Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Regl 3 4 gün kala dene bence sekerim belkide şuan yumurtluyorsundur rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

O yazıdan 2 ay sonra gebe kaldigimi öğrendim şimdi kızım 5.5 yasinda
Gerçekten mi bende yazmıştım ama görür müsünüz bilmem diye Allah analı babalı büyütsün kendiliğinden mi kaldınız bi tedavi gördünüz mü yani doktora gittik bir problem çıkmadı eşimde de bendede biraz daha deneyin dedi doktor 11 aydır olmayınca endişelenmeye başlamıştım biraz umut oldunuz heyecan yaptım ne diyeyim çok teşekkürler

İnşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin 3 gün kala denersin merak ediyorsan

Kendiliğinden oldu şekerim vakti saatini bekliyordur benimde 13 ay korunmasız ilişki sonrası oldu sabır ve dua ile inşallah isteyen herkese rabbim bu duyguyu tatmayı nasip etsin

Benim de adetime 2 gün kaldı .4 gün kala aşırı sırt ağrısı bel ağrısı ,baş ağrısıve arada karın ağrısı vardı geçti şimdi de 2 gün kaldı ve adet ağrılarım şiddetlendi olacakmışım gibi hissediyorum testim negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mıdır merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…