• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

merhaba canım bişey sorcam ben şöle birşey yaşadım bu ay hamilelikten yöne şüphelerim oldu bir takım farklı şeyler yaşadım bu ay adet günüm 2 ekimdi o gün test yaptım negatif 3 ekimde yaptım negatif 4 ekimde kan testi yaptım kanda da negatif dr aradım sordum kan testinin yanlış olma veya değişme ihtimali varmı die öle bişey kesinlikle yok gebelik olsa %100 çıkardı kanda dedi ama normalde adettim hiç geçikmezdi benim düzenliydi yani dr da ptesiye kadar gelmezse tekrar yaptır bakalım dedi pozitif olma ihtimalini sordum aslında yok ama içini rahatlatırsın gibi konuştu. böle birşey yaşayan oldumu bilginiz varmı yada ben hala hastalanmadım bir haftadır hastalancak gibiyim ama gelmiyo sadece koyu sarı akıntım oluyor o kadar

canım benim senin gibi olup bat tarihinden 2 hafta sonra bile hamile olduğunu öğrenenler var...canım hamileliğin en belirgin özelliği adet gecikmesidir o yüzden adet olmadıkça ihtimal de artıyor geç yumurtlamış olabilirsin tatlım inş hamilesindir....

merhaba canım bişey sorcam ben şöle birşey yaşadım bu ay hamilelikten yöne şüphelerim oldu bir takım farklı şeyler yaşadım bu ay adet günüm 2 ekimdi o gün test yaptım negatif 3 ekimde yaptım negatif 4 ekimde kan testi yaptım kanda da negatif dr aradım sordum kan testinin yanlış olma veya değişme ihtimali varmı die öle bişey kesinlikle yok gebelik olsa %100 çıkardı kanda dedi ama normalde adettim hiç geçikmezdi benim düzenliydi yani dr da ptesiye kadar gelmezse tekrar yaptır bakalım dedi pozitif olma ihtimalini sordum aslında yok ama içini rahatlatırsın gibi konuştu. böle birşey yaşayan oldumu bilginiz varmı yada ben hala hastalanmadım bir haftadır hastalancak gibiyim ama gelmiyo sadece koyu sarı akıntım oluyor o kadar

senin bu yasadigin aylar once yasamistim.. hatta hamilemiyim diye bi konu acmistim sanirim :) test yaptim 3-4 kez hepsi negatif cikti en sonunda doktora gittik kan testi icin ama kan testini yapmadan once doktor idrar testi aldi.. test yine negative cikti.. doktor bu ay ovulasyonun olmamis olabilir dedi ama yine de yuzde yuz emin olmak istiosan kan testi yapalim dedi.. biz de tamam dedik. kan testi yapti ve negative cikti.. kasiklarim surekli adet olcakmisim gibi agridi ama hastalanmadim o ay. tam 48 gun sonra hastalandim. benim durumum boyledi.. cok sukur o gunden sonra boyle gecikme yasamadim... seninkide boyle bi sey olabilir belki.

merhaba çok sevindim senin adına benimde beklediğim bir gebelik var ve kan testi yaptırdım sonuç pazartesi çıkıcak dayanamayıp idrar testi aldırdım eşime bu sabah yaptım. ikinci çizgiyi soluk pembe tonunda gördük..umutlandım..:49: seninde silik çıkmış belirtilerin varmıydı?: paylaşırmısın benim 10 gündür göğüslerim şiş,sağ kasıkta kramp ve ağrılarım var ve iştahım süper açıldı yorum bekliyorum kızlarrr.:3:

saolasın bende senin adına çok sevindim. benim kasıklarımda adet sancısına benzer kasılmalar oluyor ve hala devam ediyor ara ara. iştahım benimde açıldı ve çok çabuk acıkıyorum :1: bugün sabahtan gittim doktora. daha çok erken olduğu için doktor keseyi göremedi. rahim kalınlaşmış ama dedi. haftaya anlaşılacak iç mi dış mı gebelik var diye :18: inş bebeğim benimledir :49: beta hcg bugün 190 çıktı. düşük değil dimi kızlar :18:

