• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 2 gün kala ovülasyon testi pozitif olupta hamile olan varmı

kıslar hala adet olmadım..ama adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum tek değişiklik altımı ıslak gibi hissediyorum hadiii hayırlısı...:36:

ay aynı şey bende de var seninle bebeklerimizin doğum tarihleri aynı. canım b hcg yi salı günü mü ölçtürdün? ben pazar ölçtürdüm 80 di. herhalde yükselmiştir senin gibi diymi. çok heyecanlıyım acaba nisan hamileleri diye topik mi açsak?

kızlaaaaaaaaaarrrrrr ne diyosunuz siiiiiizzzzzzzz :52::52::52::52: hiç öyleymişim gibi gelmiyorki banaaaaaaaaaa:27::27:
ayy eğer öyleysem düşüp bayılırım yaaa:37:
yarın yapsam çıkarmıki uyuyamam da ben şimdi:52:

bence adet gununun 1 gun gecmesini bekle. ben 6 gun boyunca 2şer test yaptım. sadece son 3 ü pozitifti :1:

kızlaaaaaaaaaarrrrrr ne diyosunuz siiiiiizzzzzzzz :52::52::52::52: hiç öyleymişim gibi gelmiyorki banaaaaaaaaaa:27::27:
ayy eğer öyleysem düşüp bayılırım yaaa:37:
yarın yapsam çıkarmıki uyuyamam da ben şimdi:52:[/QUOT
yarın testindeki çizgi silik çıkıcaktır ikinci çizgiyi görürsen kan testi yaptır canım hadi hayırlı olsun:46:

doktor muaynesine gittin mi? ben henüz gitmedim biraz bekleyeyim diye düşündüm ama sabredemiycem cuma yada cumartesi giderim sanırım. Gelişmelerimizi paylaşalım doğumdaşım bakalım hangimiz önce doğuracak?:49::1::nazar:

bu sanırım banaydı:)
geçmedi daha. 2-3 gün var. 4 veya 5inde olmam gerekiyor. hatta 1 -2 gün kalmış saate baktımda:51:

adet olman gereken gün ilk idrarınla yap ondan önce çıkmayabilir çünkü ben o gün yaptım çok silik çıktı b hcg 80 olmasına rağman silikti biraz daha sabır arkadaşım ama sabredemiyosan kan testi yaptır o bu günlerde doğru sonucu verir. çünkü yumurlamadan 12 gün sonra eğer döllenme gerçekleştiyse bhcg yükseliyor yavaş yavaş... hemen öğrenmeliyim diyosan kan testi en iyisi canım

ben bu ay hiç olmuycakmış gibi davrandım oldu. stres etkiliyor emin ol buna. o hemşire seni tanıyosa tanısın onların işi bu kim bilir senin gibi kaç kadın onunla karşılaşıyo sıkılma istersen özele yaptır. yine de sen bilirsin arkadaşım allah yardımcımız olsun iyi geceler:3:

merhaba herkese
benim sat 6 nisan. ovulasyon testini 21 nisandan beri yapıyorum. ilk kopkoyu ikinci çizgi (birinciden de koyuydu) 1 mayısta çıktı. 29 nisanda yani koyu çizgi çıkmadan 2 gün önce ve dün ilişki oldu. bugun tekrar ovulasyon testi yaptım. ikinci çizgi yine çok koyuydu. bu koyuluk kaç gün sürüyor acaba?
bir de neden bu kadar geç çıktı yumurtlama çizgisi anlamadım. :/

şimdiden tesekkur ederm cevaplara.

merhaba herkese
benim sat 6 nisan. ovulasyon testini 21 nisandan beri yapıyorum. ilk kopkoyu ikinci çizgi (birinciden de koyuydu) 1 mayısta çıktı. 29 nisanda yani koyu çizgi çıkmadan 2 gün önce ve dün ilişki oldu. bugun tekrar ovulasyon testi yaptım. ikinci çizgi yine çok koyuydu. bu koyuluk kaç gün sürüyor acaba?

Canim benim böyle olmustu 12 mart ta yani 22. siklus günümde görmüstüm ovu testte gülen yüzü ve tabi adetimde ona göre gec geldi.

