How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

tesekkür erderim arkadslar cok mutlu bi haber bu ya insan inanamıyo.. cok farklı bi duygu beta 31,78 cıktı doktor 2tane vitamın verdi cuma tekrar gıtcem..herkesden aynı tepkiyi alıyor kendine dikkat et bi yere uzanma agır kaldırma :) allahım isteyen herkese nasip etsin ama kızlar o gelecek zamanı biliyo..

tesekkür erderim arkadslar cok mutlu bi haber bu ya insan inanamıyo.. cok farklı bi duygu beta 31,78 cıktı doktor 2tane vitamın verdi cuma tekrar gıtcem..herkesden aynı tepkiyi alıyor kendine dikkat et bi yere uzanma agır kaldırma :) allahım isteyen herkese nasip etsin ama kızlar o gelecek zamanı biliyo..

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım:46:

az önce bi test daha yaptım geçende yaptıgım testin aynısından.beklemedeyim bakalım bu nekadar süre sonra silk çizgi göstercek ya da bakalım göstercek mi :) kendimde bi şişlik hissediyorum bikaç gündür ve sabahları halsiz oluyorum çok.adet olabilir galiba bakalım.yarın herşey anlaşılır arkadaşar.haber ericem hepizine :34:

az önce bi test daha yaptım geçende yaptıgım testin aynısından.beklemedeyim bakalım bu nekadar süre sonra silk çizgi göstercek ya da bakalım göstercek mi :) kendimde bi şişlik hissediyorum bikaç gündür ve sabahları halsiz oluyorum çok.adet olabilir galiba bakalım.yarın herşey anlaşılır arkadaşar.haber ericem hepizine :34:

hadi hayırlısı:)
ben kırmızıları ayın 1 inde gördüm. ay sonuna kaldı umudum.

ayy hadi inş canım hemen haber ver:)

hadi hayırlısı:)
ben kırmızıları ayın 1 inde gördüm. ay sonuna kaldı umudum.

umudumuzu yitirmicez canım Allah tan ümit kesilmez.eger bende yarın kırmızıları görürsem üzülmicem inşallah.yavrularımız bekliyor ana rahmine düşüp dünyaya gelcekleri günü...

umudumuzu yitirmicez canım Allah tan ümit kesilmez.eger bende yarın kırmızıları görürsem üzülmicem inşallah.yavrularımız bekliyor ana rahmine düşüp dünyaya gelcekleri günü...

İNŞALLAH canım benim. :16:
senin silik çıktıysa büyük ihtimalle vardır bebişin:49:
yine de insan emin olmak ister tabi.
kesin haberini buraya da verirsin biz de seviniriz:21:

İNŞALLAH canım benim. :16:
senin silik çıktıysa büyük ihtimalle vardır bebişin:49:
yine de insan emin olmak ister tabi.
kesin haberini buraya da verirsin biz de seviniriz:21:

silik çıktı ama 4 saat sonra falan emin olamıyorum o yüzden.bide atmadım ben onu bugün baktım mesela çok daha az görünüyo.fotografı yüklemiştim buraya ordakinden daha az görünüyo artıkb elli belirsiz :50:

silik çıktı ama 4 saat sonra falan emin olamıyorum o yüzden.bide atmadım ben onu bugün baktım mesela çok daha az görünüyo.fotografı yüklemiştim buraya ordakinden daha az görünüyo artıkb elli belirsiz :50:

böyle durumlarda naapıyoruz?????????
dooooooooru kan testine koşuyoruz:)
sonucu da buraya söylüyoruz:21:

böyle durumlarda naapıyoruz?????????
dooooooooru kan testine koşuyoruz:)
sonucu da buraya söylüyoruz:21:

eger bu testtede bikaç saat sonra silik çizgi çıkarsa yarın kan testi vermeyi düşünüyorum sabah :) tabiiki bildiricem herşeyi canım merak etme.bu arada 2 gün önce yaptıgım testin görselini yüklim de bak :) $DSC_1303.jpg

soğan kürü nasıl yapılıyo?
soğanı kaynatıp suyunu mu iiçiyoruz.

adetimin son günü başladım hergün bir soğanı 4 e bölüp klorsuz suda kaynatıp ılınınca içtim yumurtalıkların hızlı ve sağlıklı çalışmasını sağlıyor geçen ay ovulasyon testi yaptım ve yumurtlamadığımı fark ettim soğan kürünü uygalıdığım ay yumurtladığımı hissettim hemn bi ovulasyon testi daha yaptım. çift çizgiyi gördüm zaten o günde hamile kaldım.

adetimin son günü başladım hergün bir soğanı 4 e bölüp klorsuz suda kaynatıp ılınınca içtim yumurtalıkların hızlı ve sağlıklı çalışmasını sağlıyor geçen ay ovulasyon testi yaptım ve yumurtlamadığımı fark ettim soğan kürünü uygalıdığım ay yumurtladığımı hissettim hemn bi ovulasyon testi daha yaptım. çift çizgiyi gördüm zaten o günde hamile kaldım.

hımmm, belli bir saati var mı gün içinde farketmez mi?
bi de soğan normalde benim mideme dokunuyo, denemek isterim ama inş. dokunmaz.

ben adetimden bi 7 gün falan once bakmıştım idrarda negatifti sonra bi sonraki gun cope baktım pozitfti gittm kan verdm heralde var diye negatif cıktı sonra aradan 4 gun sonra idrar testi yaptım yıne bu sefer silik cizgiyi gordum adetime 2gun vaRDI adet gunumde yanı dun kan verdım pozitif cıktı allaha sukur.. boyle seyler olabiliyo ama rahat olun kızlar ben hıç belirtilerime dikkat etmedim bu ay sadece gunumu bekledim

Back