Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

biz de ilk defa bu ay korunmadık ama ayın 2. yarısında karar verdik , bata 5 gün var .gebelikle ilgili hiç bir belirtim yok . cok merak ediyorum

Kızlar eğer geç döllenme olmuşsa bunu şimdi ultrasyonda göremez doktor öyle değilmi. Yani kan testinde de çıkmaz heralde . Kafam çok karışık

biz de ilk defa bu ay korunmadık ama ayın 2. yarısında karar verdik , bata 5 gün var .gebelikle ilgili hiç bir belirtim yok . cok merak ediyorum

Bende merak ediyorum aynen senin gibi benim daha 10 gün var adete ama sanki hamile değilim gibide geliyor ilk zamanlar çok batma oldu kasıklarımda bir kaç gün şimdi birşey yok

Kızlar adete 3 gün var . Ovu . Testi yaptım . Umut var mi sizce .

Eklentiler

• 2015-09-21 13.08.35.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 46
Bende merak ediyorum aynen senin gibi benim daha 10 gün var adete ama sanki hamile değilim gibide geliyor ilk zamanlar çok batma oldu kasıklarımda bir kaç gün şimdi birşey yok

Benm de ilişkiden sonra 2-3 gün bel agrısı - sol yumurtalıkta agrı kasık agrısı oldu , bu hafta bişey yok başka hiç bir belirti yok . 5 gün beklemek cok zor. erken geb. testi yapıp sonra hüsrana ugramak istemiyırum . bat günü gelsin ertesi gün yapıcam eger kırmızı kart yemezsem

Aynen canım bekle bence de

Selam kızlar, benim de adetim üçgün gecikti bu sabah test yaptim ama negatif çıktı. Yanılma payı olabilir mi acaba veya da geç döllenme vs. ? Bilgisi olan var mı?

Bende sabah ateşimi ölçtüm dil altından 36 çıktı galiba bu ay olmadı biraz moralim bozuldu..

günaydın kızlar daha zaman var benim ama konu başlığını görünce yazayım dedim :)
4.deneme bat3ekim

Aynen öyle olcak artik.. Bu sefer adet olmama bi nebze de olsa sevindim aslinda. Yumurtaliklarimda kist olustugunu dusunmeye baslamistim cunku.. Randevu aldim onumuzdeki ay muayeneye gidicem insallah. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda. shoji - cansu1109 tesekkur ederim kizlar

merhabalar kızlar bende bu ay iyi çalıştık derken adete 12 gün kala idrarda yanma sık idrara çıkma söz konusu ,enfeksiyon olduğumdan şüphe ederekten monurol içtim geçti derken bugünde durmadan sık idrara çıkıyorum yanma yok acaba böyle birşey hamileleik belirtisi olabilir mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…