Çok teşekkür ederim2 gün daha bekleyebilirsen bir ihtimal çıkar,ama geç döllenme olursa çıkmaz canım,bekle dicem ama sen bilirsin yap gitsin
Benimde 11. Ayım 3 yıllık evliyim 11 aydır bekliyoruz bakalım hayırlısı11.ayimiz tatlım 13 aylık evliyim :)
Sen ne kadar zamandır bekliyorsun
O yazıdan 2 ay sonra gebe kaldigimi öğrendim şimdi kızım 5.5 yasindaBenimde 11. Ayım 3 yıllık evliyim 11 aydır bekliyoruz bakalım hayırlısı
Gerçekten mi bende yazmıştım ama görür müsünüz bilmem diye Allah analı babalı büyütsün kendiliğinden mi kaldınız bi tedavi gördünüz mü yani doktora gittik bir problem çıkmadı eşimde de bendede biraz daha deneyin dedi doktor 11 aydır olmayınca endişelenmeye başlamıştım biraz umut oldunuz heyecan yaptım ne diyeyim çok teşekkürlerO yazıdan 2 ay sonra gebe kaldigimi öğrendim şimdi kızım 5.5 yasinda
Adete 5 gün var sırt ağrısı adet olacakmış gibi bir ağrı bi de biraz göğüste değişiklikler var hassas biraz da midem bulanıyor ara ara yokluyor düne göre bulantım arttı inşallah benimde vardırO yazıdan 2 ay sonra gebe kaldigimi öğrendim şimdi kızım 5.5 yasinda
İnşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin 3 gün kala denersin merak ediyorsanAdete 5 gün var sırt ağrısı adet olacakmış gibi bir ağrı bi de biraz göğüste değişiklikler var hassas biraz da midem bulanıyor ara ara yokluyor düne göre bulantım arttı inşallah benimde vardır
Kendiliğinden oldu şekerim vakti saatini bekliyordur benimde 13 ay korunmasız ilişki sonrası oldu sabır ve dua ile inşallah isteyen herkese rabbim bu duyguyu tatmayı nasip etsinGerçekten mi bende yazmıştım ama görür müsünüz bilmem diye Allah analı babalı büyütsün kendiliğinden mi kaldınız bi tedavi gördünüz mü yani doktora gittik bir problem çıkmadı eşimde de bendede biraz daha deneyin dedi doktor 11 aydır olmayınca endişelenmeye başlamıştım biraz umut oldunuz heyecan yaptım ne diyeyim çok teşekkürler
İnşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin 3 gün kala denersin merak ediyorsan
AminnnnKendiliğinden oldu şekerim vakti saatini bekliyordur benimde 13 ay korunmasız ilişki sonrası oldu sabır ve dua ile inşallah isteyen herkese rabbim bu duyguyu tatmayı nasip etsin
Haber edersin merak ederim eski topigime yazmışsın okadarAminnnn
AminnnnRegl 3 4 gün kala dene bence sekerim belkide şuan yumurtluyorsundur rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?