Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim inşallah oglesindir ama biraz sabır gerektirir bence regl geçmesini bekle hemen test yapma negatif çıkarsa uzuluceksin çünkü Rabbim gönlünüzce göre versin

Selam kızlar Nasılsıniz bugün de geçti şükür ben regl olmadım daha bakalım inşallah ta gelmez :) ağrım sizim kalmadı sadece göğüsleri büyük ve acıyor.
Eşimin dikkatini çekti ne olmuş bunlara diye çok güldüm vallahi

Daha 5 gun var bata. Ama simdi test yaptim negatif tabi. Kendi kendimi uzmeyi nasil biliyorum ama. Bu test simdilik guvenilir degil ama. Yanlis mi dusunuyorum ya da onca belirti yanlis.

Daha 5 gun var bata. Ama simdi test yaptim negatif tabi. Kendi kendimi uzmeyi nasil biliyorum ama. Bu test simdilik guvenilir degil ama. Yanlis mi dusunuyorum ya da onca belirti yanlis.
bende bat a 5 gün varken yapmıştım benimde negatif çıkmıştı, şimdi bat a kaldı 2 gün,inşallah bir mucize yaşarız bu ay

ben hepimiz mutlu olalım istiyorum inşallah peş peşe alırız o güzel haberi. Lavaboya gitmeye korkuyorum kırmızılarla karşılaşıcam diye, kabusum oldular ya

Aynen gülüm ya dün günüm dü gelmedi.
Bende çekine çekine giriyorum
Inşallah kırmızılari gormeyiz bebislerimiz gelmiştir

inşallah bebeğin seninledir, dualarım seninle :)

Amin Birtanem inşallah. ♡
Sadece ben değil tüm isteyen herkeze Rabbim versin ben hep öğle dua ediyorum hiç kimsenin evi boş kalmasın Kucağı boş kalmasın isteyen herkeze hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin..

amiiiinnnnnn inşallah biran önce evlerimiz şenlensin. kaç yıl oldu evleneli evimize bir renk gelsin artık

amiiiinnnnnn inşallah biran önce evlerimiz şenlensin. kaç yıl oldu evleneli evimize bir renk gelsin artık

Evet bebeğim boşuna demiyorlar evin neşesidir çocuk diye güneş gibi dogsun evimize canım 14 ay oldu evleneli 1 senedir çocuk istiyoruz.. Sen ne kadarlık evlisin ne kadardir düşünüyorsun

3 yılı devirdik 4.yılın içindeyiz :) son 6 aydır bebiş için uğraşıyoruz ama kısmet olmadı henüz. Bunca yıldan sonra evlilikte bir değişiklik arıyor insan, bir renk, bir neşe istiyor yani bir bebek:)

SELAM KIZLAR
benim günüm geçeli bugün 3. gün oluyor
vişneli turtam senin de günün geçmiş canım
ben güzel haberler veremedim ama belki sen sevindirirsin bizi

Maşallah size Rabbim mutlulugunuzu daim eylesin biz hemen istedik ama olmayinca olmuyor işte herseyin vakti saati var Rabbim bir an evvel bizi meleklerimizle kavustursun.

SELAM KIZLAR
benim günüm geçeli bugün 3. gün oluyor
vişneli turtam senin de günün geçmiş canım
ben güzel haberler veremedim ama belki sen sevindirirsin bizi

Canim belki geç dollenmedir bekle bakalım.
KK da bir üye vardı regl 1 gün geçince kan negatif çıktı ama dediki. Ben hamileyim bekledik 15 gün sonra bizim israrimizla test yaptı pozitif kan verdi pozitif :)
Mucize bunlar sende bekle bakalım.
Canım bende beklemedeyim cuma sabahi test yapmayı düşünüyorum

mucizelere bende inanırım
inşallah öyle bişey benim de başıma gelir
inşallah test te pozitifi göreceksin canım dualarım seninle

POWERHACK hadi totem yapalım :) Düşük bir ihtimal ama perşembe günü bende adet olmazsam eğer testi cuma günü beraber yapalım mı :)

mucizelere bende inanırım
inşallah öyle bişey benim de başıma gelir
inşallah test te pozitifi göreceksin canım dualarım seninle

Amin Birtanem inşallah :)
Gece rüya gördüm Hayır eylesin
Gebelik Testi yapıyorum net pozitif çıkıyor ama eşimle kavga ediyorum bir manken varmış diyor kadına bak be TV'de taş gibi felan duyuyorum ( bu arada kiloluyum)
Kızıyorum evden kovuyorum sonra testte baka baka Ağlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…