ya benimde 5 6 gün var adetime ama hiçbir belirti yok ne adet olacağıma dair nede gebeliğe dair.
bulantılar bukdar erken baslamaz canım arada batmalr hamıellık belırtısıde olabılıyor adette benımde 5 günüm var arada adet olcam gıbı sıskınlık oluyor bakalım beklıcez artık ama 1 hafta kala kanada cıakr cok merak edıyosan yaptır
Ben adetime 4 gün kala kan'da öğrendim
hamile olduğumu 8.80 çıkmıştı doktorum şüpheli dedi
1 hafta sonra tekrarladık 49.50 çıktı ama erken öğrenince
iyi olmuyo keşke adetim geçtikten sonraa gitseydim kese için
bekle , bebeği görmek için bekle, kalp atışı için bekle
inşallah vardır bebek sende de :)
ben de de yok. sol kasığım batıyor kendimi yorgun hissediorum. bu durum genellikle adet olurken de our ben de. ben düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım. onda çıkan ilk belirtim göğüs uçarındaki acıma ve şişkinlikti. bu ay bu belirtilerin hiç biri yok bat 5 mart
belirtiler yanıltmadı beni evet evet HAMİLEYİM:))))))))))))))))
cok sevindim hamile olduguna bende az once ayni sikayetlerden dolayi internetten arastiyordum kasiklarim agriyo bide sabah uyaninca midem bulaniyor ama yemek yiyince biraz geciyo baskada bi degisiklik yok ama adetime daha 10 gun var sanirim benimkisi psikolojik ama kasiklarimda az once cok agri vardi neyse bekleyelim belki bende senin gibi hayirli haber alirim
Ben adetime 4 gün kala kan'da öğrendim
hamile olduğumu 8.80 çıkmıştı doktorum şüpheli dedi
1 hafta sonra tekrarladık 49.50 çıktı ama erken öğrenince
iyi olmuyo keşke adetim geçtikten sonraa gitseydim kese için
bekle , bebeği görmek için bekle, kalp atışı için bekle
inşallah vardır bebek sende de :)
merhaba arkadaşlar benim adetime 1 gün kaldı kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba adetin 8 gün geçtikten sonra yaptırın diyorlar bana...
merhaba arkadaşlar benim adetime 1 gün kaldı kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba adetin 8 gün geçtikten sonra yaptırın diyorlar bana...
Selam hanımlar, benim sorum şu adet dönemimden 1hafta önce eşimle ilşkye grdk ve adet günüm geldiğinde hiç bir ağrım filan olmadı 3gün kadar kahve rengi lekenlenmler oldu ve geçti daha sora gögüs uçlarım ağrıma oldu,sık idrara çıkma,uyku hali,çok yemek yemek gbi bazı şeyler olyo ve şuan adetimden 2hfta geçti ve bgn yine kahverengi lekelenme gördüm acaba hamilemiyimm....