- 10 Aralık 2015
- 21
- 8
bir test yap istersen canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki insan kestiremiyor ins hamilesindir Allah gönlüne versin daha önce hiç bu kadar gecikmen oldu mu? düzenli mi adetlerin
çok geçmiş yap bizi de haberdar canım insallah hamilesindir :)Ara ara gecikmelerim oluyor ama daha önce hiç bu şekilde olmamıştı amin canım allah herkesin gönlüne göre versin inşallah test yapicam en kisa zamanda
çok geçmiş yap bizi de haberdar canım insallah hamilesindir :)
ilk mi olucak canım ?Çok teşekkür ederimm canım inşallah tabi ederim
Evet ilk olacak :)ilk mi olucak canım ?
hadi bakalım insallah canım ne kadardır istiyorsunEvet ilk olacak :)
hadi bakalım insallah canım ne kadardır istiyorsun
olur o zaman insallah canım ne kadarlıkkDaha yeni evliyim ama çok istiyorum
olur o zaman insallah canım ne kadarlıkk
çok yenisin insallah hayırlısınla tez vakitte verir Rabbim canım bize ve isteyen herkese6 ay oldu canım daha
Evet canım amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahçok yenisin insallah hayırlısınla tez vakitte verir Rabbim canım bize ve isteyen herkese
test yaptır canım ihmal etme bilhassa sağlık ocağında kan testiMerhaba. Bi sorum olacak. Yeni evliyim ve adetim gecikti ve adet olabilmem için hiç bir belirtim yok. vücut ısımda ara ara yükselmeler oluyor ve hafif baş dönmesi bu konuda tecrübeli arkadaşları cevap verebilir mi .?
Testini yenile bence ama hamile olabilirsinarkadaslar lutfen bi bakin hamilemiyim ben hicbirsey anlamadim
belirtiler yanıltmadı beni evet evet HAMİLEYİM:))))))))))))))))