- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
Ağrı kesici içmiş miydin , çünkü ağrı kesicilerin bazıları kanamayı birden kesiyor , belki bir ihtimal de üstüne görmüş olabilirsin , eğer adet kanaman diğer aylara göre çok daha az olduysa , şüpheli belirtiler yaşıyorsan biraz geçince test yaparsın için rahatlamış olurYerleşme kanaması olabilir bence bir test yap yada kan testi benim de 5 6 gün süren adetim dün akşam 3 gün kesildi anlam veremedim halada gelmiyor
Hayır ağrı kesici kullanmadım hiç sadece folik asit kullanıyorum canım dün belimle bacaklarıma ağrılar girdi şuanda sol kasığımda ağrı var devam ederse test yapcam bi pek sanmıyorum ama bakalım ArtinAğrı kesici içmiş miydin , çünkü ağrı kesicilerin bazıları kanamayı birden kesiyor , belki bir ihtimal de üstüne görmüş olabilirsin , eğer adet kanaman diğer aylara göre çok daha az olduysa , şüpheli belirtiler yaşıyorsan biraz geçince test yaparsın için rahatlamış olur
Dusukten sonra doktorun ilişki konuausunda yasak vermedi mı bende 22 martta kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığı için bebek gelismemisti rahimde kalmıştı 10 haftamda kürtaj oldum benim hiç bir belirtim olmamışti hatta sadece gece yatarken kasığımda ince ince bi sizlama olmuştu aynaya baktığımda damarlarimin masmavi olduğunu fark ettim daha sonra da dolap silerken basım döndü adetimde hiç şaşmaz gününde gelirdi o gün gelmedi test yaptım pozitifti kürtaj olalı 4 ay oldu inan her ay cok istediğimden olmalı bütün belirtileri yaşıyorum ama sonuç hep negatif insallah senin vardır ilişki günü üzerinden ne kadar geçti bi kan testi yaptır istersen yada günün bekle benim kürtajdan 42 gün sonra adetim gelmiştiMerhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldumVe afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya
Eczacıyla konştum baska bi yerde bida kan testi yaptr dedi 1 hafta gecsn adet olmzsam bida yaptrcam artk hayrlısıNe bileyim en iyisi gününü beklemek , idrarda çıkıp kanda çıkmaması ilginç , geç döllenme falan olabilir mi acaba , ama o da idrarda çıkmaz ki hemen
Dusukten sonra doktorun ilişki konuausunda yasak vermedi mı bende 22 martta kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığı için bebek gelismemisti rahimde kalmıştı 10 haftamda kürtaj oldum benim hiç bir belirtim olmamışti hatta sadece gece yatarken kasığımda ince ince bi sizlama olmuştu aynaya baktığımda damarlarimin masmavi olduğunu fark ettim daha sonra da dolap silerken basım döndü adetimde hiç şaşmaz gününde gelirdi o gün gelmedi test yaptım pozitifti kürtaj olalı 4 ay oldu inan her ay cok istediğimden olmalı bütün belirtileri yaşıyorum ama sonuç hep negatif insallah senin vardır ilişki günü üzerinden ne kadar geçti bi kan testi yaptır istersen yada günün bekle benim kürtajdan 42 gün sonra adetim gelmişti
canım benim çok yeni gebelikti kürtaja gerek bile kalmadı zaten öğrendiğim gibi kanamam başladı falan bhcg değerim 23 mü neydi düşün yani.. korunma vermediler hatta devam dediler. üstüne ben kanamam bitince de 11 temmuzda rahim filmi çekildim.. bakalım adet zamanımı da tam bilemiyorum hergünüm değişik. hayırlısı olsun inşaALLAH RABBİMİZDEN..BENİM DE evlat isteyeli 17 AY ay olacak bu ay da yoksa...Dusukten sonra doktorun ilişki konuausunda yasak vermedi mı bende 22 martta kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığı için bebek gelismemisti rahimde kalmıştı 10 haftamda kürtaj oldum benim hiç bir belirtim olmamışti hatta sadece gece yatarken kasığımda ince ince bi sizlama olmuştu aynaya baktığımda damarlarimin masmavi olduğunu fark ettim daha sonra da dolap silerken basım döndü adetimde hiç şaşmaz gününde gelirdi o gün gelmedi test yaptım pozitifti kürtaj olalı 4 ay oldu inan her ay cok istediğimden olmalı bütün belirtileri yaşıyorum ama sonuç hep negatif insallah senin vardır ilişki günü üzerinden ne kadar geçti bi kan testi yaptır istersen yada günün bekle benim kürtajdan 42 gün sonra adetim gelmişti
Anladım canım çok geçmiş olsun tez zamanda rabbim kuvustursun insallah bende doktorumu aradım 4 ay oldu ama hala gebelim yok dedim reglın 2 ci günü gelMemo istedicanım benim çok yeni gebelikti kürtaja gerek bile kalmadı zaten öğrendiğim gibi kanamam başladı falan bhcg değerim 23 mü neydi düşün yani.. korunma vermediler hatta devam dediler. üstüne ben kanamam bitince de 11 temmuzda rahim filmi çekildim.. bakalım adet zamanımı da tam bilemiyorum hergünüm değişik. hayırlısı olsun inşaALLAH RABBİMİZDEN..BENİM DE evlat isteyeli 17 AY ay olacak bu ay da yoksa...
