Mrb benim adetime 2 gün kaldı ve bi süredir ara ara gelen ağrılar var. Sol kasığımda cimzirme ve ya batma gibi hissediyorum ağrıyı. Adet dönemlerimde ağrı yaşamam ve hormonlardan dolayı kıllarım hızlı çıkar ve göğüslerimde hassas bi şişlik olur. Hiç bir adet dönemi belirtim yok. Hamile olabilir miyim
bende bat a 5 gün varken yapmıştım benimde negatif çıkmıştı, şimdi bat a kaldı 2 gün,inşallah bir mucize yaşarız bu ayDaha 5 gun var bata. Ama simdi test yaptim negatif tabi. Kendi kendimi uzmeyi nasil biliyorum ama. Bu test simdilik guvenilir degil ama. Yanlis mi dusunuyorum ya da onca belirti yanlis.
bende bat a 5 gün varken yapmıştım benimde negatif çıkmıştı, şimdi bat a kaldı 2 gün,inşallah bir mucize yaşarız bu ay
ben hepimiz mutlu olalım istiyorumInşallah canım mutlu haberlerinizi bekliyorum.
Topigin 2.ci hamisi kim olucak acaba :)
Insallah.Inşallah canım mutlu haberlerinizi bekliyorum.
Inşallah canım mutlu haberlerinizi bekliyorum.
ben hepimiz mutlu olalım istiyoruminşallah peş peşe alırız o güzel haberi. Lavaboya gitmeye korkuyorum kırmızılarla karşılaşıcam diye, kabusum oldular ya
inşallah bebeğin seninledir, dualarım seninle :)Aynen gülüm ya dün günüm dü gelmedi.
Bende çekine çekine giriyorum
Inşallah kırmızılari gormeyiz bebislerimiz gelmiştir
inşallah bebeğin seninledir, dualarım seninle :)
amiiiinnnnnn inşallah biran önce evlerimiz şenlensin. kaç yıl oldu evleneli evimize bir renk gelsin artıkAmin Birtanem inşallah. ♡
Sadece ben değil tüm isteyen herkeze Rabbim versin ben hep öğle dua ediyorum hiç kimsenin evi boş kalmasın Kucağı boş kalmasın isteyen herkeze hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin..
amiiiinnnnnn inşallah biran önce evlerimiz şenlensin. kaç yıl oldu evleneli evimize bir renk gelsin artık
3 yılı devirdik 4.yılın içindeyiz :) son 6 aydır bebiş için uğraşıyoruz ama kısmet olmadı henüz. Bunca yıldan sonra evlilikte bir değişiklik arıyor insan, bir renk, bir neşe istiyor yani bir bebek:)
SELAM KIZLAR
benim günüm geçeli bugün 3. gün oluyor
vişneli turtam senin de günün geçmiş canım
ben güzel haberler veremedim ama belki sen sevindirirsin bizi
mucizelere bende inanırımCanim belki geç dollenmedir bekle bakalım.
KK da bir üye vardı regl 1 gün geçince kan negatif çıktı ama dediki. Ben hamileyim bekledik 15 gün sonra bizim israrimizla test yaptı pozitif kan verdi pozitif :)
Mucize bunlar sende bekle bakalım.
Canım bende beklemedeyim cuma sabahi test yapmayı düşünüyorum
mucizelere bende inanırım
inşallah öyle bişey benim de başıma gelir
inşallah test te pozitifi göreceksin canım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?