adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Kızlar bişey söylicem beni sakın yanlış anlamayın 2 yıllık evliyim benimde çocuğum olmuyodu heöde hiç bi problem yokken kendinize baskı yapıyorsunuz bundan dolayı hamile kalamıyosunuz eğer herhangi bi sağlık sorununuz yoksa piskolojik baskı yüzünden hamile kalamıyosunuz çünkü bende öyleydim gecelerce sabahlara kadar ağladığımı biliyorum en son vazgeçtim kendime baskı yapmadım nezaman isterse ozaman gelsin hayırlısı olsun dedim ben istemiyorum sanmıştı eşim çok üzülmüştü bu sefer eşimle sorunlar yaşamaya başlamıştım ki ikimizde yorulup bıkana kadar şimdi 4. Ayımıza girdik kızımızla hernekadar problemli bir hamilelik olsada çok şükür rabbim sizlerede nasip ederi inşALLAH

Kizlar cilginlar gibi mide eksimesi var dun geceden beri ilk kez boyle oluyorum ama supheli iliskimin uzerinden henuz 5gun gecti bu kadar erken belirti imkansiz diye dusunuyorum ve ince ince kasiklarin sizliyor 2 gundurr
HİÇTE ERKEN DEME BENDE ŞÜPHELENDİM TEST YAPTIRDIM KAN TESTİ HAMİLELİK VAR HENÜZ 5-6 GÜNLÜK DÜŞÜN YANİ

HİÇTE ERKEN DEME BENDE ŞÜPHELENDİM TEST YAPTIRDIM KAN TESTİ HAMİLELİK VAR HENÜZ 5-6 GÜNLÜK DÜŞÜN YANİ
Öylemi diyorsun yaa. Valla arada kaldim bu ay uzulmek istemiyorumm cok kasık agrim var insallah adetim yaklasiyor diye degildir. Idrar testide yapmismiydin canm sen

Peki sen neyden suphelendin
2 3 gündür belimde ağrı oldu şiddetli değil ama ağrı vardı adetimde hiç geçikmez erken olur ama 1 gün bile geç olmaz 1 gün adet geçikince test yaptım pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdık dün akşam hamileyim ama çoook yeni

Öylemi diyorsun yaa. Valla arada kaldim bu ay uzulmek istemiyorumm cok kasık agrim var insallah adetim yaklasiyor diye degildir. Idrar testide yapmismiydin canm sen
MİRATECH diye test aldım çok ucuz bişeydi ama bildi hemde 1 hafta bile olmadan

Benimde adetime 8 gün falan var, ayın 9unda adet oldum. Ayın 22sinde gece ilişki oldu geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. O gece eşim az kaçmış olabilir dedi emin olamadı, bende şüphedeyim. Geceliğime boşaldı bende bilmeden üstüne oturdum vajinama değdi o yüzden gebelikten şüpheleniyorum. Karbonat testi yaptım köpürdü gecen ay köpürmemişti, idrarı cam kaba koydum tortular dibe çöktü bilmiyorum gebelik oluştu mu sizce var mıdır

Merhaba arkadaslar yeni uye oldum 6 aydir bebek istiyoruz bu ay icime bir his dogdu ve ve bat a 6 gun varken kanda hcg baktirdim 5.53 cikti 3 gun sonra tekrar dediler sizce pozitif bir deger mi dusme ihtimali olurmu bn bekleyemiyorum cok heyecan yaptim yardimci olurmusunuz

Kizlar cok uzgunum ya of adetime 4 gun kaldi ultra erken gebelik testi aldim ayna gibi net tek cizgi of cok.bunaldim artik gercekten aglama komasina girecem 10 gundur geceleri dis agrisindan agliyorum cok.inandigim.icin ilacta icemedim.tam.bir hayal.kirikligi

Üzülme cnm bnm allah ne zaman derse o zaman olacak,canını sıkma bide adetin geçsin belli olmuyo diyolar bazen benimde adet günüm bugün iki kere test yaptm çıkmadı bekliyorum

BEN NELER YAŞADIM SONUÇ HEP HÜSRAN İNŞALLAH HAMİLESİNDİR

Bi umut bekliyoruz işte bak benim 2 gün oldu adet gecikeli dün idrar testi yaptım yok ama yine de yarın kan tahlili yapacam inş o haber mutlu eder Sende bekle bi adet günün geçsin hemen ümitsizliğe kapılma

Kızlar bende multikistik vardı doktor kontrolünde öğrendim bu yüzden arar ara reglim düzensiz oldu. Soğan kuru yaptım geçen ay flan biraz düzeldi hatta bu ay bekledigimden biraz erken geldi.

Sorum şu kızlar suan reglim çok ağrılı özellik sağ yumurtalık bacağıma kadar ve Karnım midem aşırı bulanıyor 3 gündür midem kazinmis gibi uyanıyorum çok midem bulanıyor. Ve Afedersiniz ama uzun zamandır gormedigim kadar kırmızı aşırı akıntı m var. Sizce bunlar geç döllenme olabilirmi veya geçen ki soğan kurunun etkileri mi
Lütfen bilen cevap versin kızlar aklım karışık

İnşallah istediğin sonuçtur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…