Bak bu ay hiç düşünme Can'ım vücudun sen gebelik istediğin için belirti yaratıyor. Düşünmemeye çalış farzet ki böyle bişey yok insan çok üzülüyor biliyorum! O yüzden daha fazla umut ediptir hayal kırıklığına düşme :)Kızlar sanırım hamile değilmisim.simdi adetim başladı: / istediğim için heralde belirtiler var sandim.hayirlisi inşaallah herkes için
Yok canım ilk gebelikte hiç yerleşme kanaması olmadı bariz normal adet oldum artık doktora gitmeyi düşüyorum her ay hüsran yaniUzuldm cnm haayrlısı olsun belki yerleşme kanaması falandr bn dha beklemedym kan testı yaptraym diyorm yarın
Allah buyuk be cnm ole dusunme bn bu ay da olmazsaa onumzdeki ay sogan ve incir kürü yapıcamYok canım ilk gebelikte hiç yerleşme kanaması olmadı bariz normal adet oldum artık doktora gitmeyi düşüyorum her ay hüsran yani
Aynı cnm goguslerde agrı sızı yok sol kasıga arada batıyo :) 2 gun var benmde hadi hayrlısı:)Benim de geri sayım başladı. Adet olmam gereken güne 5 gün var. Bu korunmasız geçen ikinci ayım , bakalım bebiş bize ne zaman nasip olacakAllah'ım hayırlısını versin inşallah hepimize... Bu ay geçen aydan farklı. Akıntım başladı yeni yeni, geçen ay yoktu. Göğüslerde ağrı sızı yok, biraz şişme var. Birde arada sol kasıkta sızlama gibi bir ağrı , arada sanki adet olacakmışım gibi ağrı. Bilemiyorum, geldi mi acaba miniğim Beklemeye devam öyleyse , inşallah herşey çok güzel olur hakkımızda
Ben 2 kez hamile kaldım canm , ama iki bebeğim de düştüAynı cnm goguslerde agrı sızı yok sol kasıga arada batıyo :) 2 gun var benmde hadi hayrlısı:)
Bende kan vermye korkuyorum daha once benmde saglıksız gebelik kurtajla sonuclandı yne aynı seyleri yasamak istemyorum onda sadece siddetli kasık agrısı cektm baska hiç bişi yoktu smdi de aynı hisler var ama adette olablrm diye umutlandrmyorm kendmiBen 2 kez hamile kaldım canm , ama iki bebeğim de düştüBu üçüncü olacak kısmet olursa. Diğer ikisinde belirtilerim şiddetli göğüs ağrısı ve kasık ağrılarıydı. Göğüslerde ağrı yok diye yine olmadı bu ay diye düşünüyorum. Bugün de vücudumda bi kırıklıkla uyandım , sanki adet olacakmışım gibi alt karın bölgem ağrıyor. Test yapmakta istemiyorum. İnşallah tekrar aynı üzüntüleri yaşamam , çok zor ...
Aynen ben de günüm geçmeden kan felan vermem. 28 günde bir zaten adetim çoğunlukla. Test yapmakta gelmiyor içimden. Çift çizgiyi görsem bile sevinemicem ki , korkular hep devam edicek. Nolcak böyle bizim halimizBende kan vermye korkuyorum daha once benmde saglıksız gebelik kurtajla sonuclandı yne aynı seyleri yasamak istemyorum onda sadece siddetli kasık agrısı cektm baska hiç bişi yoktu smdi de aynı hisler var ama adette olablrm diye umutlandrmyorm kendmi
Az once yaptm boyle cıktı kanı pztye kadr vermeme kararı aldm ama buda bole cıkınca aklımd acaba oldu test manyagı oldum artk :) benm adetlerim belli olmuyo 30 40 gun arası değişio fotoyu yuklemeye calışırken baya kestim golge gbi cıkmş2. Cizgi ama elmde bariz pembe bi cizgi varAynen ben de günüm geçmeden kan felan vermem. 28 günde bir zaten adetim çoğunlukla. Test yapmakta gelmiyor içimden. Çift çizgiyi görsem bile sevinemicem ki , korkular hep devam edicek. Nolcak böyle bizim halimiz
Aaa evet çizgiyi bende gördüm canımAz once yaptm boyle cıktı kanı pztye kadr vermeme kararı aldm ama buda bole cıkınca aklımd acaba oldu test manyagı oldum artk :) benm adetlerim belli olmuyo 30 40 gun arası değişio fotoyu yuklemeye calışırken baya kestim golge gbi cıkmş2. Cizgi ama elmde bariz pembe bi cizgi var
Kan testi negatf cktı su an soktayım bariz belli 2. Czgi nye boyle oldu anlamadmAaa evet çizgiyi bende gördüm canım
Ben seni hayal kırıklığına uğratmamak için yazmadım ama bu bariz değil malesef. Gebelil testi pozitifse ikinci çizgi neredeyse ilk çizgiyle aynı renkte çıkıyor. Böyle silik çıkmaması lazım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğineKan testi negatf cktı su an soktayım bariz belli 2. Czgi nye boyle oldu anlamadm
Cnm elmdeki testte pembe 2. Cizgi mevcut buraya eklerken cok kuculttm ondan golge gbi oldu benm arkdsm bu siliklkte ve kan değeri cok dusuk bi seklde gebe oldgunu ogrenmşti nadip değilmş demekki nablmBen seni hayal kırıklığına uğratmamak için yazmadım ama bu bariz değil malesef. Gebelil testi pozitifse ikinci çizgi neredeyse ilk çizgiyle aynı renkte çıkıyor. Böyle silik çıkmaması lazım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
Canım idrar testleri yanıltabilir ama kanda sanmıyorum yanıltacağını. Çünkü beta hcg ilk önce kanda yükselmeye başlar , en son idrara geçer diye biliyorum ben... Hayırlısı olsun , geç olsun güç olmasın inşallah ne diyelim...Kan testi negatf cktı su an soktayım bariz belli 2. Czgi nye boyle oldu anlamadm
Bliyorum yanıltablcegni ama farklı markalarla bikaç kez yaptm hepte bana mı denk geldi bozuklar anlamadm hayrlısı artkCanım idrar testleri yanıltabilir ama kanda sanmıyorum yanıltacağını. Çünkü beta hcg ilk önce kanda yükselmeye başlar , en son idrara geçer diye biliyorum ben... Hayırlısı olsun , geç olsun güç olmasın inşallah ne diyelim...
Ne bileyim en iyisi gününü beklemek , idrarda çıkıp kanda çıkmaması ilginç , geç döllenme falan olabilir mi acaba , ama o da idrarda çıkmaz ki hemenBliyorum yanıltablcegni ama farklı markalarla bikaç kez yaptm hepte bana mı denk geldi bozuklar anlamadm hayrlısı artk
Benim adetim bir gün erken geldi dün 3 günüydü akşam duş aldım kesildi sabah hiç bişi yoktu oglen bi damla gelmiş bi daha gelmedi normalde 5 6 gün sürerAllah buyuk be cnm ole dusunme bn bu ay da olmazsaa onumzdeki ay sogan ve incir kürü yapıcam
Yerleşme kanaması olabilir bence bir test yap yada kan testi benim de 5 6 gün süren adetim dün akşam 3 gün kesildi anlam veremedim halada gelmiyorBenim de dün adetime 4 gün vardı , dünden beri lekelenmelerim var çok az miktarda , rengi açık pembe kahverengi. Daha önce böyle bişi başıma gelmemişti. Bu ne olabilir ki , hamile miyim acaba