- 30 Haziran 2013
- 21.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.023
- 498
hımmm o zaman bellı degıl canım ama 30 u gecınce dra gıt sen cnm cunku drlar adetı 28 den dııl de 30 dan hesaplıolarBugünü sayma 1.
Yanlız söyle bir durum var abla ben geçen ay 33 önceki ay 30 diğer ay 40 inci günde oldumhangisine göre hesaplamam lazım. Bilemedim
Kızlar bişey sorucam benim batım dündü bu sabah ilişki oldu..sonrasında pembe akıntim oldu ama devamı gelmedi kesildi sizce ne olabilir? Daha önce hic boyle bisey basima gelmedi adetim başlasa devamı gelirdi..sol gogsumede ara ara sancı giriyor birazda büyüdüler ne dusunecegimi sasirdim:-( testinde yok olsa yapardım.
yok canım gec dollenme saglıksız degıl bu ay yumurtam 20. gunde catladı benım çok da guzel bı yumurtaydı :) korkma sen olumsuz birsey olmaz o cizgi bısey yoksa cıkmaz ordaAy geç döllenme sağlıklı olmaz diyolar ama inş öyle değildirhemen sabah olsun nolur bi an once gideyimde ogreneyim
Canim yarin nöbetçi eczane den test al yap belkide yerleşme kanamasiydi. :)
Canım o leke umutlandırdı beni ama korkuyorum da bi yandan gebelik belirtilerine benzer şeylerde var bilemedim valla test yapmadan anlayamıcam..
Inşallah topigimizde 2.ci hamis kalan arkadaş sen olursun :) bizi bilgilendir olur mu ?
Inşallah canım ya :)Ayy inşallah canım benimheyecan yaptım iyice...inşallah sende güzel haberler verirsin
Ay içimi rahatlatiyosunuz ya allah razı olsun ins öyledir :)yok canım gec dollenme saglıksız degıl bu ay yumurtam 20. gunde catladı benım çok da guzel bı yumurtaydı :) korkma sen olumsuz birsey olmaz o cizgi bısey yoksa cıkmaz orda
Canim narin belli oldu mu kesin sonuç :)Ay içimi rahatlatiyosunuz ya allah razı olsun ins öyledir :)
Evet cnm :) 60.85 çıktıCanim narin belli oldu mu kesin sonuç :)
Evet cnm :) 60.85 çıktı
maşallah canım ay hadı gözun aydın allah kucagına almayı da nasibetsınEvet cnm :) 60.85 çıktı
maşallah canım ay hadı gözun aydın allah kucagına almayı da nasibetsın
oo maşallah :) hadi bakalım hayırlı olsun
aminnnnn ınsallah ben demıstım sana hatırlıonmu bak oldu işte :)Saolun kızlar allah razı olsundarısı sizin başınıza inş
Meraba bnde aranza yeni katildm 2 aydr cocuk istyrz bu ay insallah hamileyimdir su an sadece sol kasigimda arada batma war bat 8 kasim hamilelik belirtilernn arasnda bas agrisi olan war mi cewp wrr msnz
Slm HoşgeldinMeraba bnde aranza yeni katildm 2 aydr cocuk istyrz bu ay insallah hamileyimdir su an sadece sol kasigimda arada batma war bat 8 kasim hamilelik belirtilernn arasnda bas agrisi olan war mi cewp wrr msnz
canım batına daha çok var kendını dınlemeye alışma adet gununu bekle yoksa herseyı hamılelıge yoruyor ınsanEwt oyle gecen ay kesinlikle hamlym demstm ama psikolojik olsa gerek ins. Bu ay hamilymdr
aynen canim ne olsa hmn hamilemym diye dsnyrmcanım batına daha çok var kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?