Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Rengi acik her zamanki gibi degil sanki.. Adetim basladiginda siddetli agrim olur ve ancak keskin agri kesicilerle dinerdi.. Ama kani gordum agrim kesildi.. Takip ediyorum acaba nasil seyredicek..

Et bakalım canım inşallah gelmez sokulmezsin.
Internette dolaş var yerleşme kanaması diye

Kizlaaarr hamileyimmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes: sonunda Rabbim dualarimi kabul etti çok mutluyum m m cook :KK6: Rabbim çift çizgiyi görmeyi hepinize nasip eylesin inş ilk defa çift çizgi gördüm öyle güzel bi duygu ki ikinci çizgiyi hayalide olsa görebilmek bebisimi ultrasonda görme vakti smdi:KK37:
Gözün aydın hayırlı olsun canım, darısı başımıza inşallah

Evet kızlar akşam oldu ama benim regl gelmedi bakalım :)
Göğüslerim patliyacak sanki sis ve aciyorlar .
3 gundur uyku halim var baskada belirti yok

Kızlar öncelikle hamişlere hayırlı olsun. Sonra kırmızıları görenlere sıkmayın canınızı diyeceğim ama nafile biliyorum. Herkese dua ediyorum. Vişneliturtam kız kıyamam ben sana yaaaa.... Kimyasal mı yaşadın acaba bu ay? Bu ay olmazsa ovülasyon testi yap bakalım canım ne olacak ama inşallah gerek kalmaz...... Benim bugün karnımın alt kısmında acayip bir baskı ve ağrı vardı. Dedim ki regl olacağım herhalde. Daha bir hafta var. Ağrıdı ağrıdı ama regl olmadım anlayamadım neden. Yoğun beyaz akıntım var kokusuz kaşınmıyor da. Enfeksiyon değil yani. Bakalım ne olacak....merakla hem kendimle ilgili hem de sizinle ilgili olacakları bekliyorum. Allah hepimize tez zamanda nasip etsin burada HAMİŞİİİiİiİM diye haykırmayı inşallah.....

Korkuyorum 1 sene hep yaptırdım ama :KK43:
Artık hastanede çalışanlarin tuhaf tuhaf bakislarindan bıktım
başka yerde yaptır tatlım .. böyle düşünüp durmaktan iyidir bnce .. ben o yüzden ay bası oldumu hemen yaptırırım en azndan hamileyim die kendmi kaptırmam .. ama tabiki bu benim düşüncem tatlım .. Rabbim hakkında hayırlısını versin ..

Kızlar öncelikle hamişlere hayırlı olsun. Sonra kırmızıları görenlere sıkmayın canınızı diyeceğim ama nafile biliyorum. Herkese dua ediyorum. Vişneliturtam kız kıyamam ben sana yaaaa.... Kimyasal mı yaşadın acaba bu ay? Bu ay olmazsa ovülasyon testi yap bakalım canım ne olacak ama inşallah gerek kalmaz...... Benim bugün karnımın alt kısmında acayip bir baskı ve ağrı vardı. Dedim ki regl olacağım herhalde. Daha bir hafta var. Ağrıdı ağrıdı ama regl olmadım anlayamadım neden. Yoğun beyaz akıntım var kokusuz kaşınmıyor da. Enfeksiyon değil yani. Bakalım ne olacak....merakla hem kendimle ilgili hem de sizinle ilgili olacakları bekliyorum. Allah hepimize tez zamanda nasip etsin burada HAMİŞİİİiİiİM diye haykırmayı inşallah.....

Inşallah canım ya bekliyorum hamis haberlerin i bende hamisimdir inşallah ama kimyasal yaşadım herhalde

Mrb benim adetime 2 gün kaldı ve bi süredir ara ara gelen ağrılar var. Sol kasığımda cimzirme ve ya batma gibi hissediyorum ağrıyı. Adet dönemlerimde ağrı yaşamam ve hormonlardan dolayı kıllarım hızlı çıkar ve göğüslerimde hassas bi şişlik olur. Hiç bir adet dönemi belirtim yok. Hamile olabilir miyim

Back