Adetin ilk günü hangi gün

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1nure
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne demek hepiniz bilgilerinizi birbirimizle paylaşıyoruz. Cenin pozisyonunu hiçbir mahzuru yok bu arada folik asitinizi alın eğer yoksa çiğ ceviz fındık badem yiyin günde 4-5 adet
Ya bazı doktorlar folik asit kesinlikle kullanmayın diyo muayeneye gideceğim doktorumu tanıyorum daha önce hsg çektiğinde bana folik asit vermişti 1,5 sene önde kullanmıştım birkaç ay öncede aktif folat için bitkisel bir ilaç kullanmıştım hatta biraz yükselmişti ama sorun olmadığını idrarlar atıldığını söylediler bu konuda kararsızım siz ne diyosunuz önemli olan folat mı sizcede

Ya bazı doktorlar folik asit kesinlikle kullanmayın diyo muayeneye gideceğim doktorumu tanıyorum daha önce hsg çektiğinde bana folik asit vermişti 1,5 sene önde kullanmıştım birkaç ay öncede aktif folat için bitkisel bir ilaç kullanmıştım hatta biraz yükselmişti ama sorun olmadığını idrarlar atıldığını söylediler bu konuda kararsızım siz ne diyosunuz önemli olan folat mı sizcede
Folat folik asitin başka türü özellikle sindirilmesi açısında Pcos olanlara metil folat 400 ui önerilir.

Beta 1017 progesteron 19.35 çıktı dr ameliyattaydı hemşire folik asit verdi betaya üzüldüm çok az artmış ya 😒😒
Bence çok güzel 4 gün sonra keseyi görürsün Allah’ın izni ile ilk hangi tarihte kaç çıkmıştı.

Doktor cuma gününe randevu verdi 🥲
13 de 2000
15 de 4000 olur doktora gittiğin zaman keseyi de görürsün için rahatlar bu tarihden 10 gün sonrasına kalp atışı için sıra verir. Güzel düşünelim şimdilik sıkıntı edecek hiç bir şey yok 🥰

13 de 2000
15 de 4000 olur doktora gittiğin zaman keseyi de görürsün için rahatlar bu tarihden 10 gün sonrasına kalp atışı için sıra verir. Güzel düşünelim şimdilik sıkıntı edecek hiç bir şey yok 🥰
Arkadaşım öğrendiğinde 200dü iki gün sonra 900e çıktı 4 katından bile fazla yükselmişti şimdi benim tam iki katı kadar anca yükselince korkmuştum heöşire kan vermenize gerke yok artık dedi siz ne düşünüyorsunuz değerim idealmi programda bugün tam 5+0 yazıyor haftasına göre uyumlumu mesela

Arkadaşım öğrendiğinde 200dü iki gün sonra 900e çıktı 4 katından bile fazla yükselmişti şimdi benim tam iki katı kadar anca yükselince korkmuştum heöşire kan vermenize gerke yok artık dedi siz ne düşünüyorsunuz değerim idealmi programda bugün tam 5+0 yazıyor haftasına göre uyumlumu mesela
Gayet güzel beta düşükken hızlı artar yükseldikçe artış hızı azalır kese göründükten sonra betaya bakmaz bile bazı doktorlar. Güzel bi gebelik geçirin 🥰

Gayet güzel beta düşükken hızlı artar yükseldikçe artış hızı azalır kese göründükten sonra betaya bakmaz bile bazı doktorlar. Güzel bi gebelik geçirin 🥰
İnşallah kolaylıkla geçen bir hamileliğim olur fazla pimpirikli bir insanım umarım her şey yolunda gider gönlümce olur ❤️❤️ siz hangi ildesiniz

İyi yapmışsın . Kim nerden çıkacak insan bilemiyor 😂
Bugün kahvaltı yaptım bütün gün yatıyordum yemek yapmak için kalktım tencereye uzanmamak için sandalyeye çıktım şndim iki dk geçmeden ter boşalttım çok ağrım oldu anlık ama sırtım göğsüm bile su içindeydi başım dönmedi ama bayılcak gibiydim sonra geçti neden olabilri hemen kan varmı diye baktım gerçekten günlerdşr en kötü yaşadışım andı kanamasız düşük olmaz dimi 🥲

Back