Sanmam birleşme yok, kıyafetler var. Adam üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum durumu yoksa bir şey yoktur =))))kızlar merhaba. ayın 1inde şüpheli bir ilişkim oldu, fakat kesinlikle bir birleşme olmadı, kıyafetler vardı. ayrıca pco hastasıyım. ben nolur nolmaz diye ertesi gün hapı kullandım. 2 gün sonra 4 gün süren bir kanamam oldu. ayın 3'ü,9'u,18inde kan testi yaptırdım hepsi negatif çıktı. doktorumda tarlusal verdi ilacım biteli 4 gün oldu hala adet olmadım. bu yüzden ayın 27'sinde bir kan testi daha yaptırdım 0.03 çıktı. hamile olma ihtimalim var mıdır?
Yuh artk 15 yasında falan mısnz kıyafet var birleşme yok ne hamileliği allah askına dalga mı geciyosnuz?çok sağol ceydacım ama taktım işte. doktorum ayın 18indeki testten sonra değilsin tamam dedi ama ilacı kullandıktan sonra olmadığım için dün yine yaptırdım kan testi 0.03 yani. olsa çıkardı şimdiye değil mi? 5 üzeriyse değer hamile niteliği taşıyor...
dalga geçmedim, doktorum kıyafete geldiyse bir ihtimal zevk suyundan olunabiliyor dediği için testleri uyguladım. sizlerin de fikrini almak istedim sadece hepsi bu. yuh demeden önce nasıl bir stres o bence bir düşünün, ayıp yani.Yuh artk 15 yasında falan mısnz kıyafet var birleşme yok ne hamileliği allah askına dalga mı geciyosnuz?
Doktorun dedigi zevk suyunda hamile kalma olasiligi elbette vardir dusuk bir ihtimalde olsa vardir ama vajinaya surtme yolu ile vardir veya vajina üzerine boşalma yolu ile bi ihtimal vardir! sizin uzerinizde kıyafet varmis bunu sormaniz bile garip tabiki gebelik imkansiz kiyafet varken o spermler vajina kanalina nasil gitsin Allah askina. Kilotu delip vajina kanalina girip ordan hizla hareket ederek yumurtaliklara gomulup saglikli bi dollenme olusup ardindan gebelik gecireceginizi mi dusunuyorsunuz tabiki İMKANSIZ!dalga geçmedim, doktorum kıyafete geldiyse bir ihtimal zevk suyundan olunabiliyor dediği için testleri uyguladım. sizlerin de fikrini almak istedim sadece hepsi bu. yuh demeden önce nasıl bir stres o bence bir düşünün, ayıp yani.
korktum bende ne yapıyım üstüme gelmesenizDoktorun dedigi zevk suyunda hamile kalma olasiligi elbette vardir dusuk bir ihtimalde olsa vardir ama vajinaya surtme yolu ile vardir veya vajina üzerine boşalma yolu ile bi ihtimal vardir! sizin uzerinizde kıyafet varmis bunu sormaniz bile garip tabiki gebelik imkansiz kiyafet varken o spermler vajina kanalina nasil gitsin Allah askina. Kilotu delip vajina kanalina girip ordan hizla hareket ederek yumurtaliklara gomulup saglikli bi dollenme olusup ardindan gebelik gecireceginizi mi dusunuyorsunuz tabiki İMKANSIZ!
Siz evli misiniz?korktum bende ne yapıyım üstüme gelmesenizdoktorlar da böyle dese ya sizin gibi