adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Bnmde yumurtlamadan sonra bel ağrım ve kasık ağrım vardı cok şükür dün idrar testinde çıktı:) adete 4 gün varken
Allahımm hadi insallah benimde iyle ciksin yaa allah saglikli sihhatli hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin sanaa bn 4 gun kala yaptim negatifti yaa daha erkendi ama yinede cok uzuldum ve umidim kırıldı bayaa

Allahımm hadi insallah benimde iyle ciksin yaa allah saglikli sihhatli hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin sanaa bn 4 gun kala yaptim negatifti yaa daha erkendi ama yinede cok uzuldum ve umidim kırıldı bayaa
Saol canm :)) bende olesine eşim 2 gün ısrar edince yaptım bi gün öncesinde karnım feci şişmişti ödem galiba:))

Merhaba kızlar bende 2 seneye yakın korunmadim ama Rabbin nasip etmedi bize bebiş hayırlısı Bu ay 18nde olmam gerekiyordu ama olmadım idrar testi yaptım negatif çıktı kasiklarim da batma halsizlik (geçen gün bütün gün yattım) belim de ağrı iki gündür midem de yanma var (reflü olduğu için acaba o mu diyorum) sürekli açlık hissi bugün Mide bulantimda vardı belki hepsi psikolojik bilmiyorum goguslerim şiş aciyo ama renginde falan değişiklik yok ucunda da ağrı falan yok bilemedim yani sabah daha çok aciyo ama nedense acaba hamile olabilir miyim pazartesi kan testi yaptırsam mi?

Ayy çok istiyorum eşim benden daha çok istiyo ama onda sorun yok bende biraz sorun var yumurtalariklarim biraz bana çekmiş tembel :)) bende sorun olduğu için de eşim istemiyo gibi yapiyo en çokta buna üzülüyorum benim yüzümden baba olamıyo ben yine duygusallaştim Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin evladı olana da evladını bağışlasın amin

Arkadaşlar yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan ya da böyle bir durum yaşayan var mı. Adet takvimine göre 5 günüm var adet olmaya. Dün çok hafif kahve-pembemsi bir akıntı geldi benden bugün de çok açık pembe bir akıntı geldi peçeteye silince. Adetimin 22. Günündeyim daha önce bu kadar erken adet olmamıştım hiç. Ama sanki her an adet olacakmışım gibi kasiklarim ve belim ağrıyor. Çok şiddetli değil ama sanki 1 2 saate şiddetlenip adetim başlayacakmış gibi. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap verebilir mi bu yerleşme kanamasınin rengi nasıl oluyor.kacinci günlerde geliyor

Gecen ay o kadar umitlendim ama stresten olsa gerek 2 gun erken adet gordum evliligimin 7. Ayindayim esim baslarda bebek konusunda cok isteksizdi kesinlikle istemedigini soyluyordu ama onu yakaladim :) gecen gun yaptigim ovulasyon testinde cikan cift cizgiyi hamileyim sanmis ve salona bir girdim mutluluktan agliyordu ona gercegi soylerken cok uzuldum :) ve artik ne kadar bırbır konussada istedigini biliorum:) kizlar bu ay yumurtlama donemimde iki kez ilsikimiz oldu zamanlamadan eminim test yaptm ve doktora gittim. Insallah bu kez bebiş tutunur mustakbel annecigine

İnşallah Can'ım eğer öyle bişey olurs haber ver. Bende Ovulasyon günün bulmak için uğraşıyorum

Slm arkadaşlar yazdıklarınızı takip ediyorum uzun zamandır bende ovulasyon testi yaptım bu ay bi müjde bekliyorum sizin güzel haberlerinize çok mutlu oluyorum Rabbim hayalini kuran herkese nasip etsin

Kızlar reglime bir hafta var tam bende De şişkinlik baş ağrısı goguslerde hassasiyet var şüpheleniyor um sizce test alıp ne zaman yapmalıyım bekleyemiyorum

Kizlar cilginlar gibi mide eksimesi var dun geceden beri ilk kez boyle oluyorum ama supheli iliskimin uzerinden henuz 5gun gecti bu kadar erken belirti imkansiz diye dusunuyorum ve ince ince kasiklarin sizliyor 2 gundurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…