• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Merhaba kizlar benim de reglime yedi gun var dayanamadim test yaptim negatif cikti :KK43: nasil kurtulcam bu test yapma hastaligindan.
Neyseki evde bitti artik almiycam
Bu ay hic belirtim yok asiri karnim sisti bi bu var ama bir hafta kalmasindandir saniyorum
Eger regl olursam bidahaki aya yiyecek icecek iyi gelecek bir seyler var mi onereceginiz
Ya canım zaten 1 hafta varken çıkması çok düşük ki.bende de senin hastalığının tersinden var.yani adet geçmeden test yapmama hastalığı:)
Stres yapma.olacağı varsa olur.kaç aydır deniyorsun?

Ya canım zaten 1 hafta varken çıkması çok düşük ki.bende de senin hastalığının tersinden var.yani adet geçmeden test yapmama hastalığı:)
Stres yapma.olacağı varsa olur.kaç aydır deniyorsun?
Dort ay olcak canim keske ben de senin gibi sabirli biri olsaydim :)
Ay ne bileyim erkenden silik cizgi cikanlar varmis ben de o sanslilardan olurum belki demistim ama nerde bende o sans:)
Gecen ay cok belirti yasadim 28 gunde gelen adetim 26. Gunde sak diye oldu hayirlisi artik onumuzdeki aylara kaldi sanirim
Sanki o cift cizgiyi sadece boyle baskalarindan gorecekmisim gibi geliyo
Sen ne zamandir bebek dusunuyorsun

Dort ay olcak canim keske ben de senin gibi sabirli biri olsaydim :)
Ay ne bileyim erkenden silik cizgi cikanlar varmis ben de o sanslilardan olurum belki demistim ama nerde bende o sans:)
Gecen ay cok belirti yasadim 28 gunde gelen adetim 26. Gunde sak diye oldu hayirlisi artik onumuzdeki aylara kaldi sanirim
Sanki o cift cizgiyi sadece boyle baskalarindan gorecekmisim gibi geliyo
Sen ne zamandir bebek dusunuyorsun
Sonucu degiştiremeyeceğimize göre sabretmekten başka çare yok.gerçi benimki sabırdan çok negatif korkusu.o negatifi görmemek için de yapmıyorum biraz.
ben kasımda, 5.ayımda ovulasyon testi kullandığım ay hamile kalmıştım ama kısmet olmadı.ocakta kürtaj,şubatta ilk adetimi oldum.şimdi bat 1 nisan.
Her şeyin hayırlısını istemek lazım.

Sonucu degiştiremeyeceğimize göre sabretmekten başka çare yok.gerçi benimki sabırdan çok negatif korkusu.o negatifi görmemek için de yapmıyorum biraz.
ben kasımda, 5.ayımda ovulasyon testi kullandığım ay hamile kalmıştım ama kısmet olmadı.ocakta kürtaj,şubatta ilk adetimi oldum.şimdi bat 1 nisan.
Her şeyin hayırlısını istemek lazım.
O zaman beraber bekleyelim :) benim de 31 mart hemen hemen ayni gunlerde
Gerci bende hic belirti yok sanmiyorum ama baskasindan haber alinca bile mutlu olan biriyim
Zaman gectikce insanin umudu da azaliyor ama burda haberler aldikca Allahtan umut kesilmez diyorum
Bizim de mis kokulu bebegimiz olur insallah :)
Sen bir kere hamile kalmissin belirtin var miydi peki ?

Bu arada karnim cok sis cok bir sey de yemedim nasil gececek bu sislik bilmiyorum

O zaman beraber bekleyelim :) benim de 31 mart hemen hemen ayni gunlerde
Gerci bende hic belirti yok sanmiyorum ama baskasindan haber alinca bile mutlu olan biriyim
Zaman gectikce insanin umudu da azaliyor ama burda haberler aldikca Allahtan umut kesilmez diyorum
Bizim de mis kokulu bebegimiz olur insallah :)
Sen bir kere hamile kalmissin belirtin var miydi peki ?
İnanır mısın en beklemediğim aydı ve 3 4 ilişki olmuştu.hem de ovu testinde pozitif olunca ilişki olacak diye görev haline getirdim ve stres yaptım:)
Bat 1 hafta geçtikten sonra kasık ağrısı başladı.bulantı falan olmadığı bahsedilen gibi.herkeste belirti ayrı olabilir.gerçi adet gecikmesine kadarkiler bana belirti gibi gelmiyor ama:)
İlk ayki heves olmuyor ama hamile kalınca bütün heyecan değişerek geri geliyor:)

Benimde 3 gün var ama adet oluyorum sanirim az az lekelerim gelmeye basladı ama idrarimda agir koku var yanma v.s yok neden olabilir acaba ?

Canım çok sağol.bat ı bilsem beklerim de ben bat tarihimi bilmiyorum.5 aydır deniyorduk.kasımda hamile kaldım ama kısmet olmadı ocakta kürtaj oldum şubatta ilk adetim geldi.bu ay ovu testi de yaptım ama yumurtlamayı kaçırdım.hakkımızda hayırlısı olsun.
Sen kaç aydır deniyorsun?
gecmis olsun canim ne oldu bebegine? vucudunun tekrar duzenine girmesi zaman alacaktir. guzel yanini gor hamile olabiliyorsun insallah olacaksinda:) benim bu ay 33 ay olacak allah hayrindan versin bir defa dusuk olup olmadigini bilmedigim birsey oldu ondan sonra tik yok prolaktin hormonu yukseldi son dokuz aydir ilac kullaniyorum tekrar mri cekilecem bekleyip gorecez bakalim.

gecmis olsun canim ne oldu bebegine? vucudunun tekrar duzenine girmesi zaman alacaktir. guzel yanini gor hamile olabiliyorsun insallah olacaksinda:) benim bu ay 33 ay olacak allah hayrindan versin bir defa dusuk olup olmadigini bilmedigim birsey oldu ondan sonra tik yok prolaktin hormonu yukseldi son dokuz aydir ilac kullaniyorum tekrar mri cekilecem bekleyip gorecez bakalim.
Günaydın canım hayırlı cumalar.
Maalesef 12. Haftada oğlumun kalbi durdu.7.haftada başlayan lekelenmeler peşimizi bırakmayınca düşük kaçınılmaz oldu.
Dr prolaktin dışında bariz bir sıkıntı görmediyse hayırlısıyla vaktini bekliyordur.

Günaydın canım hayırlı cumalar.
Maalesef 12. Haftada oğlumun kalbi durdu.7.haftada başlayan lekelenmeler peşimizi bırakmayınca düşük kaçınılmaz oldu.
Dr prolaktin dışında bariz bir sıkıntı görmediyse hayırlısıyla vaktini bekliyordur.
Hayırlı cumalar prolaktın yükselmesi aniden yedi ay önce oldu ondan önce bır sorun yoktu kan verıyordum devamlı yani olmaması sadece o hormon değildir.hipofizde kitle var dediler belki de o engelliyor.valla kafam almıyor artık vermek isterse Allah bunlar engel değil.hayat iste herkes her istediğine hemen ulaşamıyor.kimine vermez sınar kimine verir sınar,sabredıp bekleyecez.

Kızlar benim de 4 günüm kaldı ama alt karında batmalar var büyük ihtimal adet olucam ama inşallah gelmez.

Kızlar benim de 4 günüm kaldı ama alt karında batmalar var büyük ihtimal adet olucam ama inşallah gelmez.
Bu mesajdan sonra 2 kere daha regli oldum.
Şimdi bata 20 gün var.inşallah bu ay kırmızıları görmem.

Back