• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

kızlar yazdıklarınızı okudum ve ekklemek istedim bende bugün öğrendim hamile olduğumu yumurtlamadan bu yana hiç akıntı yoktu kuruydum adet tarihim gelince biraz akıntı başladı kahve rengi pleke 3 gün önce bendede oldu bi kaç damla o kadar...göğüslerim 85 ti oldular 90 ne zaman inicek bilmiyorum...

hayırlı olsun canım allah sgalıcakla kucagına almayı nasip etsin :) benim durum biraz karışık adetten 1 gün önceki testim negatif çıktı 2.67.sen ne zaman kan testi yaptırdın canım kaç gün geçince ?

hayırlı olsun canım allah sgalıcakla kucagına almayı nasip etsin :) benim durum biraz karışık adetten 1 gün önceki testim negatif çıktı 2.67.sen ne zaman kan testi yaptırdın canım kaç gün geçince ?

ben 2 gün kala testte 2.ci çizgiyi silik gördüm ve kan verdim iki gün kala çıktı yani...

adet günümden 1 gün önce yaptırdım test 2.67 çıktı yani negatif.ama idrar testlerinde çok silik çizgi çıkmıştı.kahverengi leke geliyor ara ara ve çok çok azz.3 gün gecikti reglim bugun 4. Gün.iki ihtimal var ya geç döllenme oldu bu yerleşme kanaması ya da adetim gecikti.hiç gecikmez aslında düzenlidir ama yine de bu ihtimali de unutmuyorum.ayakta çok duramıyorum belime agrılar giriyor ve kasıklarımda sık sık agrı oluyor.ne oluyor anlamıyorum :) test yaptırmayı çarşamba perşembe gibi düşünüyorum.regl olmazsam tabii.eger geç döllenmeyse beta hgc değeri kanda yükselsin diye bekliyorum oyüzden hemen vermek istemiyorum.teşekür ederim yaşadıgın şeyi paylaştıgın için canım :16:

Mutlaka haber ver canımm hayırlı haberi alıcaz inş.

adet günümden 1 gün önce yaptırdım test 2.67 çıktı yani negatif.ama idrar testlerinde çok silik çizgi çıkmıştı.kahverengi leke geliyor ara ara ve çok çok azz.3 gün gecikti reglim bugun 4. Gün.iki ihtimal var ya geç döllenme oldu bu yerleşme kanaması ya da adetim gecikti.hiç gecikmez aslında düzenlidir ama yine de bu ihtimali de unutmuyorum.ayakta çok duramıyorum belime agrılar giriyor ve kasıklarımda sık sık agrı oluyor.ne oluyor anlamıyorum :) test yaptırmayı çarşamba perşembe gibi düşünüyorum.regl olmazsam tabii.eger geç döllenmeyse beta hgc değeri kanda yükselsin diye bekliyorum oyüzden hemen vermek istemiyorum.teşekür ederim yaşadıgın şeyi paylaştıgın için canım :16:

önenmli degil cnm ne demek bnde gün sayıyorum iki gün kaldı adetime çok heycanlıyım birde ögrenir ögrenmez doktora gitmem lazım çünkü igneye başlayacak hemen kan pıhtısı varya işte sorun burda başlıyor bayram tatiline girmeden ögrenmem lazım yoksa dokuz gün diken üstünde yaşayacam

Mutlaka haber ver canımm hayırlı haberi alıcaz inş.

haber vericem tabiiki hemde hemen :) yarın gidiyorum doktora daha fazla beklemicem.kasıklarım ve belim çok agrıyor.lekelenmemde kesildi.adet gelcek gibi değil.gidiyim ögreniyim artık kesin sonuç belli olur :)

haber vericem tabiiki hemde hemen :) yarın gidiyorum doktora daha fazla beklemicem.kasıklarım ve belim çok agrıyor.lekelenmemde kesildi.adet gelcek gibi değil.gidiyim ögreniyim artık kesin sonuç belli olur :)

sabah erken git :) bende çarşamba kont.gidicem inş. hayırlı haberler alırız.

öyle yapıcam canım aç karnına erkenden gidicem :) inşallah sende güzel haberler alırsın keseyi görebildinizmi gerçi daha erken :)

canım cuma günü gittim doktor gördü yılların verdiği tecrübeyle ben görüyorum sizin görememeniz gayet normal herşey yolunda dei :D

canım cuma günü gittim doktor gördü yılların verdiği tecrübeyle ben görüyorum sizin görememeniz gayet normal herşey yolunda dei :D

çok sevindim canımm maşallah hayırlısıyla kucagına almakta nasip olur Allah ın izniyle:) senin de ilk gebeliginmi ? :34:

Arkadaslar yine ben ve sorularim :) bugun dustan sonra gogusumdeki sisligi kontrol ettim ve elime yumurta buyuklugunde ya da ondan biraz daha kucuk bi bezecik tarzi bi sey geldi. Cok agrili bi sey. Asil adet gunume 10 ekim ama ben bu ay 8 ekime bekliorum yani yarin. Gogusumde ilk kez boyle bi sey hissettim aklima ilk hamilemiyim sorusu geldi.. SiZce?? Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

Arkadaslar yine ben ve sorularim :) bugun dustan sonra gogusumdeki sisligi kontrol ettim ve elime yumurta buyuklugunde ya da ondan biraz daha kucuk bi bezecik tarzi bi sey geldi. Cok agrili bi sey. Asil adet gunume 10 ekim ama ben bu ay 8 ekime bekliorum yani yarin. Gogusumde ilk kez boyle bi sey hissettim aklima ilk hamilemiyim sorusu geldi.. SiZce?? Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

hamilelikmi bilmiyorum ama siz hemen bi doktora görünün göğüs doktoruna.korkutmak istemem büyükihtimalle yag bezesidir fakat biliyosunuzki kadınlarda meme hastalıkları son zamanlarda çok yaygın.hiç bekletmeden doktora gidin lütfen

arkadaşlar doktora muayene oldum kan testi verrdim ögleden sonra sonuç alıcam bekliyorum :)

Hamilede olsan bence kontrol ettir. Göğüsteki beze tarzı şeyler hiçbir durumda göz ardı edilmemeli ...Hamileliğe gelince benimde bugün bat. Ama göğüslerimde senn dediğin gibi durumlar var:53:

canım aldım kan sonucumu 86.7 :)) 5gün önce 2.67 ydi ne garip :)))

merhb birkaç gündür burasını takip ediyordum...seni umutlandırmamak için hamile olabileceğine yazmadım amaa emindim...geç döllenme olduğu için kanda hcg çok düşüktü...idrarda uzun bekleyişten sonra ince çıkıyordu...hamişlik olmasaydı 10 gün bekle hiçbir çizgi belirmez....2 gün sonra tekrar kan ver 170 ve biraz üstü sonuç çıkarsa hamileliğin güzel ilerliyor demektir...hadi hayırlısı..tbrkler..

Back