• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba 1 yıllık evliyim.. Çocuk düşünmeye yeni başladık ve ilk denememiz, şuan yumurtlama dönemindeyim Adetim ekimin 5 inde Folik Asit alıyorum ve ateşimi ölçüyorum bakalım ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum...

Merhaba 1 yıllık evliyim.. Çocuk düşünmeye yeni başladık ve ilk denememiz, şuan yumurtlama dönemindeyim Adetim ekimin 5 inde Folik Asit alıyorum ve ateşimi ölçüyorum bakalım ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum...
FOLIK ASIT ALMAK COK GEREKLI MI YANI HAMILE OLDUGUNU OGRENDIKTEN SONRA ALSAKDA DOKTOR KONTROLUNDE OLABILIR DIMI

Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları inşallah birileri güzel haberler alır bugün :)

Yeni evliyim daha nasip olursa hemen istiyoruz. çifte bayram olur bizim için inşallah

Hadi ya :KK43: ne zamandır bebek düşünüyorsunuz?
10 aydır evliyim hiç korunmuyoruz. ilk zamanlar ben pek istemediğim için ilaç almadım ama ilişkiden hemen sonra falan wc gittim vs yumurtlama günlerinede dikkat etmemiştik. son 3 aydır dikkat edip doktor kontrolünde ilerliyoruz

10 aydır evliyim hiç korunmuyoruz. ilk zamanlar ben pek istemediğim için ilaç almadım ama ilişkiden hemen sonra falan wc gittim vs yumurtlama günlerinede dikkat etmemiştik. son 3 aydır dikkat edip doktor kontrolünde ilerliyoruz

Herhangi bir rahatsızlığınız yoksa olur bence bir daha ki aya moralinizi yüksek tutun.. Size böyle konuşuyorum ama bakalım ben napıcam :)

Merhaba kızlar size bir şey sorucam. Bugün adetim in 9. Günü ve biraz önce kılcal damar gibi pembe renkte bir lekelenme oldu . Gördüğümde çok şaşırdım. Bir fikriniz varmı :(

Daha tam bitmemiş olabilir adetin

Adetim 3 gün sürdü ve çoktan bitti canım. 12 sinde adet başladı. Kaç gündür kupkuruydum. Hatta bu kuruluk yüzünden ilişki sırasında canım yandı. Bu lekelenme akıntılı bir lekelenmeydi. Yoğun bir akintinin içinde kılcal damar görünümünde bir leke :KK64:

Back
X