- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.321
Sooooon 4 gün dırım dırım dırımdırım dırım dırırırırımmmmm
hadi hayırlısı bakalım benimde bugün regl günüm hala gelen giden yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sooooon 4 gün dırım dırım dırımdırım dırım dırırırırımmmmm
hadi hayırlısı bakalım benimde bugün regl günüm hala gelen giden yok :)
Olama inşallah diyeceğimde yanlış anlaşılacak
hahaha güldürdün beni bu halimle çok bunaldım son 3 gündür idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik.dün kan tahlili yaptırdım 2.67 çıktı noluyo anlamadım.adette olmadım henüz
evet gebelik yok demek.bugün regl günüm öglende oluyorum saati bile aynı her ay :) ama olmadı henüz bi belirti akıntı falan da yok.bu ay çok ümitliydim belirtilerden dolayı.bazı topiklerde okudum adet günü 0.1 olup adet görmeyip daha sonra kan sonuçları artan arkadaşlar da var ve epey fazla.geç döllenmeden olan bir durum.benim anlamadıgım idrar testleri.neden ikinci çizgi oluşsunki hemde 2 gün önce yaptıgım testten daha belirgin halde...2,67 gebelik yok demek diye biliyorum kaç gün geçti
evet gebelik yok demek.bugün regl günüm öglende oluyorum saati bile aynı her ay :) ama olmadı henüz bi belirti akıntı falan da yok.bu ay çok ümitliydim belirtilerden dolayı.bazı topiklerde okudum adet günü 0.1 olup adet görmeyip daha sonra kan sonuçları artan arkadaşlar da var ve epey fazla.geç döllenmeden olan bir durum.benim anlamadıgım idrar testleri.neden ikinci çizgi oluşsunki hemde 2 gün önce yaptıgım testten daha belirgin halde...
İnşallah ama inşalllahh vardır meleğin . Biraz bekle bakalım . 3 gün kdr. olmazsan tekrar test yaptır. O zaman daha kesin bilgi alırsın canım .
ben adetimden bi 7 gün falan once bakmıştım idrarda negatifti sonra bi sonraki gun cope baktım pozitfti gittm kan verdm heralde var diye negatif cıktı sonra aradan 4 gun sonra idrar testi yaptım yıne bu sefer silik cizgiyi gordum adetime 2gun vaRDI adet gunumde yanı dun kan verdım pozitif cıktı allaha sukur.. boyle seyler olabiliyo ama rahat olun kızlar ben hıç belirtilerime dikkat etmedim bu ay sadece gunumu bekledim
cnm senin değerin kaç çıktı..benm adete 3 gün var değer 32 çıktı normalmi
normal bi değer çünkü gebelik daha çok yeni...
bugün yaaptıgım testte iknci çizgi yine silik çıktı hatta 2 gün öncekinden daha belirgin sonra farklı bi markada denedim kan vermeye gittim kan sonucum 2.64 fakat farklı markada yaptıgım testte de ikinci çizgi çıktı ne oluyor anlamıyorum
hahaha güldürdün beni bu halimle çok bunaldım son 3 gündür idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik.dün kan tahlili yaptırdım 2.67 çıktı noluyo anlamadım.adette olmadım henüz
tuvalete git gel öldüümm ama yok gelmedi kırmızılar gelmesin tabii ama gelcekse de bir an önce gelsin yoksa ümitlendim ümitlenicem
hala adet olmadim bibelrtide yok hayirliysa olmam insallah.pazartesye kadar olmazsa tekrar kan testi yaptircam insallah dedigin gibi canimcanım pazarteside tekrarla kan testini geç döllenme olabilir hakkında hayırlısı olsun
canım belki geç yumurtlamışsındır o ihtimale de var, geç yumurtlama olunca bazen kan testinde çıkmayabiliyor bi kaç gün daha bekle canım adet olmazsan testi tekrarla bence...
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza 1 ekimde adet olmam gerekiyordu geçicince dayanamayıp 2 sinde gebelik testi yaptım çizgi silik çıkınca ertesi gün kan testi yaptırdım beta 53.41 çıktı. yarın doktora randevu aldım. ultrasondan bakılacak. çoook heyecanlıyım kızlar :18: inş bi sorun çıkmaz.