- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Hiç belli olmaz canım, ben de ihtimal vermiyordum çok az belirtim vardı, bu ay da yapayım sonraki aylar gecikmeden test yapmam diyordum ama çıktı işte, inşallah sen de bu ay hamiş kalırsın
Senin belirtilerin nelerrdiii ???
Uyku hali ve göğüslerde hassasiyet var o kadar :) Kasık ağrısı, bel ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı, kasık batması, iştah açıklığı ya da kapanması bunlar hiiç olmadı, belki sonra olur bilemicem tabii… Hatta daha önceki aylarda daha fazla belirtim oluyordu :)
Boyle örnekleri görünce umutlanıyorum ama bu ay yumurtlama olmamış bende kendiliğinden adetimin gelmesini bekliyorumZaten ıdrar tahlilleri çok yanıltıcı yaa ilk gebeligimde adetim 19 gün gecikti 19 gün boyunca hergün idrar testi yaptım evde ama eminim olmadıgına çnkü silik bile cıkmıyor hep negatif. nese 20. günde bi baktım kopppkoyu 2.çizgi. çok şaşırmıştım 1 gün öncesnde flanda silik bile cıkmadı.
Boyle örnekleri görünce umutlanıyorum ama bu ay yumurtlama olmamış bende kendiliğinden adetimin gelmesini bekliyorum
evet benim yaptırdığım yer çok iyiydi. kalktım normal bir günmüş gibi işime gücüme devam ettim.
Darısı bana ve tüm isteyenlere inş:)Çok şaşırmıştım düşünsene hep negatif ama bir gün sonra koooopkoyu ikinci çizgi bayılıyodum
Darısı bana ve tüm isteyenlere inş:)
Hayirli olsun :) tam olarak nasil yapiyosun?Kızlar bene bugün Soğan kürüne başladım bakalım :)
ben ilaç almamıştım.kızlar cummartesi rahim filmi çekincem doktor ürografin diye bi ilaç al da gel dedi ne işe yarıyoo biln varmı aranızda
ben ilaç almamıştım.
bak bu doğrudur. nerde yaptırıyorsun? ben echomarda yaptırdım, iyi para ödedim tabi ama inan yattım kalktım anlamadım bile. hiçbirşey hissetmedim. kalktım yürüyüp çıktım gittim.hım o içime salcakları ilaç galiba ne bilim walla bende anlamadım yaa
bağrudur. nerde yaptırıyorsun? ben echomarda yaptırdım, iyi para ödedim tabi ama inan yattım kalktım anlamadım bile. hiçbirşey hissetmedim. kalktım yürüyüp çıktım gittim.
bak bu doğrudur. nerde yaptırıyorsun? ben echomarda yaptırdım, iyi para ödedim tabi ama inan yattım kalktım anlamadım bile. hiçbirşey hissetmedim. kalktım yürüyüp çıktım gittim.
korkulacak bişey yok merak etme canım.hım almamışsın abla şimdi gördüm inşallah benim de öyle olur yaa korkuom
korkulacak bişey yok merak etme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?