- 28 Eylül 2016
- 5
- 1
- 29
Bende aynı tam yumurtlama gününde eşimle beraber oldum şuan adetime 4 gün var 6gun önce yani adetime 10 gün kala az miktarda çamur gbi kahwerengi bi leke geldi aradan bikac gün geçti daha olmadı kaç gündür de karnmda ağrı war adet sancısı gbi sol kasigimdada ağrı var acaba hamile olablr miyim arkadaşlar ya çok merak ediyorumarkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?
Kanda çıkar muhtemelen cnmKızlar adetime 4-5 gün var düzensiz oluyorum ara sıra kasıkta batmalar oluyo ama üşütmelerden de olabilir havalardan.
Test yaptım negatif çıktı kanda çıkar mı gebelik varsa
Aa o ağrı bende de oluyor. Sağ bacağım ve belim sızlıyor . Oluyormuş sanırım hamilelikte .Kızlar bişey sorcam bugün kanamam oldu kahve rengi doktoruma gittim kesede bi sıkıntı yoktu çok şükğr hatta büyümüştü bile etrafındada kanama yoktu bi ilaç verdi günde bi kere kullanmam için şuan kanamam yok ama sağ kasığımda bacağıma kadar belime kadar vuran bi ağrı var korkmalımıyım ?
KANAMa korkutuyor az önce bir iki damla gelmiş yineAa o ağrı bende de oluyor. Sağ bacağım ve belim sızlıyor . Oluyormuş sanırım hamilelikte .