adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

pakoje

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
98
63
arkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?

Ben adetime 4 gün kala kan'da öğrendim
hamile olduğumu 8.80 çıkmıştı doktorum şüpheli dedi
1 hafta sonra tekrarladık 49.50 çıktı ama erken öğrenince
iyi olmuyo keşke adetim geçtikten sonraa gitseydim kese için
bekle , bebeği görmek için bekle, kalp atışı için bekle
inşallah vardır bebek sende de :)

bulantılar bukdar erken baslamaz canım arada batmalr hamıellık belırtısıde olabılıyor adette benımde 5 günüm var arada adet olcam gıbı sıskınlık oluyor bakalım beklıcez artık ama 1 hafta kala kanada cıakr cok merak edıyosan yaptır

ya benimde 5 6 gün var adetime ama hiçbir belirti yok ne adet olacağıma dair nede gebeliğe dair.

ya benimde 5 6 gün var adetime ama hiçbir belirti yok ne adet olacağıma dair nede gebeliğe dair.

ben de de yok. sol kasığım batıyor kendimi yorgun hissediorum. bu durum genellikle adet olurken de our ben de. ben düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım. onda çıkan ilk belirtim göğüs uçarındaki acıma ve şişkinlikti. bu ay bu belirtilerin hiç biri yok bat 5 mart

gerçekten çıkıyor mu şuan adetime 4 gün var acaba gidip hemen yaptırsam mı bir test çok heyecanlıyım çookkk eşim uzakta oda sürekli telefondan güzel bir haber bekliyor.. ovulasyon döneminde buluşuyoruz çok sıkıntılı günler yaşıyoruz.. sağ kasığımda batma var... negatif çıkacak diye korkuyorum...teşekkür ederim arkadaşım bilgilerin için çok sağol...

benimde şuan 4 gün var adetime bu gün gidip bir tahlil versem mi acaba... çok heyecanlıyım yaa hiç böyle olacağımı tahmin etymezdim...
sanada hayırlı ğurlu olsun arkadaşım mutlulukla büyütün bebeğinizi...

canım ne oldu bugün adet tarihin varmı gelen giden.
benimde 8 mart bu sabah ter içinde uyandım ve inanılmaz halsizim devamlı yatmak istiyorum sırtımda kasıklarımda batma var bazen nefesimi kesiyor ve belim öyle bi ağrıyorki bacaklarım vucudumu tartmıyor.
ama sanırım adet olacağım birde gögüs uçlarım sızlıyor.
bekliyorum bakalım adetimin 2.günü tekrardan dra gideceğim epey bi ara verdim artık hayırlısı neyse o olsun.

umarım gönlünüze göre olur
tüm bebek isteyenlerde biran önce hayırlısıyla kavuşur,bende dahil
ama ne kadar düşünürsek okadarda olmuyor
yapılacak tek şey yumurtlama tarihlerini iyi değerlendirip en doğru zamanda gelmesini beklemek

cok sevindim hamile olduguna bende az once ayni sikayetlerden dolayi internetten arastiyordum kasiklarim agriyo bide sabah uyaninca midem bulaniyor ama yemek yiyince biraz geciyo baskada bi degisiklik yok ama adetime daha 10 gun var sanirim benimkisi psikolojik ama kasiklarimda az once cok agri vardi neyse bekleyelim belki bende senin gibi hayirli haber alirim

benim de yaklaşık 10 gün var ama ilk defa bu ay çok acıkıyorum başım dönüyor kasıklarımda 1-2 gündür geriliyo sanki.tabi bu kadar erken belirti vermez ama hayırlısı bakalım.geçen ay adetim 18 indeydi.şimdi kanda çıkar mı acaba.

merhaba arkadaşlar benim adetime 1 gün kaldı kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba adetin 8 gün geçtikten sonra yaptırın diyorlar bana...

merhaba arkadaşlar benim adetime 1 gün kaldı kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba adetin 8 gün geçtikten sonra yaptırın diyorlar bana...

Çıkar canım. 1 Gün kala evde yapılan testlerde bile çıkıyor. Güzel haberler verirsin inş.

Eğer geç döllenme değilse çıkar canım
bende 4 gün önce çıkmıştı ama sonu kötü oldu
2 gün önce kürtajla aldırmak zorunda kaldım
umarım dağlıklı bi gebeliğin vardır

Bende adetime 2 gün kala idrarda öğrendim 1 hafta sonradan kanda 5 haftalık hamileyim Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Selam hanımlar, benim sorum şu adet dönemimden 1hafta önce eşimle ilşkye grdk ve adet günüm geldiğinde hiç bir ağrım filan olmadı 3gün kadar kahve rengi lekenlenmler oldu ve geçti daha sora gögüs uçlarım ağrıma oldu,sık idrara çıkma,uyku hali,çok yemek yemek gbi bazı şeyler olyo ve şuan adetimden 2hfta geçti ve bgn yine kahverengi lekelenme gördüm acaba hamilemiyimm....

bende bebek istiyrm bat ım 9 aralık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…