adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Olama inşallah diyeceğimde yanlış anlaşılacak

hahaha güldürdün beni bu halimle çok bunaldım son 3 gündür idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik.dün kan tahlili yaptırdım 2.67 çıktı noluyo anlamadım.adette olmadım henüz

hahaha güldürdün beni bu halimle çok bunaldım son 3 gündür idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik.dün kan tahlili yaptırdım 2.67 çıktı noluyo anlamadım.adette olmadım henüz

2,67 gebelik yok demek diye biliyorum kaç gün geçti

2,67 gebelik yok demek diye biliyorum kaç gün geçti
evet gebelik yok demek.bugün regl günüm öglende oluyorum saati bile aynı her ay :) ama olmadı henüz bi belirti akıntı falan da yok.bu ay çok ümitliydim belirtilerden dolayı.bazı topiklerde okudum adet günü 0.1 olup adet görmeyip daha sonra kan sonuçları artan arkadaşlar da var ve epey fazla.geç döllenmeden olan bir durum.benim anlamadıgım idrar testleri.neden ikinci çizgi oluşsunki hemde 2 gün önce yaptıgım testten daha belirgin halde...

İnşallah ama inşalllahh vardır meleğin . Biraz bekle bakalım . 3 gün kdr. olmazsan tekrar test yaptır. O zaman daha kesin bilgi alırsın canım .

İnşallah ama inşalllahh vardır meleğin . Biraz bekle bakalım . 3 gün kdr. olmazsan tekrar test yaptır. O zaman daha kesin bilgi alırsın canım .

inşallah canım sende bende tüm isteyenlede hayırlı evlatlara sahip olur.ben bugün regl olmazsam tamam dicem çoktan.çünkü saati bile şaşmaz :)

cnm senin değerin kaç çıktı..benm adete 3 gün var değer 32 çıktı normalmi

hayırlısı olsun canım.

testin 2 dakika içinde 2 çizgi oluşmamış ise at canım..bir daha da bakma.

eğer zaten öyle yapıyorum diyorsan da aynı marka testi bir daha alma ..

ben adet görmeden 3 gün önce kahverengi akıntı geliyor daha sonrada normal kanamam oluyor.
adet günüme 4 gün var ve kahverengi leke oluştu bile. oysa ne ümitliydim bu ay
ilişkiden sonra ilk kez bu ay kasıklarımda ağrı oluştu.herhalde iltihap var çok kaptırmışım kendimi hamile olma ihtimaline yaaaa
:2:

tuvalete git gel öldüümm ama yok gelmedi kırmızılar gelmesin tabii ama gelcekse de bir an önce gelsin yoksa ümitlendim ümitlenicem

canım belki geç yumurtlamışsındır o ihtimale de var, geç yumurtlama olunca bazen kan testinde çıkmayabiliyor bi kaç gün daha bekle canım adet olmazsan testi tekrarla bence...

adetinme 2gün var kasık ağrılarımdan dolayı jinekoloğa gittim kanda gebelik testide yaptıfdım sonuç pazartesi.vajina ultrosonuyla baktı yumurtalar tüpler iyi dedi eve gelince kahve tonunda az lekem oldu bu nedirki.belirtilerimde var göğüslerim şiş sağ kasığıma kramp giriyor 10 gündür hayırlısı artık.isteyen herkese ikizikiz versin rabbim.amin ecmain.

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza 1 ekimde adet olmam gerekiyordu geçicince dayanamayıp 2 sinde gebelik testi yaptım çizgi silik çıkınca ertesi gün kan testi yaptırdım beta 53.41 çıktı. yarın doktora randevu aldım. ultrasondan bakılacak. çoook heyecanlıyım kızlar :18: inş bi sorun çıkmaz.

canım belki geç yumurtlamışsındır o ihtimale de var, geç yumurtlama olunca bazen kan testinde çıkmayabiliyor bi kaç gün daha bekle canım adet olmazsan testi tekrarla bence...

merhaba canım bişey sorcam ben şöle birşey yaşadım bu ay hamilelikten yöne şüphelerim oldu bir takım farklı şeyler yaşadım bu ay adet günüm 2 ekimdi o gün test yaptım negatif 3 ekimde yaptım negatif 4 ekimde kan testi yaptım kanda da negatif dr aradım sordum kan testinin yanlış olma veya değişme ihtimali varmı die öle bişey kesinlikle yok gebelik olsa %100 çıkardı kanda dedi ama normalde adettim hiç geçikmezdi benim düzenliydi yani dr da ptesiye kadar gelmezse tekrar yaptır bakalım dedi pozitif olma ihtimalini sordum aslında yok ama içini rahatlatırsın gibi konuştu. böle birşey yaşayan oldumu bilginiz varmı yada ben hala hastalanmadım bir haftadır hastalancak gibiyim ama gelmiyo sadece koyu sarı akıntım oluyor o kadar

merhaba çok sevindim senin adına benimde beklediğim bir gebelik var ve kan testi yaptırdım sonuç pazartesi çıkıcak dayanamayıp idrar testi aldırdım eşime bu sabah yaptım. ikinci çizgiyi soluk pembe tonunda gördük..umutlandım.. seninde silik çıkmış belirtilerin varmıydı?: paylaşırmısın benim 10 gündür göğüslerim şiş,sağ kasıkta kramp ve ağrılarım var ve iştahım süper açıldı yorum bekliyorum kızlarrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…