• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar lütfen yardım edin 6 hazirandan önce çok düzenli adet olurdum 6 aydır bebek istiyoruz 6 hazirandan sonra 6 temmuzda adetimi bekliyordum fakat progesteron hapı kullanarak ancak 30 temmuzda adet olabildim 30 ağustosta adetimi beklerken suan adet gecikmemin 16. günündeyim ve tekrar adet söktürücü kullanmak istemiyorum dr gidiyorum kan negatif progesteron testi 0 yumurtlama olmamış deyip adet olunca gel diyorlar ama önceden düzenliyken şimdi neden düzensizleşti diye soruyorum cvp alamıyorum ne yapmalıyım bilemiyorum yaaaa :/

Kızlar yarın soğan kürüne basliycam ve bu ay hiç bir şeyi takip etmiycem. Ne yumurtlama günü nede adet olacağım günü . Herşeyi oluşuna bırakıyorum :)

Kızlar yarın soğan kürüne basliycam ve bu ay hiç bir şeyi takip etmiycem. Ne yumurtlama günü nede adet olacağım günü . Herşeyi oluşuna bırakıyorum :)

Kızlar merhaba
18/09/2015 adet günüm normalde adetim yaklaşırken kuru geçerdi aşırı yogun akıntım var hiç böyle bişi yaşamadım kokusuz bi akıntı beyaz veya bazen sarı geliyor böyle olup hamile olanlar var mı

Geçen ay bende öyle olmuştu ve beni çok umutlandırmıştı ama maalesef adet olmuştum. İnşallah sende tersi olur canım ...

kızlar lütfen yardım edin 6 hazirandan önce çok düzenli adet olurdum 6 aydır bebek istiyoruz 6 hazirandan sonra 6 temmuzda adetimi bekliyordum fakat progesteron hapı kullanarak ancak 30 temmuzda adet olabildim 30 ağustosta adetimi beklerken suan adet gecikmemin 16. günündeyim ve tekrar adet söktürücü kullanmak istemiyorum dr gidiyorum kan negatif progesteron testi 0 yumurtlama olmamış deyip adet olunca gel diyorlar ama önceden düzenliyken şimdi neden düzensizleşti diye soruyorum cvp alamıyorum ne yapmalıyım bilemiyorum yaaaa :/
Zaten ıdrar tahlilleri çok yanıltıcı yaa ilk gebeligimde adetim 19 gün gecikti 19 gün boyunca hergün idrar testi yaptım evde ama eminim olmadıgına çnkü silik bile cıkmıyor hep negatif. nese 20. günde bi baktım kopppkoyu 2.çizgi. çok şaşırmıştım 1 gün öncesnde flanda silik bile cıkmadı.

Kizlar Merhaba,

Yardimlariniza ihtiyacim var :( Predictor erken gebelik testi yaptim az once, bat'ima 3 gun var. Fotograflarini ekledim, sizce birsey var mi? Simdiden cok tesekkür ederim...

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 2.webp
    2.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 85
Ben idrarla ugraasmam direk kan yaptird yarn alicam umudum yok ama hayirlisi

Hiç belli olmaz canım, ben de ihtimal vermiyordum çok az belirtim vardı, bu ay da yapayım sonraki aylar gecikmeden test yapmam diyordum ama çıktı işte, inşallah sen de bu ay hamiş kalırsın :anneadayı:

Back
X