Canim benim böyle olmustu 12 mart ta yani 22. siklus günümde görmüstüm ovu testte gülen yüzü ve tabi adetimde ona göre gec geldi.

teşekkür ederim beyazlım :16: heyecanladım nedense :) geç yumurtladım demek bu ay. peki bu sadece koyuluk 1 gün mü çıkıyor? ben bu ay ilk kez bu testleri yapmaya başladım da pek bilmiyorum. :4:

merhaba herkese

normalde ovulasyon 3 ile 5 gun arasi daha uzun surmuyor benim bildigim:)

teşekkür ederim beyazlım :16: heyecanladım nedense :) geç yumurtladım demek bu ay. peki bu sadece koyuluk 1 gün mü çıkıyor? ben bu ay ilk kez bu testleri yapmaya başladım da pek bilmiyorum. :4:

rica ederim mardukcum hepimizin yolu ayni:31:

bilmem ki canim benim ki zaten ilgincti ben icinde 7 tane test olan almistim

ve 15 günde mi ne baslamistim ve tam umudumu kesmistim dedim aman gec yapmaya basladim testi ve cikmaz artik ama iste tam o 22. gün daha bir test vardi ve dedim öylesine yapayim bitsin

ve bir baktim ki gülen yüz:16:

ama hamile degilim o da ayri bir konu.

doktor diyor kistinden dolayi hamile kalmiyon

bakalim kontrollerim vs sürüyor.

normalde ovulasyon 3 ile 5 gun arasi daha uzun surmuyor benim bildigim:)

ben de öyle biliyorum ama testte yumurtlama olacağını gösteriyor ya acaba yumurtlama olduğunda da hala devam ediyor mu aynı koyuluk? o zaman kırmızı çizgi yumurtlama bitene kadar devam mı ediyor acaba? :41:

rica ederim mardukcum hepimizin yolu ayni:31:

bilmem ki canim benim ki zaten ilgincti ben icinde 7 tane test olan almistim

ve 15 günde mi ne baslamistim ve tam umudumu kesmistim dedim aman gec yapmaya basladim testi ve cikmaz artik ama iste tam o 22. gün daha bir test vardi ve dedim öylesine yapayim bitsin

ve bir baktim ki gülen yüz:16:

ama hamile degilim o da ayri bir konu.

doktor diyor kistinden dolayi hamile kalmiyon

bakalim kontrollerim vs sürüyor.

çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşirsin inşallah ve bebek gelir :emir_bebek: her şeyin hayırlısı hepimiz için...

ben de öyle biliyorum ama testte yumurtlama olacağını gösteriyor ya acaba yumurtlama olduğunda da hala devam ediyor mu aynı koyuluk? o zaman kırmızı çizgi yumurtlama bitene kadar devam mı ediyor acaba? :41:[/QU
yumurtlama oldugundada devam ediyor galiba, bende kullandim, bir sali gunu yapmistim ilk, bir cizgi vardi , carsamba sabah yaptim iki koyu cizgi; persembe ayni, cuma aksami yaptim tekrar o zaman iki cizgi vardi ama birtanesi az belliydi, kutudada oyle oldugun zaman negatif demek yaziyordu bende anlamadim bir turlu bundan birsey:)

kızlar adetime 2-3 gün var. az önce arkadaşın yaptığı gibi deneyeyim dedim 0ovu testi yaptım ilk damlatığımda ikinci çizgi çıkmadı. sonraki 5 dk içinde bu oldu yorumlarmısınız lütfennnEki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709

canım ovulasyon testleri gebelik belirlemede kullanılmaz.ben denedim gördüm.hamilesin veya değilsin diyyemem.ben adetten 2-3 gün önce yapmıştım senin testinden çok daha fazla koyuydu ve ben buralardan okuduğm kadarıyle kendimi hamile zannetmiştim ve regl gelince hüsrannn.seninde böyle üzülmeni istmem.gebelik testi yap bence.

doktor muaynesine gittin mi? ben henüz gitmedim biraz bekleyeyim diye düşündüm ama sabredemiycem cuma yada cumartesi giderim sanırım. Gelişmelerimizi paylaşalım doğumdaşım bakalım hangimiz önce doğuracak?:49::1::nazar:

canım daha gitmedim pazartesi gidicem nasipse haberleşelim valla bende çok merak ediyorum hadi güzel haberler alalım inş mucckkkk

kızlar adetime 2-3 gün var. az önce arkadaşın yaptığı gibi deneyeyim dedim 0ovu testi yaptım ilk damlatığımda ikinci çizgi çıkmadı. sonraki 5 dk içinde bu oldu yorumlarmısınız lütfennnEki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709

arkadaşlar AlxFa da çıkan bu sonuç ne demek oluyor biliyormusunuz? ben yumurtlama günlerimi hesaplayıp ovulasyon testi yaptım.2-3 gün yaptım üstelik ve her defasında aynen bu fotolardaki sonuç çıkıyor sürekli. yani ilk çizgi koyu diğeri silik çıkıyor. adetime daha var. bu nedemek sizce

Back