Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bugünü sayma 1.
Yanlız söyle bir durum var abla ben geçen ay 33 önceki ay 30 diğer ay 40 inci günde oldum :KK43: hangisine göre hesaplamam lazım. Bilemedim
hımmm o zaman bellı degıl canım ama 30 u gecınce dra gıt sen cnm cunku drlar adetı 28 den dııl de 30 dan hesaplıolar

Kızlar bişey sorucam benim batım dündü bu sabah ilişki oldu..sonrasında pembe akıntim oldu ama devamı gelmedi kesildi sizce ne olabilir? Daha önce hic boyle bisey basima gelmedi adetim başlasa devamı gelirdi..sol gogsumede ara ara sancı giriyor birazda büyüdüler ne dusunecegimi sasirdim:-( testinde yok olsa yapardım.

Canim yarin nöbetçi eczane den test al yap belkide yerleşme kanamasiydi. :)

Ay geç döllenme sağlıklı olmaz diyolar ama inş öyle değildir :KK17: hemen sabah olsun nolur bi an once gideyimde ogreneyim o_O :KK51:
yok canım gec dollenme saglıksız degıl bu ay yumurtam 20. gunde catladı benım çok da guzel bı yumurtaydı :) korkma sen olumsuz birsey olmaz o cizgi bısey yoksa cıkmaz orda

Meraba bnde aranza yeni katildm 2 aydr cocuk istyrz bu ay insallah hamileyimdir su an sadece sol kasigimda arada batma war bat 8 kasim hamilelik belirtilernn arasnda bas agrisi olan war mi cewp wrr msnz

Meraba bnde aranza yeni katildm 2 aydr cocuk istyrz bu ay insallah hamileyimdir su an sadece sol kasigimda arada batma war bat 8 kasim hamilelik belirtilernn arasnda bas agrisi olan war mi cewp wrr msnz

cok nadir bende var ama belli degil daha bat yarın bekliyecem ben
oda nasıl oluyor çok yoruldugumda regl olacakmış gibi agrım oluyor ve başım zonkluyor sanki

Slm Hoşgeldin
Baş ağrısı benim adet belirtim aslında ama adetim henüz olmadı bugün regl olmam gerekiyordu ama baş ağrısı yok Karışık bi durum ya

Back