Kan testimi yaptırdın canım?
Idrar testi bebeğim silik çıkan testten eser kalmamış karbeyaziydi off off
Canım sen çok stres yapıyorsun olacağı varsa da olmaz ki böyle merak ediyor insan elbette ama stres gebeliğin düşmanı..
Haklisin Birtanem sanırım kafa dagitmam şart.regl olmadim bir umudum o belirtiler kayboldu sadece çok hafif bel ağrım var bide camasirimda sarı akıntı gördüm usuttum herhalde
İnşallah hamilesindir canım ama değilsende üzülüp stres yapmadan gelecek aya umutla bak..
Ne diyeyim ki canım insan başına gelmeden bilemiyo.Rabbim sana şöyle tombik bi bebiş nasip etsin tez vakitte..Her ay umutla bakiyordum ama artık yitirdim yavaş yavaş
1 sene oldu çünkü
Ne diyeyim ki canım insan başına gelmeden bilemiyo.Rabbim sana şöyle tombik bi bebiş nasip etsin tez vakitte..
Kırmızıları görmeden umudu kesmeyin kızlarrrr
Nasılsın Vişneli_Turtam. Onlıne görünce hal hatır sorayım dedim
iyiyim bebegim sen nasılsın nasıl gidior ? :)
iyi canım ne olsun, senı merak ettım nasıl olduğunu, ıyı olmana sevındım. gorusuruz tatlım :)
allah iyilik versin birtanem canımızı sıkmıyoruz moral bozmuyoruz umitli devam ediyoruz oke :)
görüşürüz tatlum :)
İyi yapıyorsun arkadaşım aslında bizim de gezip tozup kafaya takmamamız gerek :)
Kizlar ben dayanamayıp kan testi yaptırdım ya ama sonuç negatifofff bugün yarın adet olurum diye düşünüyorum. Eğer olmazsam bu sonucun değişme olasılığı var mı ya yani ne bileyim bir umut işte
Kizlar benim bir iki gun icinde adet olmam lazim aslinda ama ne adete ne de hamilelige dair hic bi belirti yok.ama bugun daha iyi farkettim kasigimda Hafif sislik var siskinlik .sadece bu hamilelik belirtisi olabilirmi.gecen hafta sonu test yapmstm negatifti ama kaldirip baktim t de sanki ince bi cizgi vardi isik yansimasi gibi.tekrarda yapmadm hic negatif olursa yine diye ama sislgi frkednce aklima takildi.ne bileyim iste paranoyak oldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?