Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Senin belirtilerin nelerrdiii ???

Uyku hali ve göğüslerde hassasiyet var o kadar :) Kasık ağrısı, bel ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı, kasık batması, iştah açıklığı ya da kapanması bunlar hiiç olmadı, belki sonra olur bilemicem tabii… Hatta daha önceki aylarda daha fazla belirtim oluyordu :)

Bnde uyku hali hep var o yuzden yadirgamam... bnde de gogus ucu cok hassas gunlerdir zorla sutyen giyiyorum

Boyle örnekleri görünce umutlanıyorum ama bu ay yumurtlama olmamış bende kendiliğinden adetimin gelmesini bekliyorum

evet benim yaptırdığım yer çok iyiydi. kalktım normal bir günmüş gibi işime gücüme devam ettim.

hım anladım saol bende çektirdikten sonra hemen ertesi gün tatile gitces denize gircem de bi sıkıntı olurmu aaba diye korkuyorum mikrop falan kaapar mıyım ki diye doktora sorcam ona göre erteliycem

kızlar cummartesi rahim filmi çekincem doktor ürografin diye bi ilaç al da gel dedi ne işe yarıyoo biln varmı aranızda

hım o içime salcakları ilaç galiba ne bilim walla bende anlamadım yaa
bak bu doğrudur. nerde yaptırıyorsun? ben echomarda yaptırdım, iyi para ödedim tabi ama inan yattım kalktım anlamadım bile. hiçbirşey hissetmedim. kalktım yürüyüp çıktım gittim.

bak bu doğrudur. nerde yaptırıyorsun? ben echomarda yaptırdım, iyi para ödedim tabi ama inan yattım kalktım anlamadım bile. hiçbirşey hissetmedim. kalktım yürüyüp çıktım gittim.

hım almamışsın abla şimdi gördüm inşallah benim de öyle olur yaa korkuom

merhbaaa
benım adetıme 9 gun var ama kac gundur bel agrısı ve akıntım vaar
sımdı test sonucu bellı olur mu acaba kızlaar cok merak edıyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…