adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Kızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??

Kızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??

Kan testi yaptır ben adetime 4 gün kala yaptırmaya başladım hafif yükselme vardı ordan anlarsın

Kan testi yaptır ben adetime 4 gün kala yaptırmaya başladım hafif yükselme vardı ordan anlarsın
Öncelikle çok teşekkür ederim canım cevap verdin için:dua: merkeze biraz uzağım İş dolayısıyla gebelik testi elimde var ama günüm geçmeden yapmak istemiyorum sen de nasıldı belirtiler

Öncelikle çok teşekkür ederim canım cevap verdin için:dua: merkeze biraz uzağım İş dolayısıyla gebelik testi elimde var ama günüm geçmeden yapmak istemiyorum sen de nasıldı belirtiler
Benim belirtim klasik adet öncesi sendromuna çok benziyo tek fark gögüs ucumda uyuşma vardı bide sağ kasığımda batma vardı ben günümü bekliyemedim ama sen mecvur bekliceksin ama inşALLAH güzel haberler alırsın sonucu bizimlede paylaşırsın dimi :KK66:

Benim belirtim klasik adet öncesi sendromuna çok benziyo tek fark gögüs ucumda uyuşma vardı bide sağ kasığımda batma vardı ben günümü bekliyemedim ama sen mecvur bekliceksin ama inşALLAH güzel haberler alırsın sonucu bizimlede paylaşırsın dimi :KK66:
Anladım canım tabi ki paylaşırımmm :))

Ben de sizin gibi belirtiler yaşıyorum yanlış olduğunu bile bile dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Doğru bilgi için Beklemekten başka çare yok :)

Hamilelikte Adet Görülür Mü?
Bu sorunun cevabı, hem evet hem de hayır olarak yanıtlanabilir. Pek çok kadın, normal olarak en son âdetini görür ve daha sonra yumurtlaması ile beraber hamile kalarak, adet olmaya son verir. Bazı kadınlarda ise, bu durum tam tersi şeklinde gerçekleşir. Kısacası, kadın yumurtlaması gerçekleşip hamile olduğu zaman dahi, adet olmaya devam edebilir. Bu durum, hamileyken adet olmanın istisnai bir durumdur. Hamilelik ve adet düzeni hakkında merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlasını Prof. Dr. Bülent Tıraş Kadınlar Kulübü TV’ye anlatıyor!
Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

Kizlar merhaba.ben 5 aylik evliyim. Bu ay yumurtlama gunumden 2 gun once birlikteligmiz oldu. Ama iki gun sonra kasık ağrim basladi ve 10-12gundue devam ediyor. Cok cok agir bir agri degil ama surekli hissettigim bir agri ve gogus uclrimda aci ve sertlesme var. Adet gunum 14 şubat umarim hastalanmam. Bugun bir idrar testi yaptim.negatif cikti umarim erken diyedir 4 gunum var.

Ay heyecan yaptim yaaa:KK49:normal adet agrisi gibiydi agrilarm 10 gundur bugun sabahtan beri sadece sag kasigimda gider gunlere gore daha fazla olan bi agri var batmada diyebilirim.hatta umitlenmek istemiyorum ama insallah hanileeyyiimdiirr:halay:

IMG_5678.JPG Merhaba kızlar brnim de adetim 4 gündür gelmedi, dün sabah test yaptım ikinci çizgi çok net değildi, bugün doktora gittim kan verdim saat 4 de gidip sonuçları alacam. İçim içimi yiyiyor beklemesi çok zor ve dayanamsyıp evde tekrar test yaptım işte test sonucum sizce hamile miyim :emir_bebek:

Kizlar merhaba.ben 5 aylik evliyim. Bu ay yumurtlama gunumden 2 gun once birlikteligmiz oldu. Ama iki gun sonra kasık ağrim basladi ve 10-12gundue devam ediyor. Cok cok agir bir agri degil ama surekli hissettigim bir agri ve gogus uclrimda aci ve sertlesme var. Adet gunum 14 şubat umarim hastalanmam. Bugun bir idrar testi yaptim.negatif cikti umarim erken diyedir 4 gunum var.

Bnmde yumurtlamadan sonra bel ağrım ve kasık ağrım vardı cok şükür dün idrar testinde çıktı:) adete 4 gün varken

X