Allahımm hadi insallah benimde iyle ciksin yaaBnmde yumurtlamadan sonra bel ağrım ve kasık ağrım vardı cok şükür dün idrar testinde çıktı:) adete 4 gün varken
Saol canm :)) bende olesine eşim 2 gün ısrar edince yaptım bi gün öncesinde karnım feci şişmişti ödem galiba:))Allahımm hadi insallah benimde iyle ciksin yaaallah saglikli sihhatli hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin sanaa bn 4 gun kala yaptim negatifti yaa daha erkendi ama yinede cok uzuldum ve umidim kırıldı bayaa
Ovulasyon testi denedinmi.hic.canim?Kalktim koşa koşa test yaptim sabahin korunde yine negatif2 kaldi bat a
Geç döllenme de olabilir yada yoktur belkide psikolojiktir gönlünü ferah tut bi zman vardır herşeyin canmKalktim koşa koşa test yaptim sabahin korunde yine negatif2 kaldi bat a
Ovulsyon testni daha gecen gun ogrendim ben yaa hic kullanmadim eczanelerdemi satiliyorrOvulasyon testi denedinmi.hic.canim?
Hastalandim bile 2 gun kalaGeç döllenme de olabilir yada yoktur belkide psikolojiktir gönlünü ferah tut bi zman vardır herşeyin canm
Dediğim gibi psikolojik olmuş yaşadıkların.Hastalandim bile 2 gun kala
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEveettt kızlar HAMİLEYİİİİMMMMM
Beta-hcg değerim 498.1 çıktı
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu heyecanı yaşamayıHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin aminAllah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu heyecanı yaşamayı
İnşallah Can'ım eğer öyle bişey olurs haber ver. Bende Ovulasyon günün bulmak için uğraşıyorumGecen ay o kadar umitlendim ama stresten olsa gerek 2 gun erken adet gordumevliligimin 7. Ayindayim esim baslarda bebek konusunda cok isteksizdi kesinlikle istemedigini soyluyordu ama onu yakaladim :) gecen gun yaptigim ovulasyon testinde cikan cift cizgiyi hamileyim sanmis ve salona bir girdim mutluluktan agliyordu ona gercegi soylerken cok uzuldum :) ve artik ne kadar bırbır konussada istedigini biliorum:) kizlar bu ay yumurtlama donemimde iki kez ilsikimiz oldu zamanlamadan eminim test yaptm ve doktora gittim. Insallah bu kez bebiş tutunur mustakbel annecigine
İki gün kala test al yapKızlar reglime bir hafta var tam bende De şişkinlik baş ağrısı goguslerde hassasiyet var şüpheleniyor um sizce test alıp ne zaman yapmalıyım bekleyemiyorum