktı.bi arkadaşı var o da grip yaptrdı %60 çkmış ama Bi senedir çocuk için uğraşıyorlar o değere rağmen.doktor ilaç falan vermedi mi eşine?Bizimde 2.cnm bn hic hamile kalmadim.yuzde 35 cikmiati hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?