Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlaaarr hamileyimmmmmmmmmm sonunda Rabbim dualarimi kabul etti çok mutluyum m m cook Rabbim çift çizgiyi görmeyi hepinize nasip eylesin inş ilk defa çift çizgi gördüm öyle güzel bi duygu ki ikinci çizgiyi hayalide olsa görebilmek bebisimi ultrasonda görme vakti smdi

Eklentiler

• 20141025_133720.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 756
inşallah hamilesindir :) :) :) belirtilerde bebiş belirtileridir. Ama ben bi yerde okumuştum gebelik belirtileri 6 haftadan önce görülmez diye. Sadece göğüs şişliği hariç yazıyordur.
Aynen benimkide öyle oldu işte suan hiçbir belirtim yok göğüs sisligi dışında

aaaaa harıka tebrık ederım canım, darısı basımıza... cok sevındımmmm
regl gunun ne zamannn??

vayyyyy hamile dostum benim Allah tamamına erdirsin cnm benıim çok sevindim yhaaaaa

3 kasım adetım bakalım beklemedeyız

aynısı bende de var, kasıkta ınceden bır sızı, yürüdükçe batan bırsey. bır de benım vücudum cok kaşınıyor, uyuz mu oldum acaba
herseyı gebelıge yorar oldum ben yaaa

ümidinizi kırmak istemem ama bu belirtilerin hemen hemen hepsini bu ay bende yaşadım sonuc hüsran artık hiç bir belirti yaşamadığım ayı bekliyorum ancak o ay olacak gibi geliyor.

ümidinizi kırmak istemem ama bu belirtilerin hemen hemen hepsini bu ay bende yaşadım sonuc hüsran artık hiç bir belirti yaşamadığım ayı bekliyorum ancak o ay olacak gibi geliyor.
iki defa hamıle kaldım ve ıkısındede tek belırtım adet gecıkmem oldu ha bır de göğsum şiştı onun dısında batma agrı sızı bılmem ne hiçbiri olmadı o belırtılerın hepsı psıkolojık oluyor maalesef

Ablam gelmiş ya :)
Kisiden kişiye değişiyor abla herkezin bünyesi farklı

cnm bak bende yazim belirtilerimi belki bi faydam dokunur öncelikle bende çok fazla kasık batması vardı bi anlık bi bıçak saplanıyodu ve sonrasında ağrıyodu bel ağrım da oldu ama ben çook üşüdüm kat kat giyindim hele elim ayağım buz kesmişti bide sürekli ishal oldum bu ay adetime 1 2 gün kala hafiften midem bulanmaya başladı ama göğüsümde herhangi bişe olmadı şimdi biraz ağrımaya başladı ama büyüme olmadı daha inşallah hamilesindir cnm belirtilerin onu gösteriyo Allah hayırlısını versin

Hayirli olsun canim Bugunleri bizde en kisa zamanda goruruz insallah

aynısı bende de var, kasıkta ınceden bır sızı, yürüdükçe batan bırsey. bır de benım vücudum cok kaşınıyor, uyuz mu oldum acaba
herseyı gebelıge yorar oldum ben yaaa
aynen canim ya senin batma falanda varms bende o da yok Testlerde cift cizgiyi gorcem diye şaşı olcam yakinda

aynen canim ya senin batma falanda varms bende o da yok Testlerde cift cizgiyi gorcem diye şaşı olcam yakinda

bugun bıraz dışarı cıkmıstım,batmayı ılkkez bugun yasadım,yurudukce ara ara. bıraz soğuktu hava belkıde ondan sancı yaptı bılmıyorum.
ama hafiften sızı yumurtlama günümden bu yana var. normalde sızı yumurtlama gunlerımde ve adete kısa sure kala olurdu, bu ay hıc kesılmedı.usutmus olma ıhtımalımde var tabı, cunku cok usudum bu ay dısarda vs. hava degısımınden.
bakalım az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…