Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlaaarr hamileyimmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes: sonunda Rabbim dualarimi kabul etti çok mutluyum m m cook :KK6: Rabbim çift çizgiyi görmeyi hepinize nasip eylesin inş ilk defa çift çizgi gördüm öyle güzel bi duygu ki ikinci çizgiyi hayalide olsa görebilmek bebisimi ultrasonda görme vakti smdi:KK37:

Eklentiler

• 20141025_133720.jpg
    20141025_133720.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 756
inşallah hamilesindir :) :) :) belirtilerde bebiş belirtileridir. Ama ben bi yerde okumuştum gebelik belirtileri 6 haftadan önce görülmez diye. Sadece göğüs şişliği hariç yazıyordur.
Aynen benimkide öyle oldu işte suan hiçbir belirtim yok göğüs sisligi dışında :oops:

Kizlaaarr hamileyimmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes: sonunda Rabbim dualarimi kabul etti çok mutluyum m m cook :KK6: Rabbim çift çizgiyi görmeyi hepinize nasip eylesin inş ilk defa çift çizgi gördüm öyle güzel bi duygu ki ikinci çizgiyi hayalide olsa görebilmek bebisimi ultrasonda görme vakti smdi:KK37:

aaaaa harıka tebrık ederım canım, darısı basımıza... cok sevındımmmm :KK46::KK46:
regl gunun ne zamannn??

vayyyyy hamile dostum benim Allah tamamına erdirsin cnm benıim çok sevindim yhaaaaa

Kizlar benim bir iki gun icinde adet olmam lazim aslinda ama ne adete ne de hamilelige dair hic bi belirti yok.ama bugun daha iyi farkettim kasigimda Hafif sislik var siskinlik .sadece bu hamilelik belirtisi olabilirmi.gecen hafta sonu test yapmstm negatifti ama kaldirip baktim t de sanki ince bi cizgi vardi isik yansimasi gibi.tekrarda yapmadm hic negatif olursa yine diye ama sislgi frkednce aklima takildi.ne bileyim iste paranoyak oldum galiba :KK17:

aynısı bende de var, kasıkta ınceden bır sızı, yürüdükçe batan bırsey. bır de benım vücudum cok kaşınıyor, uyuz mu oldum acaba :KK53:
herseyı gebelıge yorar oldum ben yaaa :oops:

ümidinizi kırmak istemem ama bu belirtilerin hemen hemen hepsini bu ay bende yaşadım sonuc hüsran artık hiç bir belirti yaşamadığım ayı bekliyorum ancak o ay olacak gibi geliyor.

ümidinizi kırmak istemem ama bu belirtilerin hemen hemen hepsini bu ay bende yaşadım sonuc hüsran artık hiç bir belirti yaşamadığım ayı bekliyorum ancak o ay olacak gibi geliyor.
iki defa hamıle kaldım ve ıkısındede tek belırtım adet gecıkmem oldu ha bır de göğsum şiştı onun dısında batma agrı sızı bılmem ne hiçbiri olmadı o belırtılerın hepsı psıkolojık oluyor maalesef

iki defa hamıle kaldım ve ıkısındede tek belırtım adet gecıkmem oldu ha bır de göğsum şiştı onun dısında batma agrı sızı bılmem ne hiçbiri olmadı o belırtılerın hepsı psıkolojık oluyor maalesef

Ablam gelmiş ya :)
Kisiden kişiye değişiyor abla herkezin bünyesi farklı

Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor

2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert

3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)

4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum

5: koku hassasiyeti.

6: ani ateş basması

7: durduk yere ağlama duygusallik :)

Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?

cnm bak bende yazim belirtilerimi belki bi faydam dokunur öncelikle bende çok fazla kasık batması vardı bi anlık bi bıçak saplanıyodu ve sonrasında ağrıyodu bel ağrım da oldu ama ben çook üşüdüm kat kat giyindim hele elim ayağım buz kesmişti bide sürekli ishal oldum bu ay adetime 1 2 gün kala hafiften midem bulanmaya başladı ama göğüsümde herhangi bişe olmadı şimdi biraz ağrımaya başladı ama büyüme olmadı daha inşallah hamilesindir cnm belirtilerin onu gösteriyo Allah hayırlısını versin

Hayirli olsun canim :nazar::KK15:Bugunleri bizde en kisa zamanda goruruz insallah :KK46:

aynısı bende de var, kasıkta ınceden bır sızı, yürüdükçe batan bırsey. bır de benım vücudum cok kaşınıyor, uyuz mu oldum acaba :KK53:
herseyı gebelıge yorar oldum ben yaaa :oops:
aynen canim ya senin batma falanda varms bende o da yok:110: Testlerde cift cizgiyi gorcem diye şaşı olcam yakinda :KK45:

aynen canim ya senin batma falanda varms bende o da yok:110: Testlerde cift cizgiyi gorcem diye şaşı olcam yakinda :KK45:

bugun bıraz dışarı cıkmıstım,batmayı ılkkez bugun yasadım,yurudukce ara ara. bıraz soğuktu hava belkıde ondan sancı yaptı bılmıyorum.
ama hafiften sızı yumurtlama günümden bu yana var. normalde sızı yumurtlama gunlerımde ve adete kısa sure kala olurdu, bu ay hıc kesılmedı.usutmus olma ıhtımalımde var tabı, cunku cok usudum bu ay dısarda vs. hava degısımınden.
bakalım az kaldı :)

Back