evet benim yaptırdığım yer çok iyiydi. kalktım normal bir günmüş gibi işime gücüme devam ettim.amiiin inşallah tabi veririrm bide hemen ayağa kalkınca rahat edebiliyo musun ya ben o gün çalışıyorum da komple izin alayım diyorum
Umarım adet olmassin vr bebişin gelirbugün daha iyiyim çok şükür. çok teşekkürler. kasıklarım ağrıyor gibi umarım adet belirtisi değildir
Umarım adet olmassin vr bebişin gelir
Inş... kan tahlili yaptırsanaaa beb yaptiracam ama erkennn daha diye dusunyorumsağol canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin
birkaç gün daha bekleyeyim dedim. belki de hamile kalma stersi ile adetim gecikmiştir. sanki daha erken gibi idrar testi de yanıltıcı olabilir.Inş... kan tahlili yaptırsanaaa beb yaptiracam ama erkennn daha diye dusunyorum
Himm anladim canim ayni durumdayiz desene :)Hayır canım herşey yolunda bende. Sadece hamile kalabilmek için kür yapıcam :)
Zaten ıdrar tahlilleri çok yanıltıcı yaa ilk gebeligimde adetim 19 gün gecikti 19 gün boyunca hergün idrar testi yaptım evde ama eminim olmadıgına çnkü silik bile cıkmıyor hep negatif. nese 20. günde bi baktım kopppkoyu 2.çizgi. çok şaşırmıştım 1 gün öncesnde flanda silik bile cıkmadı.kızlar lütfen yardım edin 6 hazirandan önce çok düzenli adet olurdum 6 aydır bebek istiyoruz 6 hazirandan sonra 6 temmuzda adetimi bekliyordum fakat progesteron hapı kullanarak ancak 30 temmuzda adet olabildim 30 ağustosta adetimi beklerken suan adet gecikmemin 16. günündeyim ve tekrar adet söktürücü kullanmak istemiyorum dr gidiyorum kan negatif progesteron testi 0 yumurtlama olmamış deyip adet olunca gel diyorlar ama önceden düzenliyken şimdi neden düzensizleşti diye soruyorum cvp alamıyorum ne yapmalıyım bilemiyorum yaaaa :/
Kizlar Merhaba,
Yardimlariniza ihtiyacim varPredictor erken gebelik testi yaptim az once, bat'ima 3 gun var. Fotograflarini ekledim, sizce birsey var mi? Simdiden cok tesekkür ederim...
Sanki var gbi gununde tekrar yap cnm yada gunune kadar yapmaya devam et ilk idrarinla
Evet tekrar edeyim ben :) çok teşekkür ederim
Orda ikinci cizgi varr ama silik o yavas yavas koyulasirsa tebrikkkklerrrr
Çok teşekkür ederim, sende de belirtiler var sanırım, umarım sen de çift çizgi görürsün canım
Ben idrarla ugraasmam direk kan yaptird yarn alicam umudum yok ama hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?