Bnmde bugün gecikmenn 2.günüydü ama az once adet oldum malesef2 gun gecıktımö dua edııın pleaseee
Bıdahakı ay hyırlıaıyla kosa kosa gelır bebışın ınsallah sana :) ben hala hastalanmadım ama ıdrar negatf ckıyorBnmde bugün gecikmenn 2.günüydü ama az once adet oldum malesefsen inşallah hamilesindir
Bu kez görme insallah bnde 3gun gecıktımBenimde 2 gün gecikti dün sürekli adet oldum galiba diye tuvalete koştum agrım çok vardı ama gelmedi bugün aşırı agrım olmadi arafa geldi gitti ama hala olmadım çok umutlu degilim aslında 2 senedir hep aynı sonradan kırmızıları görüyorum malesef
Inşallah canım görmeyiz yarın kan testi yapicam hayırlısı artık sende belirti var mı?Bu kez görme insallah bnde 3gun gecıktım
İnşallah canım hayırlısı olsun ne diyeyim artıkBıdahakı ay hyırlıaıyla kosa kosa gelır bebışın ınsallah sana :) ben hala hastalanmadım ama ıdrar negatf ckıyor
Bu konu üstünden geçmiş ama cevap yazarsan beni mutlu edersin..şu adet sancı si dediğin hani rahim girişinde ağrı gibi sızı mi canım ara ara yoklama yoksa karında mi..Kasık ağrın varsa çok büyük ihtimalle hamile olabilirsin. Ben hamileliğimi öyle anladım. Bir hafta kasıklarım ağrıdı bir baktım hamileymişim. Adet sancısı gibi aynı. Ayrıca yine adet olcakmışsın gibi gelir, sivilcen falan çıkar ama olmazsın. İnşallah içinde bir melek vardır şuan
Kuzum ben gebe değilim lakin adetime 5 gün var hani o rahim girişinde ara ara sizi oluyor ..acaba bu bir belirti mi bu Bend e genelde adet belirtisi olur..rahim agrir mi hamilelikte wrken hamilelikte canım. .Ben adet gunum gelmeden idrar testinde ogrenmistim. Bir test yap bence. Ama bir arkadas yazmis o kadar erken ogrenmek de iyi degil. Yani kalp atisi ve bebegi goreceksin diye nerdeyse 2 -3 hafta boyunca surekli doktora gidiyorsun. Cok erken oldugu icin kese gorunmuyor, kese gorunce bebek gorulmuyor vs.. :) stres yani :)
Valla canim ne desem yalan olur. Ben tamamen hamile oldugumu hissederek test yaptim. Hic belirtim yoktu yani. Canim inanilmaz derecede mercimek corbasi istedi iki gece ust uste. O kadar erken asermek imkansiz bence ama asermeydi o istekler. Cunku mercimek corbasi hic sevmem hic aramam. Ama o iki gun karsi konulamaz bir derecede istek duydum ve iki seferde de tencerenin tamamini ben ictim. İkinci gun dank etti kafama acaba hamile miyim diye :) evde test vardi hemen yaptim ve pozitif :) adet gecikmem olmadigi icin guvenmedim teste. Ertesi sabah bir daha yaptim yine pozitif. Sonra ayni gun kan testinde cikti zaten :)Kuzum ben gebe değilim lakin adetime 5 gün var hani o rahim girişinde ara ara sizi oluyor ..acaba bu bir belirti mi bu Bend e genelde adet belirtisi olur..rahim agrir mi hamilelikte wrken hamilelikte canım. .