Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın adet günü ama hiç kahverengi akinti filan yok normalde 2-3gun önceden gelmeye başlardı şimdi sap sarı ve su gibi akıntım var belim ağrıyor bi de ne yesem bi süre sonra geri ağzıma geliyor ama kusmuyorum çok üşüyorum ve kabizlik var test yapsam mi açaba negatif görecem diye korkuyorumadetime 5 gün var ama bende bazı belirtiler var öncelikle kasıklarım ağrıyor sarı ve beyaz renkte akıntılarım var ara sıra baş dönmesi mide yanması hazımsızlık kabızlık uykusuzluk ve halsizlik yarım saate bir idrara çıkıyrum ve ayaklarım parmaklarım çok üşüyor gazım var ve belim çok ağrıyor karın alt bölgeme bıçak saplanır gibi ağrı oluyor gecen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum ama tutmadı bu ay akışına bıraktım acaba topiğim tutmuş olabilir mi
TEST YAPTIN MI CANIMCanım çok da umutlandrmak istemem ama tutmuş olabilir belirtilerin eğer psikolojik değilse benimde adetim 1 gün gecikti baya bi belirtim vardı test yapamıyorum psikolojiktir diye
Merhaba Canım benim 8 gün kala negatif çıkmıştı sonuç hamileyim . Bu arada o dönem kasık ağrısı ve adet ağrısı vardı hatta ben adeti bekledim baya test te negatif olunca. Adetten önceki halsizlik vardı. Ama sivilcelenmedim. Ve adet öncesi ishal olmadım her ayki gibi hatta kabız oldum. Ama gel gör ki adet olmadım. Bu arada o dönem mide bulantısı yoktu bende folik asit kullanıyorsan mide bulantın ondan da olabilir. Şimdilerde biraz mide bulantısı var gibi ama o da çok dillendirecek kadar fazla bir şey değil.arkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?
ayyy bende de aynı belirtiler hemen hemen canım senn sonucunu merak ettim :)adetime 5 gün var ama bende bazı belirtiler var öncelikle kasıklarım ağrıyor sarı ve beyaz renkte akıntılarım var ara sıra baş dönmesi mide yanması hazımsızlık kabızlık uykusuzluk ve halsizlik yarım saate bir idrara çıkıyrum ve ayaklarım parmaklarım çok üşüyor gazım var ve belim çok ağrıyor karın alt bölgeme bıçak saplanır gibi ağrı oluyor gecen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum ama tutmadı bu ay akışına bıraktım acaba topiğim tutmuş olabilir mi
dün akşam test yaptım negatifti ve bugun çok az peçetede belli olacak kadar pembe renkte lekelenme oldu inşallah yerleşme kanamasıdır.ayyy bende de aynı belirtiler hemen hemen canım senn sonucunu merak ettim :)
İnşaAllah hamilesindir inşaAllah benimkide öyledirdün akşam test yaptım negatifti ve bugun çok az peçetede belli olacak kadar pembe renkte lekelenme oldu inşallah yerleşme kanamasıdır.
inş canım hemen belli olmuyor diolar idrarda kırmızılar gelene kadar umut var :)dün akşam test yaptım negatifti ve bugun çok az peçetede belli olacak kadar pembe renkte lekelenme oldu inşallah yerleşme kanamasıdır.
Vallahi ben pembe renkte olsa umudumu tüketiyorum allahtan hayırlısı ne ise o olsun bebeğim olmuş olur inşallahinş canım hemen belli olmuyor diolar idrarda kırmızılar gelene kadar umut var :)
bende 3 gün önce test yaptım negatif çıktı çok umutluydum bu ay ama 2 gündürde çamur gibi kahverengi akıntı geliyor kesin kırmızıları görecem normalde bugun adet olmam gerekiyordubugün veya yarın adet olmam gerekiyo üç gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı 8 yıllık evliyim ay allam ya çok korkuyorum kızlarr vucudumda bi kıpırtı hissetsem adet oldum sanıp kahroluyorum şu üç gün bi geçsee belim ağrıyo göğüslerim şişti gebelik belirtisi mi hamilelik mi bilemiyorum
belki yerlesme kanamasıdır canım kahve isebende 3 gün önce test yaptım negatif çıktı çok umutluydum bu ay ama 2 gündürde çamur gibi kahverengi akıntı geliyor kesin kırmızıları görecem normalde bugun adet olmam gerekiyordu
ne kadar geciktin canım?Kızlar merhaba benim adetim gecikti en son adet gördüğüm zaman da çok az ve pembe gelmişti kasiklarimda ağrı ve batma var goguslerim de şişti ve hassaslasti daha öncede buna benzer şeyler olmuştu test yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi yine öyle çıkacak diye korkuyorum sizce hamilemiyim
kanda baktırdın mı canm idrarda adet öncesi benimde çıkmamıştı bir gün geçince 89 u gördüm şimdi de kahverengi lekelenme varbende 3 gün önce test yaptım negatif çıktı çok umutluydum bu ay ama 2 gündürde çamur gibi kahverengi akıntı geliyor kesin kırmızıları görecem normalde bugun adet olmam gerekiyordu
bir test yap istersen canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki insan kestiremiyor ins hamilesindir Allah gönlüne versin daha önce hiç bu kadar gecikmen oldu mu? düzenli mi adetlerinNeredeyse üç hafta olacak canım