- 30 Haziran 2013
- 21.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.023
- 498
işte bunu yapma belkı şanslısın hemen olucak ama benım gıbı bekleyebılırsınde cok yorucu oluyo adet gununu beklemekten baska bısey yapmaaynen canim ne olsa hmn hamilemym diye dsnyrm
Sen ne zamndr bekliysn canmişte bunu yapma belkı şanslısın hemen olucak ama benım gıbı bekleyebılırsınde cok yorucu oluyo adet gununu beklemekten baska bısey yapma
Insallah sen bn gibi beklyen herkes en kisa zamnda o guzel sevnci yasar cnmMerhaba canim bende bu ay bekliyorum insallah benim reglim yarin cok ssbirsizlsniyorum acsba olucakmiyim rabbim yardimcimiz olsun
Sagol canim amin cumlemizInsallah sen bn gibi beklyen herkes en kisa zamnda o guzel sevnci yasar cnm
3.5 yildir cnm ama ben iki defa hamile kaldim dustuler biri 4 biri 6 ayinda dustuSen ne zamndr bekliysn canm
Canım topik arkadaşlarım Nasılsıniz ?
Ben kötüyüm biraz biliyorsunuz testlerim silik çıkıyordu ama artık malesef 2 gündür negatife döndük.
Bu sabahta malesef negatif..
2 gün önce öğle bir kaşık ve rahim ağrım oldu ki korktum ama kanamam olmadı 1 saat kivrandim..
Bugün regl günüm diye hesap ediyorum normalde düzensiz 30 33 40 gidiyor.
30.gun bugün ama sanki ben regl olucam agrilarim başladı
günaydın canım
bende hala regl olmadım test negatif çıktı
kan verdim sonucu bekliyorum sonuç de çıkacak
Allah yardımcımız olsun
mutlaka yazarım canım saat 4 de çıkacakÇıkınca yaz olur mu bak bende merak ettim umut ol kız bize inşallah hamissindir :)
4 de açarım siteyi online olurum bugün temizlik yapıcam 1 haftadır temizlemedim gebelik vardır diye ama madem negatif w döndü Evimi temizliyim napalım kısmet hersey deyip geçiyorum ağla ağla canım çıktımutlaka yazarım canım saat 4 de çıkacak
kıyamam canım ya ağlama diyecem ama insanın içinden gelince engelleyemiyor malesef4 de açarım siteyi online olurum bugün temizlik yapıcam 1 haftadır temizlemedim gebelik vardır diye ama madem negatif w döndü Evimi temizliyim napalım kısmet hersey deyip geçiyorum ağla ağla canım çıktı
kıyamam canım ya ağlama diyecem ama insanın içinden gelince engelleyemiyor malesef
Arkadaslar ben maalesef bugun regl oldum.. Ama nedense hala yerlesme kani olsun diye umid ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?