- 30 Haziran 2013
- 21.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.023
- 498
Canim benimle ilgili de birseyler hisset :)Evet kuvvetli karşımdaki bana enerji gönderirse bazen bazı şeyleri hissedebiliyorum
Hadi hayırlısı bakalim bebisindir ins o:) kasik batmalari sonrada tekmelerini hissederiz belkibugun bıraz dışarı cıkmıstım,batmayı ılkkez bugun yasadım,yurudukce ara ara. bıraz soğuktu hava belkıde ondan sancı yaptı bılmıyorum.
ama hafiften sızı yumurtlama günümden bu yana var. normalde sızı yumurtlama gunlerımde ve adete kısa sure kala olurdu, bu ay hıc kesılmedı.usutmus olma ıhtımalımde var tabı, cunku cok usudum bu ay dısarda vs. hava degısımınden.
bakalım az kaldı :)
Hadi hayırlısı bakalim bebisindir ins o:) kasik batmalari sonrada tekmelerini hissederiz belki
cnm bak bende yazim belirtilerimi belki bi faydam dokunur öncelikle bende çok fazla kasık batması vardı bi anlık bi bıçak saplanıyodu ve sonrasında ağrıyodu bel ağrım da oldu ama ben çook üşüdüm kat kat giyindim hele elim ayağım buz kesmişti bide sürekli ishal oldum bu ay adetime 1 2 gün kala hafiften midem bulanmaya başladı ama göğüsümde herhangi bişe olmadı şimdi biraz ağrımaya başladı ama büyüme olmadı daha inşallah hamilesindir cnm belirtilerin onu gösteriyo Allah hayırlısını versin
Kizlaaarr hamileyimmmmmmmmmmsonunda Rabbim dualarimi kabul etti çok mutluyum m m cook Rabbim çift çizgiyi görmeyi hepinize nasip eylesin inş ilk defa çift çizgi gördüm öyle güzel bi duygu ki ikinci çizgiyi hayalide olsa görebilmek bebisimi ultrasonda görme vakti smdi
Amin canım Sağol evet belirtiler onu gösteriyor inşallah bende hamis kervanina katilirim
Geldim tabisi bebegim naptin bugun test yapmadin demi
amiin cnm inşallah rabbim nasip etsin sanada
Daha kesin bişi yokki turtamCanim cok ama cok sevindim vallahi maşallah :)
Daha kesin bişi yokki turtamyarın belli olcak ama ilk defa silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ve çoook mutlu oldum ağladım resmen
Daha kesin bişi yokki turtamyarın belli olcak ama ilk defa silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ve çoook mutlu oldum ağladım resmen
Ins cnm sadece Yaradan a inan veHayirli olsun canimBugunleri bizde en kisa zamanda goruruz insallah
Saol ya walla ins oyleyimdirOy oy Birtanem benim kız hamilesin sen yarın kan testi yaptır :)
Canim benim ya
Saol ya walla ins oyleyimdirAma neden ozaman 5 gün kala yaptrdgmda 2.47 yani negatif çıktı
Ay geç döllenme sağlıklı olmaz diyolar ama inş öyle değildirGeç döllenme olmuştur cnm .
2 gun mu kaldı adete :)Yok abla yapmadım
Ay geç döllenme sağlıklı olmaz diyolar ama inş öyle değildirhemen sabah olsun nolur bi an once gideyimde ogreneyim
Bugünü sayma 1.2 gun mu kaldı adete :)
Ay geç döllenme sağlıklı olmaz diyolar ama inş öyle değildirhemen sabah olsun nolur bi an once gideyimde ogreneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?