Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bnde bu testtii kullanıyorum.bugun reglymn 3 günü kanamam var ama silik çizgi gösterip aynı şekilde.neden güvenme dedin ki?açıklarsan bnde oğrenmş olurm
Canim bende ayni testi kullaniyordum silik cizgi cikiyor ama hamile degilim, hatta gecen hafta yasadim boyle birsey forumda bakarsan cok olumsuz yorum var genel olarak.. hatta yabanci forumlarda daha agir elestiriyorlar .. hep yanlis cikacak diye bir sey yok tabiki ama baska bir testle ya da kan tahliliyle garantilemek lazim ozellikle erken gebelik testlerini.. örnek olmasi acisindan gecen hafts cikan testimi yukluyorum ne demek istedigimi anlayacaksin

Eklentiler

• 20141122_134351.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum adet dongum 28 gun de bir.Hürriyet aileme göre yumurtlama günüm 3 aralık ve 8 aralık arası diyor. Benim yumurtlama günüm yani adetimin 14. Günü aralık 8 e denk geliyo Hürriyet e göre ayin 8 inden sonra yumurtlama olmuyo yani 14. Günden sonra 16.17.18 de şans yok mu

evet canım tam yumurtlama günümde :)
ÇOK soru soruyorum ama Hürriyet aileme göre benim yumurtlama günüm adetimin ilk gününden itibaren 8. Gün ile 14. Günü arasimis. 14.günden sonra yumurtlama olmuyo mu yani 14 16.17.18. Günlerde. Senin adetiin birinci gününden itibaren hangi günler yumurtlama donemindi

Test yaptim ama sonuc negatif silik cizgi bile yok ben idrarimi cok sik yaparim acaba onun etkisi olmusmudurki ????? Gun icinde test yapip ögrenenler yardim

Bende esime yeni aldırdım testi sabahı beklicem ama merak ediyorum simdi yapsam cıkarmı acaba

gününüz geçti mi? ya da kaç gün var?
Adetim 2gun gecti cnm ve 2gun once bel agrımve adet sancım oldu genelde hep oyle baslar ve akıntım baslardı bu defa akıntı gelmedi cok hafif leke gelmis adet gunumde.
simdi yapsam cıkarmı meram ettim

Esim bide sabah yap dedi ama yapmam galiba negatifi görmek daha kötu bence. Ama bu gögus agrisi beyaz akinti niye 1 haftadir dvm ediyor onu anlamadim onlar benim umudumdu. Acaba testmi iyi degildiki ilk kez böyle bir testle yaptim

bak en azından belirtilerin varmış, bence ilerleyen zamanlarda tekrar testi denemelisin.
bende de regl belirtileri var. hemen öncesinde kahverengi lekeler ve sonra başlar. Çok stresli bir ay yaşadım, normalden erken oluyorum sanırım.
Daha yeni başladım, gelecek aylarda denemeye devam edeceğim :) :)

Adetim 2gun gecti cnm ve 2gun once bel agrımve adet sancım oldu genelde hep oyle baslar ve akıntım baslardı bu defa akıntı gelmedi cok hafif leke gelmis adet gunumde.
simdi yapsam cıkarmı meram ettim
'Pregnancy Test Timing Calculator' sitelerinde hesap yapabiliyorsun, test için ideal zamanı söylüyor. Fakat her durumda gününüz geçtiyse doğruluk %99 yazıyor, 1 gün bile geçmiş olsa bile.

'Pregnancy Test Timing Calculator' sitelerinde hesap yapabiliyorsun, test için ideal zamanı söylüyor. Fakat her durumda gününüz geçtiyse doğruluk %99 yazıyor, 1 gün bile geçmiş olsa bile.
Tesekurler canım bakayım simdi :) insallah iyi haberler alırız bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…