Amin amin. Bu durumda olunca herşeye bi mana veriyorsun bi umut bulmak için. İnşallah istediğin sonuç olurAmin
Öyle Hasretim ki .. Allah kimseyi muhtaç birakmasin elde değil
Insallah canim benim banada cok buyuk umit olursub gercekten:) yaa negatif ama hala tuhaf kasik agrilarim var adetime 3gun var hala hic goguslerimde belirti yok normalde 1hafta onceden baslardi gogus agrilarim. Allaha emanet umitlerimiz ne diyelim :) hayirli haberlerini bekliyorum canim unutma yazmayi aklim sende :)Bi umut bekliyoruz işte bak benim 2 gün oldu adet gecikeli dün idrar testi yaptım yok ama yine de yarın kan tahlili yapacam inş o haber mutlu ederSende bekle bi adet günün geçsin hemen ümitsizliğe kapılma
Evet canim erken ama bazen erken döllenme oluyor ve cikabiliyoe testte arkadasim yeni dogum yapti onun 8gun varken cirt cizgi cikti. Sende aklinda kalmasin diye dene bence ama cikmazsada uzulme cunku gercekten erken adetin 1 2 gun gecsin garanti sonuc olueKızlar merhaba aranıza yeni katıldım lütfen bana da cevap verinnn 2 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetime 5 gün var ama 2 gündür günde 15 saat uyuyorum göğüs çevremdeki leke koyulaştı ve idrarımda koku var test için erken mi sizce bu belirtileri yaşayanlar var mı ?
Evet canim erken ama bazen erken döllenme oluyor ve cikabiliyoe testte arkadasim yeni dogum yapti onun 8gun varken cirt cizgi cikti. Sende aklinda kalmasin diye dene bence ama cikmazsada uzulme cunku gercekten erken adetin 1 2 gun gecsin garanti sonuc olue
Anladim canim insallah olur hepimizin bebisleri bende bekliyorum 7ay olacak evliligim korunmuyorum nasip olmadi simdiye kadar bu ay olur insallah. Ama ben gecen ay doktora gittim ve dr bana dediki uzun sure korundugunda rahim tembellesiyor ve normale donmesi birkac ay surebilir bu problem degil normal bir durum dedi o yuzden seninde oyledie merak etmeEvet en azından gününü bekliyim geçen ay da hüsrana uğramıştım yine olsun istemiyorum 1 yıldır evliyiz inşallah bu ay olur
Anladim canim insallah olur hepimizin bebisleri bende bekliyorum 7ay olacak evliligim korunmuyorum nasip olmadi simdiye kadar bu ay olur insallah. Ama ben gecen ay doktora gittim ve dr bana dediki uzun sure korundugunda rahim tembellesiyor ve normale donmesi birkac ay surebilir bu problem degil normal bir durum dedi o yuzden seninde oyledie merak etme
Amin canım hepimizinAmin amin. Bu durumda olunca herşeye bi mana veriyorsun bi umut bulmak için. İnşallah istediğin sonuç olur
22si Ovulasyon günü müydüKızlar benim adetlerim düzensizdir kistim de var, 33-35-40 bu şekilde gelir adetim. Gecen ay 25 gün gecti, kist geciktirmiş. SAT 9mart 22si gece ilişki oldu bende bugün bi gebelik testi yaptım negatif cıktı erken mi yaptım kızlar
22si Ovulasyon günü müydü
arkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?
Idrar testimi yoksa kan testimi yaptınız idrar da hemen çıkmayabilir diyolar ama kanda çıkıyormuş hemen inşallah hamilesinizdirkızlar bişe sorcam benimde dokuz gün geçti yedinci günümde yaptım testi çıkmadı bişe ama midem çok bulanıyo
Yok değilim hala adette olmadım kan testi yaptırdım enfeksiyon kapmışımIdrar testimi yoksa kan testimi yaptınız idrar da hemen çıkmayabilir diyolar ama kanda çıkıyormuş hemen inşallah hamilesinizdir