Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

InşAllah gorursun canım bende yarın yapicam ama pek umidim yok. Kesin negatif cikicak. Hayirlisi hakkimizda

amin canım negatif çıktı benim rüyalarım da da devamlı pozitif görüyorum hatta gercek sandım rüyamı uyandığımda sonradan yaptım neggatif çok üzgünüm yıldönümü hediyesi vercektm eşime olmadı ka özel gün geçti böyle

Benimde negatif. Bende eşime.dogum gunu hediyesi vericektim. Offffff. Nolcak boyle. Tamam diyorum zamanı degilmis daha diyorum. Uzulme sibel diyorum. Ama dmeekle olmuyor işte. Keske olsa

Benimde negatif. Bende eşime.dogum gunu hediyesi vericektim. Offffff. Nolcak boyle. Tamam diyorum zamanı degilmis daha diyorum. Uzulme sibel diyorum. Ama dmeekle olmuyor işte. Keske olsa

aynen canım yaa vardır bi zamanı diyorum ama artık bekle bekle gercekten cook zor her an böyle hayal kuruyorum ne güzel güzel günde vereyim diyorum olmuyo ne yapsam hiç bi işe yaramıyo doktor rahim filmi çekicekti bana adet olunca ara dedi e bu sefer adetim de gelmiyo ooof of nolcak bilmıom

Boyle dusundukce adetimizde gecikicek. Akışına birak. Nasilsa yok bak. Rahatla ve adetin daha da gecikmesin. Film cektir bakalim. Umarim biseycik çıkmaz. Bende dr a gidicem artik. Hic gitmedim daha once. Bakalim bir sorun mu var

Boyle dusundukce adetimizde gecikicek. Akışına birak. Nasilsa yok bak. Rahatla ve adetin daha da gecikmesin. Film cektir bakalim. Umarim biseycik çıkmaz. Bende dr a gidicem artik. Hic gitmedim daha once. Bakalim bir sorun mu var

film çektircem de adetimin gelmesi gerekiyoo önce ooff çok haklısın canım akışına bırakmam lazımm aklımdan tamamen bi çıkarsam zaten o kafa rahatlığıyla kalırım inşallah sen ne zamandır korunmuyosun

canım ne kadar zamandır istiyorsun? rahim filmi çektirmek önemli. benim rahim temiz diyordu doktorlar hep. sonra filmi çektirdik bi baktık ki aşağı kısımda yapışıklık varmış, ameliyat oldum geçen hafta.

2 ayi gecti canım benimde.

1 sene oldu abla daha önce dış gebelik geçirmiştimondan sonra 3 ay korunduk sonra 1 senedir korunmuyoruz ama olmuyo doktor da bu seferki adetin olunca ara dedi işte bitince film çekces dedi acaba benimde mi yapııklık varki ya 1 senedir olmuyo

olabilir canım ihmal etme çektir mutlaka filmi. doktorlar çıplak gözle göremiyorlar bazen yapışıklıkları ultrasonla. filmde oraya çıkıyor herşey.

olabilir canım ihmal etme çektir mutlaka filmi. doktorlar çıplak gözle göremiyorlar bazen yapışıklıkları ultrasonla. filmde oraya çıkıyor herşey.

sen anestesili mi çektirdin ya çok kararsızım ben anestesi almadan çektirim dıorum ayrıca adet olucam galiba kazıklarım baya ağrımaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…