Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhaba kızlar benimde bata 1 hafta var artık belirti aramıyorum sadece dua ediyorum sabırla bekliyorum... 2,5 yıllık evliyiz 2 yıldr bebek istiyoruz ama olmadı 3 kez kimyasal gebelik yaşadım bir kez aşılama yaptırdım ama olmayınca olmuyor artık yaza kadar böyle bekliycem yaza tüp bebek yaptırıcaz...

Merhaba canim bende bu ay bekliyorum insallah benim reglim yarin cok ssbirsizlsniyorum acsba olucakmiyim rabbim yardimcimiz olsun

Arkadaslar forumu yillardir takip etmeme ragmen simdi uye olmaya karar verdim.. Cunku su anki durumum tam bu konuya uyuyo.. Ben de iki bucuk yillik evliyim ve 3-4 aydir Rabbim nasip etsin bebek istiyoruz.. Bugun adet gunum daha olmadim.. Dayanamayip test yaptim ve negatif cok uzuldum.. Umarim adet olmam ve ins hamileyimdir.. Belki test icin erkendi kim bilir

Canım topik arkadaşlarım Nasılsıniz ?
Ben kötüyüm biraz biliyorsunuz testlerim silik çıkıyordu ama artık malesef 2 gündür negatife döndük.
Bu sabahta malesef negatif..
2 gün önce öğle bir kaşık ve rahim ağrım oldu ki korktum ama kanamam olmadı 1 saat kivrandim..
Bugün regl günüm diye hesap ediyorum normalde düzensiz 30 33 40 gidiyor.
30.gun bugün ama sanki ben regl olucam agrilarim başladı

günaydın canım
bende hala regl olmadım test negatif çıktı
kan verdim sonucu bekliyorum sonuç de çıkacak
Allah yardımcımız olsun

günaydın canım
bende hala regl olmadım test negatif çıktı
kan verdim sonucu bekliyorum sonuç de çıkacak
Allah yardımcımız olsun

Çıkınca yaz olur mu bak bende merak ettim umut ol kız bize inşallah hamissindir :)

mutlaka yazarım canım saat 4 de çıkacak
4 de açarım siteyi online olurum bugün temizlik yapıcam 1 haftadır temizlemedim gebelik vardır diye ama madem negatif w döndü Evimi temizliyim napalım kısmet hersey deyip geçiyorum ağla ağla canım çıktı

kıyamam canım ya ağlama diyecem ama insanın içinden gelince engelleyemiyor malesef

Arkadaslar ben maalesef bugun regl oldum.. Ama nedense hala yerlesme kani olsun diye umid ediyorum..

Rengi acik her zamanki gibi degil sanki.. Adetim basladiginda siddetli agrim olur ve ancak keskin agri kesicilerle dinerdi.. Ama kani gordum agrim kesildi.. Takip ediyorum acaba nasil seyredicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…