Ay insallah canim yaa önümüzdeki hafta ikimize de guzel haberlerle gelir ins.Canim 2 gün sonra dene bakalım inşallah pozitifi yakalarsin
Ay insallah canim yaa önümüzdeki hafta ikimize de guzel haberlerle gelir ins.Cok sabirsizim aslinda nöbetçi ecz.uzak olmasa gitcektm yeni almaya.
Aynen benimkide öyle oldu işte suan hiçbir belirtim yok göğüs sisligi dışındainşallah hamilesindir :) :) :) belirtilerde bebiş belirtileridir. Ama ben bi yerde okumuştum gebelik belirtileri 6 haftadan önce görülmez diye. Sadece göğüs şişliği hariç yazıyordur.
Kizlaaarr hamileyimmmmmmmmmmsonunda Rabbim dualarimi kabul etti çok mutluyum m m cook Rabbim çift çizgiyi görmeyi hepinize nasip eylesin inş ilk defa çift çizgi gördüm öyle güzel bi duygu ki ikinci çizgiyi hayalide olsa görebilmek bebisimi ultrasonda görme vakti smdi
vayyyyy hamile dostum benim Allah tamamına erdirsin cnm benıim çok sevindim yhaaaaaKizlaaarr hamileyimmmmmmmmmmsonunda Rabbim dualarimi kabul etti çok mutluyum m m cook Rabbim çift çizgiyi görmeyi hepinize nasip eylesin inş ilk defa çift çizgi gördüm öyle güzel bi duygu ki ikinci çizgiyi hayalide olsa görebilmek bebisimi ultrasonda görme vakti smdi
Kizlar benim bir iki gun icinde adet olmam lazim aslinda ama ne adete ne de hamilelige dair hic bi belirti yok.ama bugun daha iyi farkettim kasigimda Hafif sislik var siskinlik .sadece bu hamilelik belirtisi olabilirmi.gecen hafta sonu test yapmstm negatifti ama kaldirip baktim t de sanki ince bi cizgi vardi isik yansimasi gibi.tekrarda yapmadm hic negatif olursa yine diye ama sislgi frkednce aklima takildi.ne bileyim iste paranoyak oldum galiba
Saol cnmmaaaaa harıka tebrık ederım canım, darısı basımıza... cok sevındımmmm
regl gunun ne zamannn??
Saol kuzum allah razı olsun darısı başınıza inşvayyyyy hamile dostum benim Allah tamamına erdirsin cnm benıim çok sevindim yhaaaaa
inşallah canım en çok istediğim bebişimi sağ salim kucağıma almak dualarm sizlerle Allah herkese nasip etsinInşallah Birtanem ya.
Rabbim herkeze nasip eder
Bu arada maşallah bebisine allah ssaglikla kucağına almayi nasip etsin inş.
inşallah inşallah canım benım saol dua et bızedeSaol kuzum allah razı olsun darısı başınıza inş
iki defa hamıle kaldım ve ıkısındede tek belırtım adet gecıkmem oldu ha bır de göğsum şiştı onun dısında batma agrı sızı bılmem ne hiçbiri olmadı o belırtılerın hepsı psıkolojık oluyor maalesefümidinizi kırmak istemem ama bu belirtilerin hemen hemen hepsini bu ay bende yaşadım sonuc hüsran artık hiç bir belirti yaşamadığım ayı bekliyorum ancak o ay olacak gibi geliyor.
iki defa hamıle kaldım ve ıkısındede tek belırtım adet gecıkmem oldu ha bır de göğsum şiştı onun dısında batma agrı sızı bılmem ne hiçbiri olmadı o belırtılerın hepsı psıkolojık oluyor maalesef
Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Hayirli olsun canimKizlaaarr hamileyimmmmmmmmmmsonunda Rabbim dualarimi kabul etti çok mutluyum m m cook Rabbim çift çizgiyi görmeyi hepinize nasip eylesin inş ilk defa çift çizgi gördüm öyle güzel bi duygu ki ikinci çizgiyi hayalide olsa görebilmek bebisimi ultrasonda görme vakti smdi
Geldim tabisi bebegim naptin bugun test yapmadin demiAblam gelmiş ya :)
Kisiden kişiye değişiyor abla herkezin bünyesi farklı
aynen canim ya senin batma falanda varms bende o da yokaynısı bende de var, kasıkta ınceden bır sızı, yürüdükçe batan bırsey. bır de benım vücudum cok kaşınıyor, uyuz mu oldum acaba
herseyı gebelıge yorar oldum ben yaaa
aynen canim ya senin batma falanda varms bende o da yokTestlerde cift cizgiyi gorcem diye şaşı olcam yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?