Rengi acik her zamanki gibi degil sanki.. Adetim basladiginda siddetli agrim olur ve ancak keskin agri kesicilerle dinerdi.. Ama kani gordum agrim kesildi.. Takip ediyorum acaba nasil seyredicek..
visneli turtam canım ben de hamile değilim sonucum çıktı hcg 1.20 diyorÇıkınca yaz olur mu bak bende merak ettim umut ol kız bize inşallah hamissindir :)
visneli turtam canım ben de hamile değilim sonucum çıktı hcg 1.20 diyor
allahım sabır versin bizlere
offf ki ne of canım ya moralim çok bozukAaamin Birtanem bende sevinçli sevinçli girdim baktım ama off
offf ki ne of canım ya moralim çok bozuk
şu kısacık bir cümle bile umut oluyor insanaKırmızıları görmeden umudu kesmeyin kızlarrrr
Gözün aydın hayırlı olsun canım, darısı başımıza inşallahKizlaaarr hamileyimmmmmmmmmmsonunda Rabbim dualarimi kabul etti çok mutluyum m m cook Rabbim çift çizgiyi görmeyi hepinize nasip eylesin inş ilk defa çift çizgi gördüm öyle güzel bi duygu ki ikinci çizgiyi hayalide olsa görebilmek bebisimi ultrasonda görme vakti smdi
gelemesin inşallah o kırmızılar :) sonra da gelsin bebişler :)Evet kızlar akşam oldu ama benim regl gelmedi bakalım :)
Göğüslerim patliyacak sanki sis ve aciyorlar .
3 gundur uyku halim var baskada belirti yok
gelemesin inşallah o kırmızılar :) sonra da gelsin bebişler :)
sıkı giyin aman dikkat et kendine özellikle de ayaklaraInşallah ya ama çok Üşüyorum bendondum yeminle
sıkı giyin aman dikkat et kendine özellikle de ayaklara
Neden kan tahlili yapmysn tatlim ?Evet kızlar akşam oldu ama benim regl gelmedi bakalım :)
Göğüslerim patliyacak sanki sis ve aciyorlar .
3 gundur uyku halim var baskada belirti yok
Saol cnm allah razı olsunGözün aydın hayırlı olsun canım, darısı başımıza inşallah
Neden kan tahlili yapmysn tatlim ?
başka yerde yaptır tatlım .. böyle düşünüp durmaktan iyidir bnce .. ben o yüzden ay bası oldumu hemen yaptırırım en azndan hamileyim die kendmi kaptırmam .. ama tabiki bu benim düşüncem tatlım .. Rabbim hakkında hayırlısını versin ..Korkuyorum 1 sene hep yaptırdım ama
Artık hastanede çalışanlarin tuhaf tuhaf bakislarindan bıktım
Kızlar öncelikle hamişlere hayırlı olsun. Sonra kırmızıları görenlere sıkmayın canınızı diyeceğim ama nafile biliyorum. Herkese dua ediyorum. Vişneliturtam kız kıyamam ben sana yaaaa.... Kimyasal mı yaşadın acaba bu ay? Bu ay olmazsa ovülasyon testi yap bakalım canım ne olacak ama inşallah gerek kalmaz...... Benim bugün karnımın alt kısmında acayip bir baskı ve ağrı vardı. Dedim ki regl olacağım herhalde. Daha bir hafta var. Ağrıdı ağrıdı ama regl olmadım anlayamadım neden. Yoğun beyaz akıntım var kokusuz kaşınmıyor da. Enfeksiyon değil yani. Bakalım ne olacak....merakla hem kendimle ilgili hem de sizinle ilgili olacakları bekliyorum. Allah hepimize tez zamanda nasip etsin burada HAMİŞİİİiİiİM diye haykırmayı inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?