FOLIK ASIT ALMAK COK GEREKLI MI YANI HAMILE OLDUGUNU OGRENDIKTEN SONRA ALSAKDA DOKTOR KONTROLUNDE OLABILIR DIMIMerhaba 1 yıllık evliyim.. Çocuk düşünmeye yeni başladık ve ilk denememiz, şuan yumurtlama dönemindeyim Adetim ekimin 5 inde Folik Asit alıyorum ve ateşimi ölçüyorum bakalım ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum...
FOLIK ASIT ALMAK COK GEREKLI MI YANI HAMILE OLDUGUNU OGRENDIKTEN SONRA ALSAKDA DOKTOR KONTROLUNDE OLABILIR DIMI
benim haber kötü 4 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum
benimde 4 gün var beklemedeyim
10 aydır evliyim hiç korunmuyoruz. ilk zamanlar ben pek istemediğim için ilaç almadım ama ilişkiden hemen sonra falan wc gittim vs yumurtlama günlerinede dikkat etmemiştik. son 3 aydır dikkat edip doktor kontrolünde ilerliyoruzHadi yane zamandır bebek düşünüyorsunuz?
10 aydır evliyim hiç korunmuyoruz. ilk zamanlar ben pek istemediğim için ilaç almadım ama ilişkiden hemen sonra falan wc gittim vs yumurtlama günlerinede dikkat etmemiştik. son 3 aydır dikkat edip doktor kontrolünde ilerliyoruz
cnım sen kac aydr dnysnHerhangi bir rahatsızlığınız yoksa olur bence bir daha ki aya moralinizi yüksek tutun.. Size böyle konuşuyorum ama bakalım ben napıcam :)
cnım sen kac aydr dnysn
Daha tam bitmemiş olabilir adetinMerhaba kızlar size bir şey sorucam. Bugün adetim in 9. Günü ve biraz önce kılcal damar gibi pembe renkte bir lekelenme oldu . Gördüğümde çok şaşırdım. Bir fikriniz varmı
Daha tam bitmemiş olabilir adetin
Yumurtlama normalde 26 sinda olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?