adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

bir test yap istersen canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki insan kestiremiyor ins hamilesindir Allah gönlüne versin daha önce hiç bu kadar gecikmen oldu mu? düzenli mi adetlerin

Ara ara gecikmelerim oluyor ama daha önce hiç bu şekilde olmamıştı amin canım allah herkesin gönlüne göre versin inşallah test yapicam en kisa zamanda

Kizlar adetime iki gun vad ve testte + ve yanindaki cizgide tek cizgi cikti.bu ne anlama geliyo lutfen yardm edin

Eklentiler

• 1449993392291.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 348
Merhaba. Bi sorum olacak. Yeni evliyim ve adetim gecikti ve adet olabilmem için hiç bir belirtim yok. vücut ısımda ara ara yükselmeler oluyor ve hafif baş dönmesi bu konuda tecrübeli arkadaşları cevap verebilir mi .?

bebek beklentim ocak ayına kaldı kızlar stresten kendimi yemeğe vurdum bakalım bu ayın 15 inde regl olmazsam yine umutlanacağım of çok zor ya

test yaptır canım ihmal etme bilhassa sağlık ocağında kan testi

arkadaslar lutfen bi bakin hamilemiyim ben hicbirsey anlamadim

Eklentiler

• image.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 247
Allahım analı babalı büyütsün inşallah bende bekliorum belirtilerim var ümid ediorum inşallah adetime tam bi hafta var allahım hepimize yardım etsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…