• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Adetime altı gün var kızlar.Beyaz akıntım var ve sol yumurtalığımda da biraz ağrı var ama bu ay hamile kalamadım gibi geliyor bana.Hani insan hissediyor diyor ya annişler :)Pazartesi günü belli olur artık:)

Adetime altı gün var kızlar.Beyaz akıntım var ve sol yumurtalığımda da biraz ağrı var ama bu ay hamile kalamadım gibi geliyor bana.Hani insan hissediyor diyor ya annişler :)Pazartesi günü belli olur artık:)
canım yok öyle bir şey yaa :) eğer bebiş bekliyorsan her ay hamile hissediyor insan diğer anne adayları da bana katılıyordur eminim :D

canım yok öyle bir şey yaa :) eğer bebiş bekliyorsan her ay hamile hissediyor insan diğer anne adayları da bana katılıyordur eminim :D
Canım bu ay ilk denememiz :) üstelik de benim rahmim ters,pek ilk atışta hedefi vurmuşuz gibi gelmiyor bana.Eğer öyle olursa herkese benden muzlu süt :) :KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

Ca
Sabah 5 de yaptigim test:oops:
cnm bence bugün bekle adet olmazsan yarın tekrar yap.adet doneminde kadının hormonlarında yükselme olduğu için test ynıltabiliyor.hayal kırıklığına uğramamak adına yarın Bi daha yap bugün adet olmazsan.ben bu hataya düştüm çünkü.çizginde pek belli inş gebesindir

Canım bu ay ilk denememiz :) üstelik de benim rahmim ters,pek ilk atışta hedefi vurmuşuz gibi gelmiyor bana.Eğer öyle olursa herkese benden muzlu süt :) :KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:
cnm bnm rahim ağzıda arkaya donuk,düşün Bi kızım var hamileyken kalçalar büyüme yaptı karından çok :D ama tutmaz değil ben kızımı çok şükür sağlıkla aldım kucağıma.inş sende bende Bi evlat sahibi oluruz.ben bu ay hüsrana uğrayanlardanım.kzm 4 yaşında kardeş çabasındayız ama :) rabbim yüzümüze gülsün inş

Sabahki yaptigim testte negatif bu ayda tutmadi heralde ne zormus beklemek bilseydim 4 sene ara verirmiydim ahh kafam ahh:cry:
Ilk hamileligimdede adet gunu idrar testinde ögrenmistim birgun öncesinde bile cikmamisti silik dahi olsa umit ediyorum buda öle olsun cuma gunude bi test yaparim sabahin erken saatlerinde varsa cikar zaten :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Benimde negatif arkadaslar yarın sabah yine yapcam adetim gecikti ve negatif cıktı test mi bozuktu bilmiyorum

Ca
cnm bence bugün bekle adet olmazsan yarın tekrar yap.adet doneminde kadının hormonlarında yükselme olduğu için test ynıltabiliyor.hayal kırıklığına uğramamak adına yarın Bi daha yap bugün adet olmazsan.ben bu hataya düştüm çünkü.çizginde pek belli inş gebesindir
Yarin sabah bida yapicam olmadim cok sukur normalde ginunden once gelirdi yarin kan sonucumuda alicam rabbim idteyen herkese nasip etsin

Yarin sabah bida yapicam olmadim cok sukur normalde ginunden once gelirdi yarin kan sonucumuda alicam rabbim idteyen herkese nasip etsin
inşallah canım ben gebe olduğun kanısındayım çizgi maşallah pek belirgin yanıltmaz umarım bizi :D

cnm bnm rahim ağzıda arkaya donuk,düşün Bi kızım var hamileyken kalçalar büyüme yaptı karından çok :D ama tutmaz değil ben kızımı çok şükür sağlıkla aldım kucağıma.inş sende bende Bi evlat sahibi oluruz.ben bu ay hüsrana uğrayanlardanım.kzm 4 yaşında kardeş çabasındayız ama :) rabbim yüzümüze gülsün inş
Ay hadi inşallah canımsn :)

[QUOTErmant, post: 38084814, member: 529066"]aldım sonucu negatif çıktı bir daha o testi almam herkese de söyleyelim insanın aklı karışıyor[/QUOTE]
Takma canim kafana inşallah en yakin zamanda alirsin güzel haberini bende bugün kan verdi maalesef 0.1 cikti bende artik olsun diye ugrasmicam ve buraya dagirmicem çünkü psikolojim bozuluyor bütün belirtileri kendinde ariyorum hala regl olmadim buda stresten kaynaklanıyor sanirim

vişneli turtam burayı takip ediyordum öncelikle senin hamile olduğunu görünce çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir sorum olacak sana ovulasyon testi kullandım demişsin ya şu mikroskobik olanlardan mı hangi test söyleyebilir misin acaba ben yumurtlama günlerii bilemiyorum da
idrarda LH olandan canım
Sağol allah razı olsun inşallah sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi geçiririm

Back