- 17 Eylül 2013
- 791
- 59
- 123
- 34
- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.301
slm kızlar benimde bata 4 gün kaldı verimli günleri kaçırdım umudum yok kırmızı kart sinyali verdi zaten sanırım yolda:18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tüp bebek yaptırdım ayın 7 sinde tranfer edildi.12.gün 38 14. gün 93 16. gün 291 bugün ise 20. gün 2075 olmuş.bu değerlerin böle artışı normalmi.2 embriyo konmuştu.kese ne zaman görünebilir
öyle düşünme benimde 4 ekim.ben dün yaptım bikaç saat sonta çok silik bi çizgi çıktı yok denecek kadar az.adet döngüsü 30-32 gün olanların yaptıgı idrar teslerinde çıkmıyormuş bi topikte okudum.ben 33. Gün adet oluyorum mesela.bazılarının adetten5-10 gün sonra çıkıyomuş 2. çizgisi.ben yine de ümitlenmiyorum adette olabilirim ama bir saattir çok acayip başım dönüyo.sabah yataktan zor kalktım bi halsizdimki anlatamam
Eki Görüntüle 821735 Eki Görüntüle 821736
arkadaşlar yine saatler sonra ikinci çizgi silik çıktı ama 2 gün öncekinden daha net bu sefer :) ilk resim beyaz zeminde olan 2 gün önceki digeri bugünki testim aynı markadan yaptım özellikle :) şimdi başka bi marka denicem
canım bence sen hamilesin :) içimden öyle gecti
Son 5 Gün . Elimde 3 test var. birini yarın diğerini 6 sında diğerini 8 inde yapıcam
Kızlar eczaneye 4 tane diyince suratını görmeniz lazımdı
Bayadır bekliyoruz normaldir dedim
2-76 çıktı arkadaşlar sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş napalım bi dahakine inşallah :)
demek silik çıkınca bile kesin değilmiş.. hayırlısı inşallah. allah herkesin gönlüne göre versin. benimde adetime 5 gün kaldı.. çok da umutlanmak istemiyorum ama ne yalan söylim zaman geçmiyo sanki.. :26: şimdiden 2 tane gebelik testi aldım bile
hadi hayırlısı bakalım:)
bi de bu ay ovulasyon testi de almak istiyorum. sen hangi marka kullandın canım?
tekrar test yaptım fakat bu sefer silik ikinci çizgi çıkmadı.neden anlayamadım aynı testi yaptım üstelik...
bendede ilkinde çıkmıştı ikinci testte 2 saat sonra çıkmıştı ama sen kan testi yaptırdın galiba sonuç negatifmi stres yapma sakın bidaki aya kısmetse canım
bugün yaaptıgım testte iknci çizgi yine silik çıktı hatta 2 gün öncekinden daha belirgin sonra farklı bi markada denedim kan vermeye gittim kan sonucum 2.64 fakat farklı markada yaptıgım testte de ikinci çizgi çıktı ne oluyor anlamıyorum
hahaha ay ne alemiz Stokk yapıyoruz. ben 4 aldım . Gebe çıkarsak hepsini yapıp dalga geçeriz
canım sen adet olmadın galiba bence bi kaç gun bekle sonra tekrar kan ver benımde oyle olmuştu dedim ya kan verdem negatifti sonra bi kac gun sonra idrarda baktım pozitif silikti 2,çizgi kan verdm oda pozitif cıktı sen en iyisi gununu bekle bat ne zmana?