senin bu yasadigin aylar once yasamistim.. hatta hamilemiyim diye bi konu acmistim sanirim :) test yaptim 3-4 kez hepsi negatif cikti en sonunda doktora gittik kan testi icin ama kan testini yapmadan once doktor idrar testi aldi.. test yine negative cikti.. doktor bu ay ovulasyonun olmamis olabilir dedi ama yine de yuzde yuz emin olmak istiosan kan testi yapalim dedi.. biz de tamam dedik. kan testi yapti ve negative cikti.. kasiklarim surekli adet olcakmisim gibi agridi ama hastalanmadim o ay. tam 48 gun sonra hastalandim. benim durumum boyledi.. cok sukur o gunden sonra boyle gecikme yasamadim... seninkide boyle bi sey olabilir belki.

mrb aynen bnde ayın 2de olmam gerekiyodu adet ama olmadım.hatta adetten once kan verdim negatifti.suan hala olmadım belirtide yok.kımı kan testi yanıltmaz dıye kesin konusuyo kimi yanılabilirde diyo bende anlamdım

kızlar adet oluyorum sandım ama sadece bir iki damla kahverengi leke geldi o da aralıklı.hatta peçete de gördüm geldi bile denilemez.ne oluyo anlayamıyorum tamam adet oluyorum dedim ümidimi kestim ama olmadım hala 2 gün geçti.napıcam bilmiyorum bunaldım :14:

kızlar adet oluyorum sandım ama sadece bir iki damla kahverengi leke geldi o da aralıklı.hatta peçete de gördüm geldi bile denilemez.ne oluyo anlayamıyorum tamam adet oluyorum dedim ümidimi kestim ama olmadım hala 2 gün geçti.napıcam bilmiyorum bunaldım :14:

canım bende olmadı ama bir çok kişide oluyor yerleşme kanaması olabilir sabırlı ol yarına az kaldı kendini başka şeylerle meşgul et stres yapma :)

cnm bence test yap benim ilk gebeligimde lekem geldi devamı gelmeyince iki gün sonra test yaptırdım ve hamileydim ama 13.haftada ikizlerimi kaybettim şimdi aspirin içiyorum kan pıhtısı varmış zaten tedaviyle hamile kalmıştım şimdi tekrar bekliyorum her ay yolunu gözlemek çok zor anlıyorum sizi hemde çok iyi haber vermeyi unutma

aza28 sana acıl bişiy sormam lazım.ayın 26nda baska topikte yazını grdum ve aynen bnm gibi olmus 2nde adet olmam lazım dı ama olmadım hatta adet olmadan 2 gun once kan verdım negatif cıktı ve suan hiç bi belirti yok adete dair hala adet olmadım yani sunu anlıyorum ozaman kan testininde yanılma payı var bunu anladım ozamn bnmde hamile kalma ıhtımalim var yarın kan vereyimmi acaba...cnm fikrini merak ediyorum bana muhakkak yaz buarada tebrik ederm bebek için

Canımm cok sevındımm ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alırız bebişlerimizi :16:

aza28 sana acıl bişiy sormam lazım.ayın 26nda baska topikte yazını grdum ve aynen bnm gibi olmus 2nde adet olmam lazım dı ama olmadım hatta adet olmadan 2 gun once kan verdım negatif cıktı ve suan hiç bi belirti yok adete dair hala adet olmadım yani sunu anlıyorum ozaman kan testininde yanılma payı var bunu anladım ozamn bnmde hamile kalma ıhtımalim var yarın kan vereyimmi acaba...cnm fikrini merak ediyorum bana muhakkak yaz buarada tebrik ederm bebek için

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benimde adetime 5 gün var ama kasık ağrılarım feci. Umarım hu ay kalırım. :25:

cnm bence test yap benim ilk gebeligimde lekem geldi devamı gelmeyince iki gün sonra test yaptırdım ve hamileydim ama 13.haftada ikizlerimi kaybettim şimdi aspirin içiyorum kan pıhtısı varmış zaten tedaviyle hamile kalmıştım şimdi tekrar bekliyorum her ay yolunu gözlemek çok zor anlıyorum sizi hemde çok iyi haber vermeyi unutma

