adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Benimde 2 gün gecikti dün sürekli adet oldum galiba diye tuvalete koştum agrım çok vardı ama gelmedi bugün aşırı agrım olmadi arafa geldi gitti ama hala olmadım çok umutlu degilim aslında 2 senedir hep aynı sonradan kırmızıları görüyorum malesef

Bu kez görme insallah bnde 3gun gecıktım

Kızlaaarr selammm.. Bu akşam dayanamadım ve test yaptım fakat sonuö negatif givi görünüyordu. Fakat her ne kadar öyle görünsede sanki hayalet 2. Çizgi var diyodu içimden bi ses. Yok ya dedim ve bi kenara bıraktım testi. Bir kaç saat sonra bi bakayım dedim ve 2. Silik çizgi belirginleşmişti. Aşağıya resmi ekliyorum. Bu araa ben ilk hamileliğimi adetime 10 gün kala öğrenmiştim fakat bebeğim yaşayamadı kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdide adetime 12 gün var acaba diyorumyine vücudumbeni yanıltmazda erkenden haber veeiyor olabilir mi bana. Dipnot olarak 1 2 gecedir inceden mide bulantısı, aşırı bi yeme isteği sürekli yeme ama.. Kasıkta tuhaf adını koyamadığım ağrılar. Sağ göğüs hassasiyeti solda birşey yok. Fikirlerinize aşırı ihtiyacım var.

https://resimyukle.xyz/resim/VQ4M8L

Canim
Bu konu üstünden geçmiş ama cevap yazarsan beni mutlu edersin..şu adet sancı si dediğin hani rahim girişinde ağrı gibi sızı mi canım ara ara yoklama yoksa karında mi..

Ben adet gunum gelmeden idrar testinde ogrenmistim. Bir test yap bence. Ama bir arkadas yazmis o kadar erken ogrenmek de iyi degil. Yani kalp atisi ve bebegi goreceksin diye nerdeyse 2 -3 hafta boyunca surekli doktora gidiyorsun. Cok erken oldugu icin kese gorunmuyor, kese gorunce bebek gorulmuyor vs.. :) stres yani :)

Kuzum ben gebe değilim lakin adetime 5 gün var hani o rahim girişinde ara ara sizi oluyor ..acaba bu bir belirti mi bu Bend e genelde adet belirtisi olur..rahim agrir mi hamilelikte wrken hamilelikte canım. .

Kuzum ben gebe değilim lakin adetime 5 gün var hani o rahim girişinde ara ara sizi oluyor ..acaba bu bir belirti mi bu Bend e genelde adet belirtisi olur..rahim agrir mi hamilelikte wrken hamilelikte canım. .
Valla canim ne desem yalan olur. Ben tamamen hamile oldugumu hissederek test yaptim. Hic belirtim yoktu yani. Canim inanilmaz derecede mercimek corbasi istedi iki gece ust uste. O kadar erken asermek imkansiz bence ama asermeydi o istekler. Cunku mercimek corbasi hic sevmem hic aramam. Ama o iki gun karsi konulamaz bir derecede istek duydum ve iki seferde de tencerenin tamamini ben ictim. İkinci gun dank etti kafama acaba hamile miyim diye :) evde test vardi hemen yaptim ve pozitif :) adet gecikmem olmadigi icin guvenmedim teste. Ertesi sabah bir daha yaptim yine pozitif. Sonra ayni gun kan testinde cikti zaten :)

Hamiş kadar itici bir kelime yok gibi. Hamiş,spoş,yumoş vs. Bunlar utanılacak şeyler değil. Neden böyle saçma isimler takarak aevimli hale getirmeye çalışıyorsunuz ki?

Cnm biliyorum aradan baya zmn geçmiş ama bnde ilk test yaptigimda negatifti 5 veya 6 saat sonra 2. Cizgi hayal gibi vardı aksm acilden kan testi yaptim 276 cıktı yani hamileydim arkadaşımdada aynısı oldu sabah yaptı akşam çıktı şuan o 7 haftalık hamile bnm kızım doğdu 3 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…