- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
Kanama rengi de önemliymiş , kırmızı renkte ise doktora git bir görün istersenKANAMa korkutuyor az önce bir iki damla gelmiş yine
Kan testi yaptır ben adetime 4 gün kala yaptırmaya başladım hafif yükselme vardı ordan anlarsınKızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??
Öncelikle çok teşekkür ederim canım cevap verdin içinKan testi yaptır ben adetime 4 gün kala yaptırmaya başladım hafif yükselme vardı ordan anlarsın
Benim belirtim klasik adet öncesi sendromuna çok benziyo tek fark gögüs ucumda uyuşma vardı bide sağ kasığımda batma vardı ben günümü bekliyemedim ama sen mecvur bekliceksin ama inşALLAH güzel haberler alırsın sonucu bizimlede paylaşırsın dimiÖncelikle çok teşekkür ederim canım cevap verdin içinmerkeze biraz uzağım İş dolayısıyla gebelik testi elimde var ama günüm geçmeden yapmak istemiyorum sen de nasıldı belirtiler
Anladım canım tabi ki paylaşırımmm :))Benim belirtim klasik adet öncesi sendromuna çok benziyo tek fark gögüs ucumda uyuşma vardı bide sağ kasığımda batma vardı ben günümü bekliyemedim ama sen mecvur bekliceksin ama inşALLAH güzel haberler alırsın sonucu bizimlede paylaşırsın dimi
Ben de sizin gibi belirtiler yaşıyorum yanlış olduğunu bile bile dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Doğru bilgi için Beklemekten başka çare yok :)Kızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??
Amin, Allah razı olsun canım, çok dua ediyorum isteyen herkese.Rabbim sizlerede bu sevinci yaşamayı nasip eylesinTebrik ederim canimmmAllah saglikli sihhatli hayirlisi ile doğurmayi nasip etsin insallah. Darisi basimizaa
Teşekkürler canım :)) Rabbim seninkini de hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesinTebrikler
Kizlar merhaba.ben 5 aylik evliyim. Bu ay yumurtlama gunumden 2 gun once birlikteligmiz oldu. Ama iki gun sonra kasık ağrim basladi ve 10-12gundue devam ediyor. Cok cok agir bir agri degil ama surekli hissettigim bir agri ve gogus uclrimda aci ve sertlesme var. Adet gunum 14 şubat umarim hastalanmam. Bugun bir idrar testi yaptim.negatif cikti umarim erken diyedir 4 gunum var.