adet günümden 1 gün önce yaptırdım test 2.67 çıktı yani negatif.ama idrar testlerinde çok silik çizgi çıkmıştı.kahverengi leke geliyor ara ara ve çok çok azz.3 gün gecikti reglim bugun 4. Gün.iki ihtimal var ya geç döllenme oldu bu yerleşme kanaması ya da adetim gecikti.hiç gecikmez aslında düzenlidir ama yine de bu ihtimali de unutmuyorum.ayakta çok duramıyorum belime agrılar giriyor ve kasıklarımda sık sık agrı oluyor.ne oluyor anlamıyorum :) test yaptırmayı çarşamba perşembe gibi düşünüyorum.regl olmazsam tabii.eger geç döllenmeyse beta hgc değeri kanda yükselsin diye bekliyorum oyüzden hemen vermek istemiyorum.teşekür ederim yaşadıgın şeyi paylaştıgın için canım :16:

ben adetimden bi 7 gün falan once bakmıştım idrarda negatifti sonra bi sonraki gun cope baktım pozitfti gittm kan verdm heralde var diye negatif cıktı sonra aradan 4 gun sonra idrar testi yaptım yıne bu sefer silik cizgiyi gordum adetime 2gun vardı adet gunumde yanı dun kan verdım pozitif cıktı allaha sukur.. Boyle seyler olabiliyo ama rahat olun kızlar ben hıç belirtilerime dikkat etmedim bu ay sadece gunumu bekledim

canım hayırlı ugurlu olsun saglıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah :) ben idrar testi fotograflarımı koymuştum sen hamilesin öyle hissediyorum demiştin.adetim 3-4gün gecikti damla damla kahve akıntı geliyor açık kahve.geç döllenme olabilir diye düşünüyorum bir iki gün sonra bende kav testi yaptırıcam tekrar haberlerini vericem brdan inşallah :)

canım hayırlı ugurlu olsun saglıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah :) ben idrar testi fotograflarımı koymuştum sen hamilesin öyle hissediyorum demiştin.adetim 3-4gün gecikti damla damla kahve akıntı geliyor açık kahve.geç döllenme olabilir diye düşünüyorum bir iki gün sonra bende kav testi yaptırıcam tekrar haberlerini vericem brdan inşallah :)

ay inş canım haberlerini bekliyorum benım oyle kahverengi fln olmadı ama idrarımın rengi çok koyulaştı ve akıntım cok fazlaydı

ay inş canım haberlerini bekliyorum benım oyle kahverengi fln olmadı ama idrarımın rengi çok koyulaştı ve akıntım cok fazlaydı

benim pek akıntım yok normal de akıntım olur ama şu anda aksine kuruluk var :) birde kasıkalrıma agrılar giriyo tamam oldum diyorum yine bişey yok :) haber vericem tabii vermemmmiii eger hamileysem aramızda pek zaman yok birlikte dogum beklicez belkide :))

benim pek akıntım yok normal de akıntım olur ama şu anda aksine kuruluk var :) birde kasıkalrıma agrılar giriyo tamam oldum diyorum yine bişey yok :) haber vericem tabii vermemmmiii eger hamileysem aramızda pek zaman yok birlikte dogum beklicez belkide :))

aynen oyle.. :) benım kasıkalrım hala cok agrıyo. Gece yuzustu yatamıyorum.

daha önce buraya yazmıştım okuyan arkadaşlar varsa adetime 2 günkala test yapmıştım 2. çizgi silikti ve cuma kan verdim bu gün aldım beta hcg...34.20 çok küçük daha bi kaç günlük dedi hemşire tekrar kan verdim yükseliyomu normal bi gebelikmi diye inceleyecekler...ben belirtilerimden biliyordum zaten önceki sayfalara yazmıştım en önemlisi sağ kasık ağrısıydı...darısı bekleyenlerin başına...

kızlar yazdıklarınızı okudum ve ekklemek istedim bende bugün öğrendim hamile olduğumu yumurtlamadan bu yana hiç akıntı yoktu kuruydum adet tarihim gelince biraz akıntı başladı kahve rengi pleke 3 gün önce bendede oldu bi kaç damla o kadar...göğüslerim 85 ti oldular 90 ne zaman inicek bilmiyorum...

Back